hatunlarr size bir sey sormak istiyorum yusuf ismi konulan cocuklarin guzel tatli cocuklar oldugunu duymustum ve kuzenimin cocugunun ismi yusuf masallah cok tatli birsey ...sizinde cevrenizde ismi yusuf olan cocuklar var mi?bu konuyu cok merak ediyorum ismi yusuf olup sirin guzel yakisikli OLMAYAN bir cocuk goren varmi cevaplarinizi bekliyorum ...[/QUOT
canım çevremde yusuf isminde kimse yokk..
arkadaşlar şu ticker yapmanın basit bir yolu varmı.beceremedim
arkadaşlar şu ticker yapmanın basit bir yolu varmı.beceremedim
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burda anlatılıyo yerimseniben
zuzumm :asigim:
Hepsiburada.com : MİNİ ÇANTA KARYOLA (YATAKLI) | Bebek & Çocuk
kızlar şu karyola nasıl sizce? tekerlekli olması bana cazip geldi. hantal da değil. yatak da dahil fiyatına dikkatinizi çekerim efemm. tabii resimdeki rngi güzel değil. mavi ve pembik rengi güzel.
hamisler kayinvalidesinden simdiden annelik dersleri almaya baslayan varmi??????
benim ki basladi bebegini cok kucagina alma kucaga alistirirsin haaa diyor :)
Hepsiburada.com : MİNİ ÇANTA KARYOLA (YATAKLI) | Bebek & Çocuk
kızlar şu karyola nasıl sizce? tekerlekli olması bana cazip geldi. hantal da değil. yatak da dahil fiyatına dikkatinizi çekerim efemm. tabii resimdeki rngi güzel değil. mavi ve pembik rengi güzel.
tekerlekli olmasi banada cazip geldi benim hosuma gitti
ama ben su ara park yataklara takilmis durumdayim misal boyle birsey ...
Hepsiburada.com : GARDEN LUX 2009 OYUN PARKI | Bebek & Çocuk
onu düşündüm zuzucum aslında ama metreyi alıp ölçtüm çok da ufak değil. zaten 1-2 yaşına kadar yanımızda olacak mecburen. odasına yatak alsan da yatmaz ki orda. bu da 1-2 sene idare eder diye düşündüm öle.beşik gibi bişey biraz daha büyük beşikten evet.
çatlak deyince aklıma geldi. doktura gittiğimde çatlak kremi de yazar mısınız dediydim. doktor maşallah gözünü çıkarmış. lierac'ın çatlak kremini yazmış. 65 gayme.delikafadulden. almadım tabi başka bşey aldım onun yerine.:))
hamisler kayinvalidesinden simdiden annelik dersleri almaya baslayan varmi??????
benim ki basladi bebegini cok kucagina alma kucaga alistirirsin haaa diyor :)
yok ben daha almaya başlamadım zaman biras daha daralsın o zamn alırım..gamyoncuiremsu
bugün hastaneye gittim dedim ya kızlar. orda yeni doğum yapmış bi kadın vardı. tek yumurta ikizleri olmuş. ikizlerden biri aceleci davrandığı için ikisini de sezeryanla 8 aylıkken almış doktor. Bitanesi küvezden bugün çıkıyomuş. diğerini de aşıya getirmişti annesi o zaman gördüm ana kucağında. ayyyyy kızlar 1900 gram. çay tabağı kadar bir surat nasıl küçük anlatamammmm. annesinin memesini bilem tutamıyomuş daha çene kuvveti yetmiyomuş. elime almaya korkuyorum dedi ananesi. ay yavrum ya nasıl da tatlıydı bi görmeniz lazımdı minicik bişey.maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?