günaydınn arkadaşlarrr
dünn bebişimizi gördükk maşallah çok hareketliydii dr bu diğerini geçecek dedi yandımm benn kaydirigubbakcemile3 test sonuçları temiz çıktı çok şükürr herşey yolundaa çok sıkıştırdım dr cinsiyet konusunda erken daha dedi bende %51-52 de olsa bi tahmin dedimm oda erkek dedi benim ısrarlarım sonucu ama net değil tabikii sankii erkek gibi çıkıntısı var gibi gelmişş hihoyyyt :ecrin_bebek: mayıs 16 a kadar beklicemm bendee artıkk :1rolleyes: :asigim:
günaydınn arkadaşlarrr
dünn bebişimizi gördükk maşallah çok hareketliydii dr bu diğerini geçecek dedi yandımm benn kaydirigubbakcemile3 test sonuçları temiz çıktı çok şükürr herşey yolundaa çok sıkıştırdım dr cinsiyet konusunda erken daha dedi bende %51-52 de olsa bi tahmin dedimm oda erkek dedi benim ısrarlarım sonucu ama net değil tabikii sankii erkek gibi çıkıntısı var gibi gelmişş hihoyyyt :ecrin_bebek: mayıs 16 a kadar beklicemm bendee artıkk :1rolleyes: :asigim:
begenmezine sevindim tesekkurler..çok güsel olmuş eline sağlık
benim yaşım 28 nicsiyet henüz belli değil şu anki kilomda 44 kaydirigubbakcemile3
Nurefsan teşekkürler canım ellerine sağlık listen çok güzel olmuş cinsiyetini öğrenirsem taaa 1 ay sonra bildiririm yazarsın Şeniz
nurefsan ellerıne saglık canım cok guzel olmus ama benı dogum tarıhının sırasına gore ortalara alsana ensonda olmuyo boyle sankı ekımın sonlarındaymısım gıbı a.s.
jasminellm tesekkur ederim .bilgilerini ekledimcanım beni de ekle müsait olduğunda :)
sat:20 ocak
d.t.:27 ekim
hamiş kaldığım kilo:63
şimdi:65
:asigim:
Canım harika olmuş ellerine sağlıkbu arada benim yaşım 29 başlangıç kilom 66 şu an 68 kiloyum cinsiyetine gelinceeee inşallah yarın öğreneceğiz hayırlısıylaaadelikafadulden
günaydınn arkadaşlarrr
kızlar lalin eşine ne olmuş ki?[/QUOTE
ayağıyla ilgli problem vardı galiba çıkık gibi sallamış olmıyayım ama öyle hatırlıyorum
günaydın kıslar ben iyi degilim başagrım geri döndü şuan beynim zonkluyor artık dayanamıyorum bide dün gece çok ilginç bişe yaşadım göbek deligi hizama bir agrı saplandı mideme vurdu saatlerce geçmedi nerdeyse bütün gece uyuyamadım nefes bile alamıodum öle bi agrı sol tarafıma yatınca azıodu saga yatınca hafifliodu anlayamadım sizce neden oalbilir bebegimle ilgili olabiirmi ? hiç iyi degilim bu akşam doktora gitmeyi düşünüyorum gideyim diimi
günaydın kıslar ben iyi degilim başagrım geri döndü şuan beynim zonkluyor artık dayanamıyorum bide dün gece çok ilginç bişe yaşadım göbek deligi hizama bir agrı saplandı mideme vurdu saatlerce geçmedi nerdeyse bütün gece uyuyamadım nefes bile alamıodum öle bi agrı sol tarafıma yatınca azıodu saga yatınca hafifliodu anlayamadım sizce neden oalbilir bebegimle ilgili olabiirmi ? hiç iyi degilim bu akşam doktora gitmeyi düşünüyorum gideyim diimi
kızlar lalin eşine ne olmuş ki?[/QUOTE
ayağıyla ilgli problem vardı galiba çıkık gibi sallamış olmıyayım ama öyle hatırlıyorum
hımmmm anladım...ay inşallah iyidir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?