batman ..zombi ..başşkaa..sırada ne war he-man mii :roflol: :roflol:
batman ..zombi ..başşkaa..sırada ne war he-man mii :roflol: :roflol:
gece yatarken zorlanıyorum ben de..dönerken yatakta..canım çok acıyo
gece yatarken zorlanıyorum ben de..dönerken yatakta..canım çok acıyo
allah senii emii delüü:mymeka: cımbızla seçmişde yakalamış gene kelimeleri:mymeka:
eferün emme yazdıklarımı dikkatli okuyonsengözlerimebaksanab
bak kız zuzu, öle hep ev temizleyip, hem de gezip gezip sürüne sürüne eve gelme bidaa allasen, sen bebiş büyüyo ondan bu ağrılar batmalar zannedersin, benim zannettiğim gibi, ama kendini yorduğum için rahmin kasılmıştır bebiş rahatsızdır ondan canın acır geceleri falan, nütfen kuşum yorma kendini bidaa:CüvCüv: şu 3 ayı devirelim bi 4 e gelelim sona gezicez zatti.
aynen son ayda bizi koycaklar köşeye öyle çuval gibi kalcazkaydirigubbakcemile3
pançii ben de nisaya gidiyodum ya sölemiştim.nejla hanıma gidiyodum ben, ama her gittiğimde evhamlandırıyo beni pek içime sinmedi, hep böle içime kurt düşürüyo, ben de mürvet hanımdan randevu aldım perşembe gününe.ona gidicem. randevuyu da daha 2 hafta önce almıştım anca Nisan'ın 16'sına vermişlerdi mürvet hanım için. nasıl ilgisi alakası iyi mi bu kadar yoğunluk arasında ? acaba diyorum fazla yoğun, asiye hanıma mı alsam ona da iyi diyolar, ne dersin cicişko? bu nejla hanımdan kalbim çürüdü benim değiştircem kesin.
handan 4de gitcekti galiba doktoraa
liste hatirlatici geldi haaaniiinm:)
arkadaslar listenin son hali bu ama eksik bilgi cok oncelikle ismi yazmayan arkdaslardan cok ozur dilerim ilk sayfadaki listeden kopyaladim eklenmemis olan arkadaslarin sat tarihleri bilmedigim icin ekleyemedim listemizdeki eksikleri tamamlayalim(eksik bilgileri olanlar buraya yazsin bende burdan alayim duzelteyeyim )
listede adi olmayan lutfen buraya tiklasin:
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/268504-2009-ekim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?