liste hatirlatici geldi haaaniiinm:)
arkadaslar listenin son hali bu ama eksik bilgi cok oncelikle ismi yazmayan arkdaslardan cok ozur dilerim ilk sayfadaki listeden kopyaladim eklenmemis olan arkadaslarin sat tarihleri bilmedigim icin ekleyemedim listemizdeki eksikleri tamamlayalim(eksik bilgileri olanlar buraya yazsin bende burdan alayim duzelteyeyim )
listede adi olmayan lutfen buraya tiklasin:
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/268504-2009-ekim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html
arkadaslar listenin son hali bu ama eksik bilgi cok oncelikle ismi yazmayan arkdaslardan cok ozur dilerim ilk sayfadaki listeden kopyaladim eklenmemis olan arkadaslarin sat tarihleri bilmedigim icin ekleyemedim listemizdeki eksikleri tamamlayalim(eksik bilgileri olanlar buraya yazsin bende burdan alayim duzelteyeyim )
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/268504-2009-ekim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html
kalemiti herşeyin yolunda olması güzel canım sende bekleyeceksin benim gibi 1 ay bebeğini görmek için
canım mürvet hanımdan çok memnunum ilgili alakalı ama çok yoğun hastası çok fazla işinin ehli çok iyi olduğunu söylüyolar 2 arkadaşım doğum yaptı onda bende memnunum hiç korkutmuyo rahatlatıyo ben panik olsam o beni rahatlatıyo birde sabah gtimeli mürvet hanıma yorgun olmuyo daha neşeli oluyo
kalemeti senide bekleyenler tarafına alalım cinsiyet için
sabırla beklicez artık napalımm
kızlarr men geldim2 li test yapmadı doktor ( cinsiyeti için bişide soylemedi erken dedi 3 lu test yapacakmıs 2 liye gerek yok dedi pff kontrola cagırmıs sadece idrar tahlili yaptı iltihap var dedi ilaç yazdı canım sıkıldı benim ya bide 11+6 daymısım ben onde gidiyor ultrasonda melegim neyse işte simdilik hersey normal gidiyormuş 1 ay sonra tekrar gel dedi
ay sağol pançiçiim, tamam ben de ona gideyim o zaman, yoğunluğu biraz kafama takıldı ama riskli bi gebeliğimiz yok allaşükür bi de randevuyla gidiyoruz en azından, yoğun olsa da bizi etkilemez yani. hmm tamam canım ben de bi daha sabaha alayım randevumu o zaman çok sağol şeker.
evett :çok üzgünüm: sordum soylemedi henuz cok erken dedi daha erken gorenler var ama sabır kalmıcak yakındaa yaa ama ordaki kadınlarla konustum hepp :))) cinsiyetini ne zaman ogrenmişler ne hurafeler var die 8.ayında ogrenenler bile varmıss sok oldumm :1shok:
bebişim oynamıyordu bide uyuyordu sanırım
rica ederim canım bak ben en ufak bişeyde arıyorum soruyorum hiç geri çevirmiyor başından atmıyor güzel güzel dinleyip beni rahatlatıyor yönlendiriyor özellikle dediğim gibi sabah al randevunu öğleden sonra yorgun oluyo o kadar hastadan doğumdan sonra o da normal zaten benim adımıda verebilirsin istersen ben gayet memnunum yani
tamam pançicim öyle yapıcam.. ne güzel ya, ben zaten paniiğim senin gibi, en ufak bi olumsuz kelimeyi kafaya takıyorum hasta oluyorum valla. bu nejla hn. her gittiğimde yine mi yordun bebeği, sancı görünüyo, bilmemne deyip duruyo. ev hanımıyım yanı evdeyım, geç kalkıyorum, öyle aman aman bişey yaptıgım da yok yani. hemen agrı kesicileri dayadı günde 3 tane içeyim diye. agrım yok sızım yok yani içmedim bile.çalışan insanlar napıyo yani millet son ayına kadar calısıyo da bebbiş rahatsız olmuyo.benim bebek nedense hep yorgun doktora bakarsan. doktoa giderken zinde gidiyorum, döndüğümde hasta oluyorum valla. anlamadım gitti. ayy amma dedikodusunu yaptım kadının içime dert olmuş.hihoyyyt
meleğini gördün ya kuzum üzme kendini sen olmazsa 13. haftada tekrar git için rahat etsin sonra bi ay sonra gidersin idrar yollarında mı iltihaap va r tatlım kıyamam sana
öffff şekercim bırak sen o hurafeleriiiiii amaaaaan, daha çok küçük bebişin tatlım söylememesi çok doğal. en erken 12. haftada tahmin yürütüyolar. bakma sen bize söylediler ama o bile kesin değil yani sadece tahmin. 2 hafta sonra sen de öğrenirsin tatlım, bidahaki kontrolünde öğrenmiş olacaksın annesiii, üzülme.. o hurafeleri de salla, herkes kendi işine baksın dimi ama:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?