2009 Ekim Anneleri

seni dışladık seemioruuss ya...laelaelaelaelaekaynamışın arada işte kıs zalanma da sööle kimsin nesin necisinhihoyyyt

ya insanı kıskandırma yaa ben nie hissetmioruummm
kaydirigubbakcemile

tembel bunnar nurefsancım..asıl topice girmiolar soora burda bır bır bır konuşuolarrrnaniknanik naniknanik

seni dışladık seemioruuss ya...laelaelaelaelaekaynamışın arada işte kıs zalanma da sööle kimsin nesin necisinhihoyyyt

ya insanı kıskandırma yaa ben nie hissetmioruummm
kaydirigubbakcemile

yaa zuzum müthiş güzel anlatamam dünden beri kaydığını hissediyodum sizde dikkat edin mesela sağdayken ağrı sola geçerse birden karnınıza bakın sol şişmiştir bizimki dünden beri bi sağda bi solda ne tarafta ağrı olursa birden o tarafa bakıyorum şiş :) bugünde içimde kuş çırpınmaya başladı :) sanki kanatlandı uçuyo bebeğim

kıss pançit nasıl hissediyon desene, ne yapıyonda hissediyon bebeenni??

yaa ben sol tarafımdan bi gıdım bişey hessetmiyom, ağrılarda bütün hislerde sağ taraftaa:çok üzgünüm:
niyee benimki tek taraftaki hep:uhm:

elalım benimde hep soldaydı dün kaymaya başladı bi sağa bi sola ve şuan hiç bişey yapmıyorum oturuyorum dolaşıyorum ama o içimde pırpır uçuyo :))))) inşallah şu mübarek günde dua ediyorum allah olmayan herkese nasip etsin ve işnşallah sizde hissedersiniz en kıza zamanda

bak yaa hala çatlatıyo..kaydirigubbakcemile :CüvCüv:sen bisden bi hafta büyüksün teyzesi belkim haftaya ben de hissederim..nan sağı solu yok göbeimin her tarafı şiş nerden bilcemkaydirigubbakcemile3

yaa ben sol tarafımdan bi gıdım bişey hessetmiyom, ağrılarda bütün hislerde sağ taraftaa:çok üzgünüm:
niyee benimki tek taraftaki hep:uhm:

seninki uyuşuk anam yan gelip yatıyolaelaelaelaelae

aminn canımm rabbim kimseye ewlat hasreti çektirmesin

canım hayırlı olsun darısı başımıza artık

Eline sağlık nurefsann listeçok güzel olmuş.. Benimde başangıç kilom 65 şimdi 66.5 diğer bilgiler daha belli değil

yaa kızlar size bişey sorcam aranızda çay içen varmı ben bugün dayanamayıp 2 fincan çay içtim.şimdi pişmanlık duyuyorum.benneyaptımki

SELAM KIZLAR NASILSINIZ BUGÜN 2 Lı TRSTıM ıÇıN KAN VERDıK DUA EDıN DE SONUÇ ıYı ÇIAKR ıNŞALLAH :Saruboceq:

yaa kızlar size bişey sorcam aranızda çay içen varmı ben bugün dayanamayıp 2 fincan çay içtim.şimdi pişmanlık duyuyorum.benneyaptımki

içiyoruummm..ama açık..ben çay tiryakisiyim..tiryakisiydimm daha doğrusu..artık cnm çok çekmiyo ilginç:)) ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde doktora sordum bana çay içme demiyceksiniz dimi duramam dedim..çok açık olmak kaydıyla içebilirsin dedi..üzülme yani...

:dilcikar::dilcikar:

kuşum her sabah bende içiyom 1 bardak kötümüki:çok üzgünüm:

Doktorun dediği günde 1-2 fincan içilebiliyormuş canım bir zararı yok. Gerçi ben biraz daha fazla içiyorum ama... en fazla çocuk doğduğunda çay tiryakisi oluyo, onu da tecrübe ettim :))) pişmanlık duyup kendini üzme boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…