günaydın kızlar hepinizin cuması hayırlı olsun....
Canım harika olmuş ellerine sağlıkbu arada benim yaşım 29 başlangıç kilom 66 şu an 68 kiloyum cinsiyetine gelinceeee inşallah yarın öğreneceğiz hayırlısıylaaadelikafadulden
anlamadım canım...
hiddencim bende bazen çok kötü rüyalar görüyorum...dün gece hırsızlarla uğraştım rüyamda hep...of çok gerildim gece gece...
cnm ben genelde haftasonları çok uyudğumda 12-13 saat falan karmakarışık rüyalar görüyorum...
ondan dedim sende erken yatıp geç kalkıyosan ondan olabilirmi diye...
belkide etkisi yoktur sadece bi fikir, çünkü bende hep öle oluyoyerimseniben
merhaba arkadaslar listenin ilk hali bu ama eksik bilgi cok oncelikle ismi yazmayan arkdaslardan cok ozur dilerim ilk sayfadaki listeden kopyaladim eklenmemis olan arkadaslarin sat tarihleri bilmedigim icin ekleyemedim simdi arkdaslar ben diyorum ki :
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/268504-2009-ekim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html
bu sayfadan listemizdeki eksikleri tamamlayalim(eksik bilgileri olanlar buraya yazsin bende burdan alayim duzelteyeyim )
bu arada liste konusunda bana yardimci olan mayis annesi "pnrhlt' nickli arkdasima cok tesekkur ederim kendisi listenin formatini gonderdi ve nasil ekleyecegimi anlatti banada icini doldurmak dustu
Umarim begenirsiniz.......
herkese günaydın
hayırlı cumalar diliyoruum
ben anlatmayayım korkarsınız vallahi ama eşimi bile uyandırdım o kadar yani.... bu aralar çok yoğun günler geçiriyoruz ondandır herhalde:bbo:
hamilelğinde alırsın heralde kilo, ama sonrasında eski kilona dönme oranın bizimkinden daha fazla...
rüyaların kadını bulcukkkkkk....
ya kızlar benim cinsiyet çok karıştı...dr un biri erkek ötkei kıza benzetiyo....bakalım hangisininki doğru çıkıcak....
jasmincim çok heyecanlıı yaaa walla bende heyecanlandımhihoyyyt
inşallah öğrenirsin yarın cinsiyeti
benimde 10 günüm kaldı Allahın izniyleyerimseniben
Sağol bitanem ben de çok heyecanlıyım nasıl uyuyacağım bakalım bugün
pempecim sanada hayırlı cumalar cnmŞeniz
Herkese hayırlı cumalar kızlar:Saruboceq:
Sizlere de hayırlı cumalarrrrr
maşallah size ozaman
yaa ben uykusuzum, benim bebeğim sağ tarafımda, bende hep sağıma yatarım, dün gece sağ kasığıma bi ağrı girdi uyandım düşün yani...
sola alışmamışım napcam bilmiyom, bebem anne kalk diyo uyandırıyo:Saruboceq:
uykusuzluk dışında iyiyiz çok şükür gün sayıyozhihoyyyt
Canım gözün aydın ne güzel yarın öğrenirsin inş. bakalım ne diyecek doktor kızmı erkekmi
Benim daha 1 ayım var en son ben öğrenceğim galiba
ya kızlar benim cinsiyet çok karıştı...dr un biri erkek ötkei kıza benzetiyo....bakalım hangisininki doğru çıkıcak....
günaydınn arkadaşlarrr
dünn bebişimizi gördükk maşallah çok hareketliydii dr bu diğerini geçecek dedi yandımm benn kaydirigubbakcemile3 test sonuçları temiz çıktı çok şükürr herşey yolundaa çok sıkıştırdım dr cinsiyet konusunda erken daha dedi bende %51-52 de olsa bi tahmin dedimm oda erkek dedi benim ısrarlarım sonucu ama net değil tabikii sankii erkek gibi çıkıntısı var gibi gelmişş hihoyyyt :ecrin_bebek: mayıs 16 a kadar beklicemm bendee artıkk :1rolleyes: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?