beni nasıl unutursunuz listeye eklemeyi alındım işte mymeka
bu arada kızlaar bebeğimi hissediyorum yaa çok güzel çok içimde kanat çırığıyo sanki kuş kaçtı sanıyorum ya nasıl anlatılırki :)
seni dışladık seemioruuss ya...laelaelaelaelaekaynamışın arada işte kıs zalanma da sööle kimsin nesin necisinhihoyyyt
ya insanı kıskandırma yaa ben nie hissetmioruummmkaydirigubbakcemile
yaa zuzum müthiş güzel anlatamam dünden beri kaydığını hissediyodum sizde dikkat edin mesela sağdayken ağrı sola geçerse birden karnınıza bakın sol şişmiştir bizimki dünden beri bi sağda bi solda ne tarafta ağrı olursa birden o tarafa bakıyorum şiş :) bugünde içimde kuş çırpınmaya başladı :) sanki kanatlandı uçuyo bebeğim
yaa zuzum müthiş güzel anlatamam dünden beri kaydığını hissediyodum sizde dikkat edin mesela sağdayken ağrı sola geçerse birden karnınıza bakın sol şişmiştir bizimki dünden beri bi sağda bi solda ne tarafta ağrı olursa birden o tarafa bakıyorum şiş :) bugünde içimde kuş çırpınmaya başladı :) sanki kanatlandı uçuyo bebeğim
yaa ben sol tarafımdan bi gıdım bişey hessetmiyom, ağrılarda bütün hislerde sağ taraftaa:çok üzgünüm:
niyee benimki tek taraftaki hep:uhm:
elalım benimde hep soldaydı dün kaymaya başladı bi sağa bi sola ve şuan hiç bişey yapmıyorum oturuyorum dolaşıyorum ama o içimde pırpır uçuyo :))))) inşallah şu mübarek günde dua ediyorum allah olmayan herkese nasip etsin ve işnşallah sizde hissedersiniz en kıza zamanda
elalım benimde hep soldaydı dün kaymaya başladı bi sağa bi sola ve şuan hiç bişey yapmıyorum oturuyorum dolaşıyorum ama o içimde pırpır uçuyo :))))) inşallah şu mübarek günde dua ediyorum allah olmayan herkese nasip etsin ve işnşallah sizde hissedersiniz en kıza zamanda
arkadaslar listenin son hali bu ama eksik bilgi cok oncelikle ismi yazmayan arkdaslardan cok ozur dilerim ilk sayfadaki listeden kopyaladim eklenmemis olan arkadaslarin sat tarihleri bilmedigim icin ekleyemedim listemizdeki eksikleri tamamlayalim(eksik bilgileri olanlar buraya yazsin bende burdan alayim duzelteyeyim )
listede adi olmayan lutfen buraya tiklasin:
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/268504-2009-ekim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html
yaa kızlar size bişey sorcam aranızda çay içen varmı ben bugün dayanamayıp 2 fincan çay içtim.şimdi pişmanlık duyuyorum.benneyaptımki
SELAM KIZLAR NASILSINIZ BUGÜN 2 Lİ TRSTİM İÇİN KAN VERDİK DUA EDİN DE SONUÇ İYİ ÇIAKR İNŞALLAH :Saruboceq:
bak yaa hala çatlatıyo..kaydirigubbakcemile :CüvCüv:sen bisden bi hafta büyüksün teyzesi belkim haftaya ben de hissederim..nan sağı solu yok göbeimin her tarafı şiş nerden bilcemkaydirigubbakcemile3
seninki uyuşuk anam yan gelip yatıyolaelaelaelaelae
yaa kızlar size bişey sorcam aranızda çay içen varmı ben bugün dayanamayıp 2 fincan çay içtim.şimdi pişmanlık duyuyorum.benneyaptımki
:dilcikar::dilcikar:
kuşum her sabah bende içiyom 1 bardak kötümüki:çok üzgünüm:
çay bende içiyorum günde 1 çay bardağı açık ve limonlu çok fazla içme yinede canımyaa kızlar size bişey sorcam aranızda çay içen varmı ben bugün dayanamayıp 2 fincan çay içtim.şimdi pişmanlık duyuyorum.benneyaptımki
yirim seni:1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?