2009 Ekim Anneleri

canım benimkide çok hareketli bunlar doğunca yandık valla...oğlumda zaten felaket yaramaz işimiz iş...neden mayısa kadar bekliycem 1 ay sonrayamı çağırdı drun biraz uzun deilmi bu süre....

Gözün aydın canımm vallahi sağlıklı olsunlar da gerisini bekliycez artık bazen o kadar sabırsızlaşıyorumki ya diyorum bu ne zaman büyüyecek de doğacak ufff

gunaydinnn hatunlar ...listeyi begenmenize sevindim..duzeltmelere basladim ama her duzeltmeden sonra listeyi kk da yenilemek zor olacagi icin listenin son halini aksama siteye eklerim ins.

bulcuk tesekkurler bilgileri yazdim

çok güsel olmuş eline sağlık
benim yaşım 28 nicsiyet henüz belli değil şu anki kilomda 44 kaydirigubbakcemile3
begenmezine sevindim tesekkurler..

Nurefsan teşekkürler canım ellerine sağlık listen çok güzel olmuş cinsiyetini öğrenirsem taaa 1 ay sonra bildiririm yazarsın Şeniz

burcu tesekkur ederim gerekli duzeltmeyi yaptim
nurefsan ellerıne saglık canım cok guzel olmus ama benı dogum tarıhının sırasına gore ortalara alsana ensonda olmuyo boyle sankı ekımın sonlarındaymısım gıbı a.s.

hidden seni de ekledim canim..
canım beni de ekle müsait olduğunda :)
sat:20 ocak
d.t.:27 ekim
hamiş kaldığım kilo:63
şimdi:65

:asigim:
jasminellm tesekkur ederim .bilgilerini ekledim

Canım harika olmuş ellerine sağlık bu arada benim yaşım 29 başlangıç kilom 66 şu an 68 kiloyum cinsiyetine gelinceeee inşallah yarın öğreneceğiz hayırlısıylaaadelikafadulden

gunaydin wroza bilgilerwini yazarsan listeye ekleyeyim ..ornek liste

burdan http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/268504-2009-ekim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html

günaydın kıslar ben iyi degilim başagrım geri döndü şuan beynim zonkluyor artık dayanamıyorum bide dün gece çok ilginç bişe yaşadım göbek deligi hizama bir agrı saplandı mideme vurdu saatlerce geçmedi nerdeyse bütün gece uyuyamadım nefes bile alamıodum öle bi agrı sol tarafıma yatınca azıodu saga yatınca hafifliodu anlayamadım sizce neden oalbilir bebegimle ilgili olabiirmi ? hiç iyi degilim bu akşam doktora gitmeyi düşünüyorum gideyim diimi

nazyaz cnnmm sağlıklı olsunlarda biz bekleriz işimiz ne dimi :)
zeynep ewet aynen oğlumm 8,5 aylık fena halde yaramazız ve ikinci yaramazım yoldaa bende onlarla birlikte yaramaz olcam yoksa baş edemem kii :)) herşey normal olduğundan mayıs ortasında gelirsin kontrole dedi ama ben o kadar beklemeden de dayanamam işyerine yakın poliklinik var orda görürüm bebişimi hehehe
jasminn öyle bi geçiyor kii cnmm bu günleri sonra nasıl geçirmişiz aklına bile gelmiyoo bak benimkii 8,5 aylık olduu ve geçen sene bu zamanlar onu içimde taşıyordumm :asigim: şimdi yeni bi can içimdee allahın bi mucisesii :1rolleyes:

handancım geçmiş olsun canım...bence git ihmal etme ben gittim biraz rahatladım...ama ötkei dr kafamı o kadar bulandırdıki sürekli kendimi dinliyorum ağrım varmı diye sanki hep ağrılarım oluyo kafayı sıyırıcam yakında....

geçmiş olsun canım...bence git dr.içinde rahatlamış olur....birde tansiyonuna bir baktır hemen..ne olur ne olmaz....

canım geçmiş olsun
karınkasık ağrıları bende yaşıyorum ama öyle uzun süreli olmadı hiç
bebek hareketlerindendir büyük ihtimal ama sen yine doktoruna git durduk yere tahminler yapmayalım neden acaba diye

handan cok gecmis olsun canim yaa karninin neden agridigi hususunda bir bilgim yok maleseff doktora gitmeden telefonda bir sorsan arayip onemliyse doktor cagirir yanina ama ins normal dir..

günaydın kuzucuklarıımm..hayırlı cumalarr..naaperr keyifler nasıııhihoyyyt

handancım günaydın...
1621nci sayfada hiddene cevapladığım mesajı okurmusun banada dün öle ağrılar oldu...

akşam olsada gitsem ya 4 de çıkarım sanırım hiç böle bi agrı yaşamamıştım resmen gönek deligim yırtlcak gibi bişeydi midemle ne alakası var gögsüme kadar vurdu :S zaten bu tansiyon belasından bıktım artık bu başagrıları beni çıldırtıo gözlerim yerinden fırlıcak gibi kıslar allah razı olsun hepinizden

geçmişş olsun handan cnmm iyi hissetmiyorsan git tabi dr erteleme
lal ın kocasınada geçmiş olsun nasıl olmuşş acaba??

handancım geçmiş olsun canım ihmal etme git dr canım

Zuzuum günaydın canım keyifler güzel çok şükür sen nasılsın

okudum elacım sanada geçmiş olsun canım ama benimki öle degil kasık agrısı degil yani kasıgımla alakası yok göbek deligi ve mide hepsi biarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…