merhaba arkadaslar listenin ilk hali bu ama eksik bilgi cok oncelikle ismi yazmayan arkdaslardan cok ozur dilerim ilk sayfadaki listeden kopyaladim eklenmemis olan arkadaslarin sat tarihleri bilmedigim icin ekleyemedim simdi arkdaslar ben diyorum ki :
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/268504-2009-ekim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html
bu sayfadan listemizdeki eksikleri tamamlayalim(eksik bilgileri olanlar buraya yazsin bende burdan alayim duzelteyeyim )
bu arada liste konusunda bana yardimci olan mayis annesi "pnrhlt' nickli arkdasima cok tesekkur ederim kendisi listenin formatini gonderdi ve nasil ekleyecegimi anlatti banada icini doldurmak dustu
Umarim begenirsiniz.......
günaydınnnnnnn herkese iyi günler
merhaba arkadaslar listenin ilk hali bu ama eksik bilgi cok oncelikle ismi yazmayan arkdaslardan cok ozur dilerim ilk sayfadaki listeden kopyaladim eklenmemis olan arkadaslarin sat tarihleri bilmedigim icin ekleyemedim simdi arkdaslar ben diyorum ki :
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/268504-2009-ekim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html
bu sayfadan listemizdeki eksikleri tamamlayalim(eksik bilgileri olanlar buraya yazsin bende burdan alayim duzelteyeyim )
bu arada liste konusunda bana yardimci olan mayis annesi "pnrhlt' nickli arkdasima cok tesekkur ederim kendisi listenin formatini gonderdi ve nasil ekleyecegimi anlatti banada icini doldurmak dustu
Umarim begenirsiniz.......
Herkese günaydınnnnnnnnnn yaşasın bugün cuma haftanın son günü hem de güneşliii ben ve bebişim çok mutluyuzzzzzhihoyyyt:sm_cool::sm_cool:
günaydınn hatunlar, siz ve kuzucuklar nasıllar bakalım?
Canım harika olmuş ellerine sağlıkbu arada benim yaşım 29 başlangıç kilom 66 şu an 68 kiloyum cinsiyetine gelinceeee inşallah yarın öğreneceğiz hayırlısıylaaadelikafadulden
[/URL][/IMG]
canım sana da günaydın biz iyiyiz sen ve bebiş nasılsın ?
hidden çok şükür öle kötü rüyalar görmüyorum, yok uyuyo olabilirmisin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?