2009 Ekim Anneleri

hamisler kayinvalidesinden simdiden annelik dersleri almaya baslayan varmi??????
benim ki basladi bebegini cok kucagina alma kucaga alistirirsin haaa diyor :)

onu düşündüm zuzucum aslında ama metreyi alıp ölçtüm çok da ufak değil. zaten 1-2 yaşına kadar yanımızda olacak mecburen. odasına yatak alsan da yatmaz ki orda. bu da 1-2 sene idare eder diye düşündüm öle.beşik gibi bişey biraz daha büyük beşikten evet.

hamisler kayinvalidesinden simdiden annelik dersleri almaya baslayan varmi??????
benim ki basladi bebegini cok kucagina alma kucaga alistirirsin haaa diyor :)

şimdilik bişey demedi bebekle ilgili..göbüküne badem yağı sür mutlaka çatlama dedi sadece:)))

tekerlekli olmasi banada cazip geldi benim hosuma gitti
ama ben su ara park yataklara takilmis durumdayim misal boyle birsey ...

Hepsiburada.com : GARDEN LUX 2009 OYUN PARKI | Bebek & Çocuk

tamam canım içine sindiyse sorun yok..daha sonra oda yapar daha büyüğünü alırsın..

çatlak deyince aklıma geldi. doktura gittiğimde çatlak kremi de yazar mısınız dediydim. doktor maşallah gözünü çıkarmış. lierac'ın çatlak kremini yazmış. 65 gayme.delikafadulden. almadım tabi başka bşey aldım onun yerine.:))

sırnaşık şey sırnaşık şey

bugün hastaneye gittim dedim ya kızlar. orda yeni doğum yapmış bi kadın vardı. tek yumurta ikizleri olmuş. ikizlerden biri aceleci davrandığı için ikisini de sezeryanla 8 aylıkken almış doktor. Bitanesi küvezden bugün çıkıyomuş. diğerini de aşıya getirmişti annesi o zaman gördüm ana kucağında. ayyyyy kızlar 1900 gram. çay tabağı kadar bir surat nasıl küçük anlatamammmm. annesinin memesini bilem tutamıyomuş daha çene kuvveti yetmiyomuş. elime almaya korkuyorum dedi ananesi. ay yavrum ya nasıl da tatlıydı bi görmeniz lazımdı minicik bişey.maşallah.

çay tabağı gibi mi kaydirigubbakcemile3 delüsırnaşık şey bisim minnoşlar acele etmes inşallah..paşa paşa wakitlerini beklerler..o da ayrı bi dert..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…