2009 Ekim Anneleri

engidi ama normal dogumda dikiş atılırken anestesi uygulayabiliolarmış sana yapmamışlar sanırım yani apidurialsiz dogum yapsam bile dikiş anında anestesi isticem kesinlikle

yapıyorlar canım. ilk kesmeden önce iğne yapıyorlar. ama doğum devam ediyor o süreçte. sonrada her şey bitince dikişe geçiyolar. sanırım iğnenin etkiside azalıyor o zamana kadar. ikinciye de iğne yapmıyorlar işte. ben devlette yapmıştım bi de 10 yıl oldu. ama şimdi belki farklı uygulama vardır.

ii akşamlar kızlar naber şekerler biz çok iyiyiz bugün gittik bebişle gezdik geldik açıldık valla

iyiyim bitanemm bende simdii girdimm :)) gezmişsin bol boll bebişle ne guzelll

evet şekercim gezdik kuzenime falan gittim yedik içtik dolandık geldik valla baya ii geldi benim için ii oldu sende hoşgeldin tatlım

sessiz topik akşam sessizleşiyo gğndğz kaynatıyolar akşam uyuyolar herhal kokoş hamişler

aynen bende bi yandan aşkı memnu bi yandan forum takılıyom işte
nası gidiyo bebiş nasıl

iyidir teyzesi :) gün sayıyoz 17'sinde nasipse kontrole gitcez doktorumuza...
senin bebiş nasıl?

valla benim bebişte ii olsa gerek canım bizde 21inde gideceğiz doktora hangi doktora gidiyon tatlım sen

metin bildirici var alsancak'ta... ablamında görümceminde doktoruydu.
bir nevi aile doktorumuz oldu yani :))

Selam kzılarrrbugün bütün kustum mahvoldum inanın en sonunda kan gelmeye başladı okadar tahriş olmuşki boğazım halada çokk kötüyüm bulantılar geçceği yerde artıyor yaaaa ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…