2009 Ekim Anneleri

mendee senii yerimm yafrummŞeniz
yaa zuzum yaa benim kasık ağrım devam ediyo arada, sanki böle belimde ağrıyo gibi:çok üzgünüm: sizdede varmı böle bişey:uhm:
kuzucum ağrıyo bazen..ama daha çok karnım ağrıyo artık..eskiden daha alt kısımlardı..

papatyalım ne kadar erken öğrenmiş cinsiyetini pazartesi bende gidicem belli olur mu acaba?

aybikecim erken sanırsam...

kızlar ya mesajlarınızın altında bebişlerinizin haftasını gösteren resimler var ya onlardan yaptım ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum yardım edebilecek biri var mııııııı ?????
senağlama

canım bende tiryakiydimde günde 1 bardak çok açık içiyodum.bugün biraz normal demli içtimde o yüzdenklava:
:dilcikar::dilcikar:

kuşum her sabah bende içiyom 1 bardak kötümüki:çok üzgünüm:

canım yediklerimizin vitaminini öldürüyomuş bide kafein içerdiği için düşük riski olanlara önermiyolarbenneyaptımki

kızlar ya mesajlarınızın altında bebişlerinizin haftasını gösteren resimler var ya onlardan yaptım ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum yardım edebilecek biri var mııııııı ?????
senağlama

canım o yaptığın tickerin linkini kullanıcı panelinden profil düzenle diyip kilo-doğum takip çizelgesi yazıyo oraya kopyala

Son düzenleme:
elşalım benimde artık kasığım değil karnım ağrıyo gibi kasıktan yukarısı yani o da normalmiş olurmuş

yaa içim biraz rahatladı canım sağol:1hug:
çay bende içiyorum günde 1 çay bardağı açık ve limonlu çok fazla içme yinede canım
yok canım bi tek bugün biraz fazla kaçırdım

canım bende içiyorum hergün ama açıkm içiyorum tabi

bende öyle yapıyodumda canım bügün kendimi tutamadım:çok üzgünüm:

kuzucum ağrıyo bazen..ama daha çok karnım ağrıyo artık..eskiden daha alt kısımlardı..

aybikecim erken sanırsam...

yaaa benimde karnım gibi kısslaelaelaelaelae
nann varyaa şu teşhisleri tam koyamıyomya sinir oluyomkaydirigubbakcemile3

ben yokkken fatoş geldimi

gelmedi cnm yaa bende ciddi ciddi merak ediyorum, herşey yolundadır inşallah:Saruboceq:

hmm zaten vitaminli olsun diye nerdeyse hersabah haşllanmış yumurta yiyorum o hayatta çaysız gitmiyo:1no2: zatenmm öğğ öğğğ geberiyom-tatlicadiarzu-

yaaa benimde karnım gibi kısslaelaelaelaelae
nann varyaa şu teşhisleri tam koyamıyomya sinir oluyomkaydirigubbakcemile3

gelmedi cnm yaa bende ciddi ciddi merak ediyorum, herşey yolundadır inşallah:Saruboceq:

elaaa karnın neree kasığın nere delü kısss...:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…