2009 Ekim Anneleri

asperger
Papatya

Meslek: ---Çalışmıyorum
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Manisa
Kan Grubunuz: B Rh+ Giriş tarihi: Oct 2007
Ruh Halim:

normal doğumda zeytinyağı Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar merhabalar...40+1 haftalık hamileyim... geçenlerde elime geçen bir textde normal doğum öncesi yapılması gerekenler yazıyordu...bir maddede ise doğumdan 10 gün önce halis zeytinyağlı pamuk tutulması gerektiği yazıyordu, rahimi yumuşatıp açılmayı kolaylaştırması için... evde doğum yapanların anlattığına göre ebeler önceden rahim ağızını zeytinyağı ile esnetirmiş çok da rahat olurmuş doğumlar...bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı? gerçi hoş 10 günüm var mı doğuma tartışılır ama maksat bildiklerimizi paylaşmak öyle değil mi?
--------------------------------------------------------------------------------------

PAYLAŞMAK ıSTEDıM ARKADAŞLAR NE DERECE DOĞRU BıLıNMEZ AMA BELKı FıKRı OLAN VARDIR.

selam canım, zeytinyağı doğal bişey, iyi geleceğine inanıyosan denemekte zarar yok yani, iyi gelebilir. ama bana sorarsan ben bu tarz şeyleri pek deneme taraftarı değilim.

cnm ekim annelerinin cinsiyet cetveline benide eklermisiniz orayada yazdım yaş 27 kilo 61.7 gebe kaldıgım kilo 56 14+5im cinsiyeti kız

bende bebişime yelek oruyorum bugun biter yenisine baslıcam beyaz yapıyorum..cinseyetini ögrenene kadar beyaza yeşile devam :)))

kalemiti sari ve turuncuda yapabilirsin canim kizda erkekte giyebilir....
hoş geldin selam canımm
sarının yanına guzel bir renkte olur tek de olur evet :)) turuncununda tonu onemli sagol cnm ben iki renkte kalmıstım valla bi ogrensem cinsiyetinii ona gore yapcam melegime

hoş geldin selam canımm
sarının yanına guzel bir renkte olur tek de olur evet :)) turuncununda tonu onemli sagol cnm ben iki renkte kalmıstım valla bi ogrensem cinsiyetinii ona gore yapcam melegime

bende senin gibi ogrenemedim daha o yuzden bisey almadimda daha ( sen ne zaman ogreneceksin???

sen nasılsınn canım sorma unuttum :CüvCüv: :))
ne gusel tariflerin var ole ne gusell insanın canı cekioo ozellikle kay.. cuk. s.. top kek :))

bende senin gibi ogrenemedim daha o yuzden bisey almadimda daha ( sen ne zaman ogreneceksin???

bizim bebiş daha kucuk die soylemedi doktorumuz bugun geldik kontrolden sanırım 14 haftada tekrar gidecem :))) 1 ay sonra gel dedi ama beklemicemm sen ne zaman ogreniceksin canım

anaaam iki dk markete gittim geldim belim ağrıdan koptu kızlar. biz bu bel ağrısını hep çekicez böyle galiba yandık

bizim bebiş daha kucuk die soylemedi doktorumuz bugun geldik kontrolden sanırım 14 haftada tekrar gidecem :))) 1 ay sonra gel dedi ama beklemicemm sen ne zaman ogreniceksin canım

canim birdahaki randevum 27 mayista yani 19 haftada o zaman ogrenicem ben:çok üzgünüm:

kizlar bel agrisi bendede var oluyorum agridan adim atarken zorlaniyorum bicak batiyor sanki belime.......

aynen şeker, ayakta azcık durdummu başlıyor bel ağrısı. oturunca geçiyor. kalcamın sol tarafına da bıçak gibi saplanıyor bazen arada. öf ya çok kötü bişey yürüyemicezmi hiç böyle.

kizlar bel agrisi bendede var oluyorum agridan adim atarken zorlaniyorum bicak batiyor sanki belime.......

aynen bende de var arkadaşlar ki daha yolun başında sayılırız...
bi yemek yapayım dedim ayaklarım uyuştu belim koptu sormayın gitsin :sm_confused:

yaa bende kendim yelek falan yapmayı çok isterdim hiç özenmedim şimdiye kadar dantele örgüye ilk kez özeniyorum hamile kalınca benimde elimin değdiği bişey giysin isterdim bere yapayım bari bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…