2009 Ekim Anneleri

kızlar uyudunuzmu ne oluyo bugün size bahar yorgunumu oldunuz...ben çıkıcam birazdan oğlumu okuldan alamaya gidicem...hadi uyanın bakıyım....

zeynepcim bahar yorgunluğu heralde bikaç gündür durgun topiğimiz...

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalımmm :1hug:
özledim sizleri geleyim bir hal hatır sorayım dedim. göbişler cıktı mı cinsiyetler belli oldumu bakayım delikafadulden

slm kızlar nasılsınız bugün keyifler bebişler nasıl

hoşgeldin bijouxcum sen nasılsın tatlım göbişlerin bak ayrı topiği var orda görebilirsin göbişleri en ufağı benim göbişim (

handaaaannnn nooolur hemen işini gücünü bırak izin al ve dr.a git allah aşkına...akşam gelince de hbr ver beklicem.

handancım nolur kalk doktora git rahatsız rahatsız öle durma baktır bakalım neyin var en azından ağrı kesici tansiyonun için düşürücü bişi verir

ewet bende katılıyorum arkadaşlara handancığım öyle akşama kadar bekleme git hemen bakalım neyin varr canımm yaaa

Öfff valla bu tansiyon işi çok zor bende de panik atağa bağlı oluyor direk 13-8 görüyorum. Doktor şu an bişey yok diyor tahlillerin temiz tansiyonu gösterecek bişey yok diyor ama ben kendimi ikna edemiyorum sanırım. Bugün de randevum var 3 te bakalım ne diicek. Handanı acayip merak ediyorum şu an Allahım şifa versin inşallah bişeyi yoktur canım benim ya öffffff

selam kızlar nasılsınız cumanız mubarek, yeni listemiz hayırlı olsunn
birazdan dr gidecez umarım 2 li testimizi yapar ben hazırlanıyorum suanda :)))) cok heycanlıyım dua edinn inş. bakarr drr

birazdan gitcem canımm yanii 1 saatt sonraa :))) hadii sende hayırlıı haberlerle gelll inş.

nurefşaann ben 13+0 da öğrendim cinsiyeti banne banneeehihoyyyt

selam kızlar nasılsınız cumanız mubarek, yeni listemiz hayırlı olsunn
birazdan dr gidecez umarım 2 li testimizi yapar ben hazırlanıyorum suanda :)))) cok heycanlıyım dua edinn inş. bakarr drr

birazdan gitcem canımm yanii 1 saatt sonraa :))) hadii sende hayırlıı haberlerle gelll inş.

Amin canım inşallah ikimiz de iyi hbrlerle geliriz kendine ii bak öptüm:*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…