2009 Ekim Anneleri

hiddencim bende bazen çok kötü rüyalar görüyorum...dün gece hırsızlarla uğraştım rüyamda hep...of çok gerildim gece gece...

Canım harika olmuş ellerine sağlık bu arada benim yaşım 29 başlangıç kilom 66 şu an 68 kiloyum cinsiyetine gelinceeee inşallah yarın öğreneceğiz hayırlısıylaaadelikafadulden

Canım gözün aydın ne güzel yarın öğrenirsin inş. bakalım ne diyecek doktor kızmı erkekmi
Benim daha 1 ayım var en son ben öğrenceğim galiba

anlamadım canım...

cnm ben genelde haftasonları çok uyudğumda 12-13 saat falan karmakarışık rüyalar görüyorum...
ondan dedim sende erken yatıp geç kalkıyosan ondan olabilirmi diye...
belkide etkisi yoktur sadece bi fikir, çünkü bende hep öle oluyoyerimseniben

hiddencim bende bazen çok kötü rüyalar görüyorum...dün gece hırsızlarla uğraştım rüyamda hep...of çok gerildim gece gece...

ben anlatmayayım korkarsınız vallahi ama eşimi bile uyandırdım o kadar yani.... bu aralar çok yoğun günler geçiriyoruz ondandır herhalde:bbo:

yok canım ya nerde eskiden çok uyurdum ama artık 7 saat zor uyuyorum ahh ahh nerde eski bekarlık günleri hihoyyyt

çok güsel olmuş eline sağlık
benim yaşım 28 nicsiyet henüz belli değil şu anki kilomda 44 kaydirigubbakcemile3

bulcukkkkkk 44müüüüüü:1shok::1shok::1shok:
sakın rüzgara falan çıkma emiikaydirigubbakcemile3

elalı evet 44 bi kilo aldıydım onuda verdim grip yüzünden :1no2:
zaten rüzgar en büyük kabusumm delikafadulden
hayatımda en fazla 49 oldumm ünv. zamanı
yaklaşık 8-9 yıldırda aynı kilodayım ne altı ne üstü standart
ama almayı çok istiyorumm hamilelekti tek umudum ama hala kilo yönünden olan bişey yok

hamilelğinde alırsın heralde kilo, ama sonrasında eski kilona dönme oranın bizimkinden daha fazla...

ben anlatmayayım korkarsınız vallahi ama eşimi bile uyandırdım o kadar yani.... bu aralar çok yoğun günler geçiriyoruz ondandır herhalde:bbo:

ben kendim bildim bileli hiç normal rüya görmem zaten okuldayken özellikle anlattırırdı arkadaşlarım korku filmi gibi diyee kaydirigubbakcemile3
halada öyle enteresan rüyalar görürürm alışığım çok o yüzden kabuslarakaydirigubbakcemile3

ya kızlar benim cinsiyet çok karıştı...dr un biri erkek ötkei kıza benzetiyo....bakalım hangisininki doğru çıkıcak....

hamilelğinde alırsın heralde kilo, ama sonrasında eski kilona dönme oranın bizimkinden daha fazla...

bende alırım diye düşündüm ama
lal dı sanırım oda 44 kilo ile hamile kalmış ilk bebesine 6 kilo almış şimdi yine eski kilosunda
dimi lal yanlış hatırlamıyorumm :uhm:

günaydınn arkadaşlarrr
dünn bebişimizi gördükk maşallah çok hareketliydii dr bu diğerini geçecek dedi yandımm benn kaydirigubbakcemile3 test sonuçları temiz çıktı çok şükürr herşey yolundaa çok sıkıştırdım dr cinsiyet konusunda erken daha dedi bende %51-52 de olsa bi tahmin dedimm oda erkek dedi benim ısrarlarım sonucu ama net değil tabikii sankii erkek gibi çıkıntısı var gibi gelmişş hihoyyyt :ecrin_bebek: mayıs 16 a kadar beklicemm bendee artıkk :1rolleyes: :asigim:

Aynen yaa aynen gece hiç bu kadar kalktığımı bilmem ben deli olucam hatta dün eşime dedimki herhalde allah anneliğe hazırlıyor beni zırt pırt uyanmaya alışayım diyekaydirigubbakcemile3

Canım gözün aydın ne güzel yarın öğrenirsin inş. bakalım ne diyecek doktor kızmı erkekmi
Benim daha 1 ayım var en son ben öğrenceğim galiba

Öleceğiiiimmm meraktan inşalah öğrenirsem doğruuuu alışverişeeekaydirigubbakcemile3

ya kızlar benim cinsiyet çok karıştı...dr un biri erkek ötkei kıza benzetiyo....bakalım hangisininki doğru çıkıcak....

En korktuğum da bu canım yaa inşallah böyle bir şey olmaz arada kalmas doktorum dabenneyaptımki

Lal'in eşi nasıl oldu acaba haberi olan var mı millett??

günaydın canım...hayırlı olsun bak ne güzel bebişi görmüşsün sağlıklıymışş..... 1ay daha bekleyeceksin cinsiyet için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…