yaa içim biraz rahatladı canım sağol:1hug:
yok canım bi tek bugün biraz fazla kaçırdım
bende öyle yapıyodumda canım bügün kendimi tutamadım:çok üzgünüm:
fatoşa noldu kıslar o daha yeni gitmemişmiydi doktora :uhm:
:roflol::roflol::roflol: dimi y birde teşhis koyamıyom diyo :roflol:
canım bilemorum nooldu 2 gündür yok piyasada mrk ettik
kaydirigubbakcemile3
elaaa karnın neree kasığın nere delü kısss...:roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol: dimi y birde teşhis koyamıyom diyo :roflol:
hıım bende merak ettim şimdi umarım önemli bişey yoktur lalin eşinin ameliyatı nasıl geçmiş bilginiz varmı
gızım anaasanaa herbiyerlerimde bişiler oluyookaydirigubbakcemile3 asıl ağrıyan yeriin kaynağı bulamıyom nirden diyeekaydirigubbakcemile3
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
haklısın canım biz çok özeniyoruz ama ben geç bulduğum için belkide kaybetme kor kusundan bu kadar özeniyorum.Valla arkadaşlar ben her gün en az 2 kupa çay içiyorumdiyorumki korkan göze çöp batar o kadar da değil yani alışsın yavrucak dünya nimetlerine :roflol:
ben içmek istesemde içim almıyor çayı a.s
selam kızlarrr hihoyyyt
ayy hava ne kadar güzel yaa, doktor yat dedi diye çıkamıyorum da bir yere patlıcam artık valla yaa,
napıyonuz keyifler iyidir umarım.şakkıdı
benim yoğun bugün her cuma öyle oluyo dünde bakamadım herkesten bihaberim yani
kızlar sol kasığımda hafif hafif batma var geceden beri, sabit bir batma bööle, hep sol tarafıma yatıyodum bebişin başı sağda diye, acaba sola mı geçti de rahatsız oldu, sizde de varmı böle bişeyler?
kuşum olmazmı bendede varrkaydirigubbakcemile3
bende hep soluma yatarım bebeğimde solda, sağa yatsamda uyuyunca dönüyom sola gene, napcam bilmiyom...
batmanın yüzünden dün gece 5te uyandım, uykum p.ç oldu, zombi gibi dolanıyom ortadadelikafadulden
hpimizde olduna göre ben normaldir diye düşünmeye başladıma.s
kuşum olmazmı bendede varrkaydirigubbakcemile3
bende hep soluma yatarım bebeğimde solda, sağa yatsamda uyuyunca dönüyom sola gene, napcam bilmiyom...
batmanın yüzünden dün gece 5te uyandım, uykum p.ç oldu, zombi gibi dolanıyom ortadadelikafadulden
hpimizde olduna göre ben normaldir diye düşünmeye başladıma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?