2009 Ekim Anneleri

kızlar evet cuma azizliği yoğun oluyor genelde
ama şimdi biraz daha rahataldım açtım sayafyı hemen
ahh o batma olmazmı şimdi bile çok varr bi sağ tarafım bi sol tarafım
en son amuda kaldrıtcak bu veletler bizi kaydirigubbakcemile3

batman ..zombi ..başşkaa..sırada ne war he-man mii :roflol: :roflol:

allah senii emii delüü:mymeka: cımbızla seçmişde yakalamış gene kelimeleri:mymeka:
eferün emme yazdıklarımı dikkatli okuyonsengözlerimebaksanab

gece yatarken zorlanıyorum ben de..dönerken yatakta..canım çok acıyo

benimdee yaaa eşim diyoki sen şimdiden böleysen son aylarda heçç kımıldayamıcan yandık desene diyo...

gece yatarken zorlanıyorum ben de..dönerken yatakta..canım çok acıyo

bak kız zuzu, öle hep ev temizleyip, hem de gezip gezip sürüne sürüne eve gelme bidaa allasen, sen bebiş büyüyo ondan bu ağrılar batmalar zannedersin, benim zannettiğim gibi, ama kendini yorduğum için rahmin kasılmıştır bebiş rahatsızdır ondan canın acır geceleri falan, nütfen kuşum yorma kendini bidaa:CüvCüv: şu 3 ayı devirelim bi 4 e gelelim sona gezicez zatti.

aynen son ayda bizi koycaklar köşeye öyle çuval gibi kalcazkaydirigubbakcemile3

haklısın kuzum..zaten dün o haltı yedim..akşam ewin içinde yürüyemiyorum yorgunluktan..aklıma ilk sen geldin..hatta sabah ta kocime anlattım o da kızdı:))

canım mürvet hanımdan çok memnunum ilgili alakalı ama çok yoğun hastası çok fazla işinin ehli çok iyi olduğunu söylüyolar 2 arkadaşım doğum yaptı onda bende memnunum hiç korkutmuyo rahatlatıyo ben panik olsam o beni rahatlatıyo birde sabah gtimeli mürvet hanıma yorgun olmuyo daha neşeli oluyo

liste hatirlatici geldi haaaniiinm:)

arkadaslar listenin son hali bu ama eksik bilgi cok oncelikle ismi yazmayan arkdaslardan cok ozur dilerim ilk sayfadaki listeden kopyaladim eklenmemis olan arkadaslarin sat tarihleri bilmedigim icin ekleyemedim listemizdeki eksikleri tamamlayalim(eksik bilgileri olanlar buraya yazsin bende burdan alayim duzelteyeyim )

listede adi olmayan lutfen buraya tiklasin:
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/268504-2009-ekim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html

süpersiinnn :roflol:

kızlarr men geldim 2 li test yapmadı doktor ( cinsiyeti için bişide soylemedi erken dedi 3 lu test yapacakmıs 2 liye gerek yok dedi pff kontrola cagırmıs sadece idrar tahlili yaptı iltihap var dedi ilaç yazdı canım sıkıldı benim ya bide 11+6 daymısım ben onde gidiyor ultrasonda melegim neyse işte simdilik hersey normal gidiyormuş 1 ay sonra tekrar gel dedi

tskkurler bulcuk:)

kalemiti bebegini gormussun ne guzel bozma moralini..ben cok ozledim minik kuzumu 27 nisan gelsede gorsek ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…