2009 Ekim Anneleri

merhaba arkadaslar listenin ilk hali bu ama eksik bilgi cok oncelikle ismi yazmayan arkdaslardan cok ozur dilerim ilk sayfadaki listeden kopyaladim eklenmemis olan arkadaslarin sat tarihleri bilmedigim icin ekleyemedim simdi arkdaslar ben diyorum ki :
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/268504-2009-ekim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html
bu sayfadan listemizdeki eksikleri tamamlayalim(eksik bilgileri olanlar buraya yazsin bende burdan alayim duzelteyeyim )

bu arada liste konusunda bana yardimci olan mayis annesi "pnrhlt' nickli arkdasima cok tesekkur ederim kendisi listenin formatini gonderdi ve nasil ekleyecegimi anlatti banada icini doldurmak dustu
Umarim begenirsiniz.......

selam kizlar, bugun normal kontrolum vardi gittik gelik, bebegimin kalbini tekrardan duyduk ama biraz zor buluyordu doktor cunki bebek cok kipirdiyor dedi giderken biskuvi yemistim ondan galiba :) Insallah hepiniz iyisinizdir. Bu arada tickeri degistirdim ultrasona gore yaptim cunki sat'a gore biraz gerideyiz. Muhtemel dogum 18 ekim oldu 9 ekim yerine. Nurefsann canim bunu degistirebilirsin bi zahmet, bu arada liste cok guzel olmus ellerine saglik. ISte boyle kizlar, bidahaki ultrason icin randevu alacagim 19-20 hafta'ya vereceklermis sanirim ozaman cinsiyet kesinlesir insallah. Allaha emanetsiniz.

Son düzenleme:
nurefsan ellerıne saglık canım cok guzel olmus ama benı dogum tarıhının sırasına gore ortalara alsana ensonda olmuyo boyle sankı ekımın sonlarındaymısım gıbı a.s.

canım beni de ekle müsait olduğunda :)
sat:20 ocak
d.t.:27 ekim
hamiş kaldığım kilo:63
şimdi:65

:asigim:

Herkese günaydınnnnnnnnnn yaşasın bugün cuma haftanın son günü hem de güneşliii ben ve bebişim çok mutluyuzzzzzhihoyyyt:sm_cool::sm_cool:

günaydınn hatunlar, siz ve kuzucuklar nasıllar bakalım?

Canım harika olmuş ellerine sağlık bu arada benim yaşım 29 başlangıç kilom 66 şu an 68 kiloyum cinsiyetine gelinceeee inşallah yarın öğreneceğiz hayırlısıylaaadelikafadulden

Nurefsan teşekkürler canım ellerine sağlık listen çok güzel olmuş cinsiyetini öğrenirsem taaa 1 ay sonra bildiririm yazarsın Şeniz

Canım harika olmuş ellerine sağlık bu arada benim yaşım 29 başlangıç kilom 66 şu an 68 kiloyum cinsiyetine gelinceeee inşallah yarın öğreneceğiz hayırlısıylaaadelikafadulden

jasmincim çok heyecanlıı yaaa walla bende heyecanlandımhihoyyyt
inşallah öğrenirsin yarın cinsiyeti
benimde 10 günüm kaldı Allahın izniyleyerimseniben

pempecim sanada hayırlı cumalar cnmŞeniz
Herkese hayırlı cumalar kızlar:Saruboceq:

canım sana da günaydın biz iyiyiz sen ve bebiş nasılsın ?

maşallah size ozaman
yaa ben uykusuzum, benim bebeğim sağ tarafımda, bende hep sağıma yatarım, dün gece sağ kasığıma bi ağrı girdi uyandım düşün yani...
sola alışmamışım napcam bilmiyom, bebem anne kalk diyo uyandırıyo:Saruboceq:
uykusuzluk dışında iyiyiz çok şükür gün sayıyozhihoyyyt

kızlar ben de haftaya doktora gitcem bakalım hayırlısı...
ya siz de bazı geceler kabus görüyomusunuz elalı ben de dün gece 3 buçukta uyandım 1 saat korkuyla oturdum

hidden çok şükür öle kötü rüyalar görmüyorum, yok uyuyo olabilirmisin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…