kuzucum ağrıyo bazen..ama daha çok karnım ağrıyo artık..eskiden daha alt kısımlardı..mendee senii yerimm yafrummŞeniz
yaa zuzum yaa benim kasık ağrım devam ediyo arada, sanki böle belimde ağrıyo gibi:çok üzgünüm: sizdede varmı böle bişey:uhm:
papatyalım ne kadar erken öğrenmiş cinsiyetini pazartesi bende gidicem belli olur mu acaba?
yaa kızlar size bişey sorcam aranızda çay içen varmı ben bugün dayanamayıp 2 fincan çay içtim.şimdi pişmanlık duyuyorum.benneyaptımki
canım bende tiryakiydimde günde 1 bardak çok açık içiyodum.bugün biraz normal demli içtimde o yüzdeniçiyoruummm..ama açık..ben çay tiryakisiyim..tiryakisiydimm daha doğrusu..artık cnm çok çekmiyo ilginç:)) ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde doktora sordum bana çay içme demiyceksiniz dimi duramam dedim..çok açık olmak kaydıyla içebilirsin dedi..üzülme yani...
:dilcikar::dilcikar:
kuşum her sabah bende içiyom 1 bardak kötümüki:çok üzgünüm:
kızlar ya mesajlarınızın altında bebişlerinizin haftasını gösteren resimler var ya onlardan yaptım ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum yardım edebilecek biri var mııııııı ?????
senağlama
canım o yaptığın tickerin linkini kullanıcı panelinden profil düzenle diyip kilo-doğum çizelgesi yazıyo oraya kopyala
canım o yaptığın tickerin linkini kullanıcı panelinden profil düzenle diyip kilo-doğum takip çizelgesi yazıyo oraya kopyala
evlilik değild diytl ilgili bişydi
canım yaptım çooook teşekkürler öptüm seni :sm_cool:
yaa içim biraz rahatladı canım sağol:1hug:Doktorun dediği günde 1-2 fincan içilebiliyormuş canım bir zararı yok. Gerçi ben biraz daha fazla içiyorum ama... en fazla çocuk doğduğunda çay tiryakisi oluyo, onu da tecrübe ettim :))) pişmanlık duyup kendini üzme boşuna.
yok canım bi tek bugün biraz fazla kaçırdımçay bende içiyorum günde 1 çay bardağı açık ve limonlu çok fazla içme yinede canım
canım bende içiyorum hergün ama açıkm içiyorum tabi
kuzucum ağrıyo bazen..ama daha çok karnım ağrıyo artık..eskiden daha alt kısımlardı..
aybikecim erken sanırsam...
ben yokkken fatoş geldimi
canım bende tiryakiydimde günde 1 bardak çok açık içiyodum.bugün biraz normal demli içtimde o yüzdenklava:
canım yediklerimizin vitaminini öldürüyomuş bide kafein içerdiği için düşük riski olanlara önermiyolarbenneyaptımki
aybike'cim bebişlerimizin günü aynıymış hihoyyyt
yaaa benimde karnım gibi kısslaelaelaelaelae
nann varyaa şu teşhisleri tam koyamıyomya sinir oluyomkaydirigubbakcemile3
gelmedi cnm yaa bende ciddi ciddi merak ediyorum, herşey yolundadır inşallah:Saruboceq:
elaaa karnın neree kasığın nere delü kısss...:roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?