2009 Ekim Anneleri

yaa içim biraz rahatladı canım sağol:1hug:

yok canım bi tek bugün biraz fazla kaçırdım

bende öyle yapıyodumda canım bügün kendimi tutamadım:çok üzgünüm:

kızlar çar günde 1-2 fincan tüketebilirmişiz ancak kansızlık yaptığı için pek tavsiye etmem kızlar ben size zaten bu dönemlerde bebeğe kan çok lazım , birde vitamin hapının içindeki demirin iyice çözünmesine de engel oluyor daha çok portakal suyu süt falan içmek lazım ama yapamıyoruz işte hepsini de.

Valla arkadaşlar ben her gün en az 2 kupa çay içiyorumdiyorumki korkan göze çöp batar o kadar da değil yani alışsın yavrucak dünya nimetlerine :roflol:

elaaa karnın neree kasığın nere delü kısss...:roflol: :roflol:

gızım anaasanaa herbiyerlerimde bişiler oluyookaydirigubbakcemile3 asıl ağrıyan yeriin kaynağını bulamıyom nirden diyeekaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: dimi y birde teşhis koyamıyom diyo :roflol:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hıım bende merak ettim şimdi umarım önemli bişey yoktur lalin eşinin ameliyatı nasıl geçmiş bilginiz varmı

gelmedi lal cnm..haberim yokk

gızım anaasanaa herbiyerlerimde bişiler oluyookaydirigubbakcemile3 asıl ağrıyan yeriin kaynağı bulamıyom nirden diyeekaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ay sen kasığın nere orayı da mı unuttuunnn..yazııkk hor görmiyim garibiii:roflol: :roflol:

Valla arkadaşlar ben her gün en az 2 kupa çay içiyorumdiyorumki korkan göze çöp batar o kadar da değil yani alışsın yavrucak dünya nimetlerine :roflol:
haklısın canım biz çok özeniyoruz ama ben geç bulduğum için belkide kaybetme kor kusundan bu kadar özeniyorum.
ben içmek istesemde içim almıyor çayı a.s

ayy ne güzel keşke bizde öyle olsak

selam kızlarrr hihoyyyt
ayy hava ne kadar güzel yaa, doktor yat dedi diye çıkamıyorum da bir yere patlıcam artık valla yaa,
napıyonuz keyifler iyidir umarım.şakkıdı

Kızlar varya kendı kendımıze nazar deĞdırdık 2-3 gÜndÜr topıĞımız Çok sakın, noluyo yaahuu...

hoşgeldin amozoncum doktor yat dediyse dinlen yorma kendini cnm...
biz aynı bildiğin gibiyiz...

selam kızlarrr hihoyyyt
ayy hava ne kadar güzel yaa, doktor yat dedi diye çıkamıyorum da bir yere patlıcam artık valla yaa,
napıyonuz keyifler iyidir umarım.şakkıdı

yat cicim yat sen şeytana uyma iis bis de..herkes durgun bugün..işleri yoğun sanırsam kıslarınn

kızlar sol kasığımda hafif hafif batma var geceden beri, sabit bir batma bööle, hep sol tarafıma yatıyodum bebişin başı sağda diye, acaba sola mı geçti de rahatsız oldu, sizde de varmı böle bişeyler?

canım ben gece yatarken ne tarafım acıyıp batarsa he diyom bebek burda diğer tarafıma dönüyom hemen hiç bişi olmuyo o zaman batıyosa yatma sende o tarafına

benim yoğun bugün her cuma öyle oluyo dünde bakamadım herkesten bihaberim yani

pançii ben de nisaya gidiyodum ya sölemiştim.nejla hanıma gidiyodum ben, ama her gittiğimde evhamlandırıyo beni pek içime sinmedi, hep böle içime kurt düşürüyo, ben de mürvet hanımdan randevu aldım perşembe gününe.ona gidicem. randevuyu da daha 2 hafta önce almıştım anca Nisan'ın 16'sına vermişlerdi mürvet hanım için. nasıl ilgisi alakası iyi mi bu kadar yoğunluk arasında ? acaba diyorum fazla yoğun, asiye hanıma mı alsam ona da iyi diyolar, ne dersin cicişko? bu nejla hanımdan kalbim çürüdü benim değiştircem kesin.

kuşum olmazmı bendede varrkaydirigubbakcemile3
bende hep soluma yatarım bebeğimde solda, sağa yatsamda uyuyunca dönüyom sola gene, napcam bilmiyom...
batmanın yüzünden dün gece 5te uyandım, uykum p.ç oldu, zombi gibi dolanıyom ortadadelikafadulden
hpimizde olduna göre ben normaldir diye düşünmeye başladıma.s

batman ..zombi ..başşkaa..sırada ne war he-man mii :roflol: :roflol:

o zaman normal sanırsam,
öff ya kendimizi dinlemekten bi hal oluyoruz yani yandık doğurana kadar.
tecrübesizlik ne kötü bişey gerçekten.:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…