2009 Ekim Anneleri

kalemiticim hoşgeldin tatlışkom ben iyiyim sen nasılsın nurefsan ben neden yokum kı o listede yazsana benide doğum tari-hi 14 ekim hamiş klış 7 ocak 67 kilo şimdiki kilo 68 o kadar :)))))))

kalemiti strawberry hayırlı haberlerle gelin cannarımm

inş. bittanemm zuzucum dua edinn sabrettim bekledim erken demez inş. kendisi cagırmıştıı bakmazsa cok uzulurum opuyorum hepinizi kızlar ben cıkıyorumm eşim gelmek uzeree :asigim:

mersü cücümm..bi de emin olmamakla birlikte zannımca listenin ensonundaki özgenin bebisi yok artık..ama emin diilim bi bakmak lazım,listeden çıkarırsınız..zayıflama takımlarında gördüm bi de çizelgesi bebiş diil kilo werme şeysi.hani kanaması filan wardı ya düşürdü mü acaba diyorum..çünkü hamile kalsa öyle ciddi diyet yapamaz kanımca???

bu listenin en son hali duzeltilmeler yapilmis.istede ismi olupta paylasimda bulunmayan epey arkdas var onlari yazip yazmamakta tereddut ettim .ozge konusundada bir bilgim yok ama eger dedigin gibiyse kaybetmistir.ben sileyim ozaman eger kaybetmediyse soyler eklerim...

yok canim est.bilgileri tamamlayalim listemiz dolsun ...ben listeyi ekliyorum arada , gormeyen arkdaslar varsa gorsunler diye..onceki eklediklerimide siliyorum sayfadan..

nurefşaan başına iş aldın kuzuuukaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kızlarr nasılsınız...
dün ikili test sonucunu eşim aldı ama doktora gösteremedim. 23 ünde gidince gösteriirim atık geç olmaz dimiii
bide hemen frebetaya baktımmm 49 yazıyoo sınırdaa :)))

selam kızlarr nasılsınız...
dün ikili test sonucunu eşim aldı ama doktora gösteremedim. 23 ünde gidince gösteriirim atık geç olmaz dimiii
bide hemen frebetaya baktımmm 49 yazıyoo sınırdaa :)))

canım geç olmaz..ben de pzt alıcam ama tee 4 mayıstaki randewumda göstericem..gerek yok test göstermek için gelmene dedi..

beni nasıl unutursunuz listeye eklemeyi alındım işte mymeka

bu arada kızlaar bebeğimi hissediyorum yaa çok güzel çok içimde kanat çırığıyo sanki kuş kaçtı sanıyorum ya nasıl anlatılırki :)

arkadaslar listenin son hali bu ama eksik bilgi cok oncelikle ismi yazmayan arkdaslardan cok ozur dilerim ilk sayfadaki listeden kopyaladim eklenmemis olan arkadaslarin sat tarihleri bilmedigim icin ekleyemedim listemizdeki eksikleri tamamlayalim(eksik bilgileri olanlar buraya yazsin bende burdan alayim duzelteyeyim )

listede adi olmayan lutfen buraya tiklasin:
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/268504-2009-ekim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…