akşam olsada gitsem ya 4 de çıkarım sanırım hiç böle bi agrı yaşamamıştım resmen gönek deligim yırtlcak gibi bişeydi midemle ne alakası var gögsüme kadar vurdu :S zaten bu tansiyon belasından bıktım artık bu başagrıları beni çıldırtıo gözlerim yerinden fırlıcak gibi kıslar allah razı olsun hepinizden
okudum elacım sanada geçmiş olsun canım ama benimki öle degil kasık agrısı degil yani kasıgımla alakası yok göbek deligi ve mide hepsi biarada
napıyon kıss zuzum, ciciler almışsın çok güzeller, bizde burda seni merak edek hıhhh....
yaa fatoş bugünde yok kızlarr ben merak etmeye başladım...
doktoru aramıcam nazcım kesin gel dicek ben en iisi direk gideyim , benim çok şiddetli agrıo canım ya evde kafama buz torbası felan koyuyoz o derece :S
doktoru aramıcam nazcım kesin gel dicek ben en iisi direk gideyim , benim çok şiddetli agrıo canım ya evde kafama buz torbası felan koyuyoz o derece :S
günaydın kıslar ben iyi degilim başagrım geri döndü şuan beynim zonkluyor artık dayanamıyorum bide dün gece çok ilginç bişe yaşadım göbek deligi hizama bir agrı saplandı mideme vurdu saatlerce geçmedi nerdeyse bütün gece uyuyamadım nefes bile alamıodum öle bi agrı sol tarafıma yatınca azıodu saga yatınca hafifliodu anlayamadım sizce neden oalbilir bebegimle ilgili olabiirmi ? hiç iyi degilim bu akşam doktora gitmeyi düşünüyorum gideyim diimi
dün çok keyfisizdim kuzucum..as biras temislik yapıp soona dışarı attım kendimi..akşama kadar gesdim,soorada sürüne sürüne ewe geldim..çok yorulmuşumm..merak ettürdüüm için çok söriiii..dün de mi yoktu fatoş zillisi
Handancım geçmiş olsun bence önce ara doktorunu durumu anlat tansiyon olayını zaten biliyordur heralde gerekirse de gidersin için rahatlamış olur ama moralini yüksek tut Rabbim iyi bakıyordur bebişeŞeniz
Kızlar Lal'in eşi dün ameliyat olacaktı kolu çıkıyormuş ya sürekli yer etmiş heralde sürekli sorun oluyormuş müdahale etmeye karar vermişler inşallah düzelmiştir allah yardımcıları olsun:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?