2009 Ekim Anneleri

handancım bence sen dr.acil olarak tansiyon probleminden bahset ve bir tansiyon aleti al hep yanında olsun......Hamilelikte tansiyon tehlikeli biliyorsun.....

handancım halen devam ediyosa bencede ihmal etme...
benim şuan yok, gece çok oldu ve yarım saat geçmedi bende...

handanımm geçmiş olsun cücüm yaaa...

pempem saol cicim iyiyimm..hawa süper yine..yürüdüm yürüdüm geldimmmhihoyyyt

okudum elacım sanada geçmiş olsun canım ama benimki öle degil kasık agrısı degil yani kasıgımla alakası yok göbek deligi ve mide hepsi biarada

evet cnm sanırım seninki farklı bi durum, başka şikayetyetlerinde varmış...
geçmiş olsun çok, kendini yorma sakın...

napıyon kıss zuzum, ciciler almışsın çok güzeller, bizde burda seni merak edek hıhhh....
yaa fatoş bugünde yok kızlarr ben merak etmeye başladım...

handancım tansiyonun için sana ilaç verebilirler dr una bir sorsana...baş ağrıların tansiyondandır büyük ihtimelle...

şuan sadece başagrım var 4 de çıkabilirim en erken , evde tansiyon aletimiz var nazcım eşim başım agrıdıkça ölçüyor ama dün gece ölçmedik daha dogrusu ben eşimi uyandırmadım sessizce kıvramdım ne salagım uyusun o dedim :S şuan 13 e kadar yükseldi sınırım 14 allahım inş yükselmez , çok teşekkür ederim kıslar

Benimde Ara ara ağrıyor başım ama haftada 1 yada 2...........oda çok çok şiddetli değil....dr arada handancım bizede haber ver..

efet zeynepcim ilaç isticem bugun zaten saol canım

fatoşu bende merak ediyorum ya inş herşey yolundadır ya nerde bu kıs

handan yakınlarında bi eczane yokmu yaa, git bi baktır ihmal etme sakın...

napıyon kıss zuzum, ciciler almışsın çok güzeller, bizde burda seni merak edek hıhhh....
yaa fatoş bugünde yok kızlarr ben merak etmeye başladım...

dün çok keyfisizdim kuzucum..as biras temislik yapıp soona dışarı attım kendimi..akşama kadar gesdim,soorada sürüne sürüne ewe geldim..çok yorulmuşumm..merak ettürdüüm için çok söriiii..dün de mi yoktu fatoş zillisi

doktoru aramıcam nazcım kesin gel dicek ben en iisi direk gideyim , benim çok şiddetli agrıo canım ya evde kafama buz torbası felan koyuyoz o derece :S

doktoru aramıcam nazcım kesin gel dicek ben en iisi direk gideyim , benim çok şiddetli agrıo canım ya evde kafama buz torbası felan koyuyoz o derece :S

bence ara şu vakitte geleceğim de.....hadi erken çıktı diyelim bulamadın....ara bildir tatlım..

Handancım geçmiş olsun bence önce ara doktorunu durumu anlat tansiyon olayını zaten biliyordur heralde gerekirse de gidersin için rahatlamış olur ama moralini yüksek tut Rabbim iyi bakıyordur bebişeŞeniz

Kızlar Lal'in eşi dün ameliyat olacaktı kolu çıkıyormuş ya sürekli yer etmiş heralde sürekli sorun oluyormuş müdahale etmeye karar vermişler inşallah düzelmiştir allah yardımcıları olsun:1rolleyes:

evet cnm dün hiç girmedi:1no2:
çok gezipte yorma bebeeni:mymeka:

inşallah başarılı geçmiştir ameliyatı, Allah yardımcıları olsun:Saruboceq:

ayy cnm yaa kıyamam:teselli:

kuzular ben kaçıyorum işim war accık..bugün sisde suskunsunuz hayırdır iişallah:)) öpücükk hepinise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…