asperger
Papatya
Meslek: ---Çalışmıyorum
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Manisa
Kan Grubunuz: B Rh+ Giriş tarihi: Oct 2007
Ruh Halim:
normal doğumda zeytinyağı Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar merhabalar...40+1 haftalık hamileyim... geçenlerde elime geçen bir textde normal doğum öncesi yapılması gerekenler yazıyordu...bir maddede ise doğumdan 10 gün önce halis zeytinyağlı pamuk tutulması gerektiği yazıyordu, rahimi yumuşatıp açılmayı kolaylaştırması için... evde doğum yapanların anlattığına göre ebeler önceden rahim ağızını zeytinyağı ile esnetirmiş çok da rahat olurmuş doğumlar...bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı? gerçi hoş 10 günüm var mı doğuma tartışılır ama maksat bildiklerimizi paylaşmak öyle değil mi?
--------------------------------------------------------------------------------------
PAYLAŞMAK İSTEDİM ARKADAŞLAR NE DERECE DOĞRU BİLİNMEZ AMA BELKİ FİKRİ OLAN VARDIR.
hoş geldin selam canımmkalemiti sari ve turuncuda yapabilirsin canim kizda erkekte giyebilir....
hoş geldin selam canımm
sarının yanına guzel bir renkte olur tek de olur evet :)) turuncununda tonu onemli sagol cnm ben iki renkte kalmıstım valla bi ogrensem cinsiyetinii ona gore yapcam melegime
bende senin gibi ogrenemedim daha o yuzden bisey almadimda daha( sen ne zaman ogreneceksin???
bende bebişime yelek oruyorum bugun biter yenisine baslıcam beyaz yapıyorum..cinseyetini ögrenene kadar beyaza yeşile devam :)))
bizim bebiş daha kucuk die soylemedi doktorumuz bugun geldik kontrolden sanırım 14 haftada tekrar gidecem :))) 1 ay sonra gel dedi ama beklemicemm sen ne zaman ogreniceksin canım
sen nasılsınn canım sorma unuttum :CüvCüv: :))
ne gusel tariflerin var ole ne gusell insanın canı cekioo ozellikle kay.. cuk. s.. top kek :))
kizlar bel agrisi bendede var oluyorum agridan adim atarken zorlaniyorum bicak batiyor sanki belime.......
kizlar bel agrisi bendede var oluyorum agridan adim atarken zorlaniyorum bicak batiyor sanki belime.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?