2009 Ekim Anneleri

yok canım yaklaşık 2 haftadır hissediyorum ama son 1 haftadır daha net oluo böle kalp atışı gibi damar atması gibi çindiklenme gici içimde bişe pırpır pıtpıt edio gibi anlatabildimmi bilmiyorum sanki kelebek gibi:)

hatunlarrr yaa bir an once ekim gelsin dogurayim diyen varmi?yoksA tekmiyim?inanin oyle sabirsizim ki tam 6ay kaldi gozumde oyle uzak gozukuyor ki......biran once buyusun dogsun kucagima alayim...

nurefsann ben biran once gelsin demiyorumda :)) korkudan hayirlisi ile insallah sorunsuz gecer diyorum 6 aydan itibaren daha yogun yasayacagiz hamileligi suan en rahat donemimizdeyiz

ALLAH im insallah butun anneler bebeginin yolunu dort gozle bekleyenler , ve suanda dogup yasam mucadelesi veren bebekler ALLAH im hepimizin yar ve yardimci olsun ... bizi bebeklerimize bebeklerimizi bize bagislasin ..

kızlar selam hepinizeeee:)))
kızlar şu karın ağrısı olayı bende de var. 2 gündür oturup kalkarken bi de yatarken göbeğimle kasığım arası ağrıyordu.ağrı da değil böyle batma sancı gibi. şüphelendim içime kurt düştü bu sabah doktora gittim nedne böyle oluyo diye. bebişe baktı doktor herhangi bi anormal durum yok. idrar testi aldı. çok az kum var dedi. bol bol su iç geçer dedi. sancın için herhangi bir ciddi durum yok dedi. kas ağrısı olabilir bu dönemlerde böyle şeyler normal dedi. o kum yapabılır belki dedi. yani kısacası normal kızlar bu dönemde endişelenmeyin. fazla da kendimizi dinlememk laızm sanırım..

aamazoncum mürvet hamımamı gittin:))

saol bizimle paylaştıgın için benimde göbek çevrem agrıyor oda normal demekki

a,selam amazon hosgeldin canim , gecmis olsun sanada , herseyin yolunda olmasina sevindim , evet arada bir karin ve kasik agrisi olabiliyor , doktora gittigine iyi yapmissin her ihtimale karsi

merhaba kizlar , ya ben bebegime biseyler örmek istiyorum en basitinden mesela battaniye gibi yelek gibi...ama hiç bilmem anlamam cok imreniyorum örenlere...acaba örgü örmeyi nasil ögrenebilirim bir bilginiz varmi???

bende de karin agrisi oluyor kizlar ama kendimi yordugumda hemen dinleniyorum agri olursa.
onun disinda nasil soylenir bilmiyorumda seyim agriyor ya nasil desem kasiliyor boyle arada ne alaka anlamadim

merhaba kizlar , ya ben bebegime biseyler örmek istiyorum en basitinden mesela battaniye gibi yelek gibi...ama hiç bilmem anlamam cok imreniyorum örenlere...acaba örgü örmeyi nasil ögrenebilirim bir bilginiz varmi???

:))))))))))) merhaba canim , ben örgü olayini hic beceremem daha dogusu hic yapmadim kimsede gostermedi kitaptanda birsey anlamiyorum pratikte gosteren olmaz ise :)) ama yapan hanimlara hayranimdir buda bir beceridir , umarim yardimci olacak birini bulursun ogrenmek icin

aamazoncum mürvet hamımamı gittin:))

saol bizimle paylaştıgın için benimde göbek çevrem agrıyor oda normal demekki

evet canımcım mürvete gittim yine. artık ona gidicem ben.ufacık bi ağrıdan idrar tahliline kadar inceledi yani. kas ağrısıdır deyip sepetleyen doktorlar da var.

ben çikmak durumundayim bana musade kizlar sonra gelirim oglum gecelek okuldan karsilayim minik erkegimi ALLAHA emanetsiniz gosururuz

a,selam amazon hosgeldin canim , gecmis olsun sanada , herseyin yolunda olmasina sevindim , evet arada bir karin ve kasik agrisi olabiliyor , doktora gittigine iyi yapmissin her ihtimale karsi

teşekkür ederim ilkayım. bu pimpiriklikle napçam zaten böle du bakalım.işimiz iş.fisfisfis

hatunlarrr yaa bir an once ekim gelsin dogurayim diyen varmi?yoksA tekmiyim?inanin oyle sabirsizim ki tam 6ay kaldi gozumde oyle uzak gozukuyor ki......biran once buyusun dogsun kucagima alayim...

benim de hayalim şu: uyutsunlar beni, eylülde uyandırsınlar, sıcakları atlatmış olayım, koca göbişimin keyfini süreyim biraz, ekimde de doğurayım. Ben şimdiden kara düşünüyorum valla, bugün hava 20 dereceydi, bayılacağımı sandım, bu işin daha temmuzu var, ağustosu var!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…