2009 Ekim Anneleri

amazoon ikiz olduklari icin sanirim kucuk kalmislar diger topiklere baktim 36.haftada falan 2ile 3 kilo arasi bebek doguranlar var ama ins.bizimkiler aceleci olmaz

yaa şimdihafızamı zorlayınca birşey hatırladım, bizim yazlıkta yusuf diye bir adam vardı, bu adamdan acayip korkardık site olarak. Sivas kangalı vardı, sitenin köpeğini parçalamıştı. Bu adamda her yol var derlerdi, pek sevilmezdi yani, bir kaç yıl önce ölmüş, kötü bir hastalıktan, Allah affetsin... Tip olarak da Erol Taş'a benzerdi merhum... Allah hayırlı evlat versin öncelikle! İş isim vermekle bitmiyor, Türkiyede binlerce insanın, masum bebeklerin, mehmetçiğin katilinin adı da "Abdullah" mesela! Muhammet isminde katil, İsa isminde tecavüzcü yok mu sanki! Allah her kulun kaderini ayrı yazmış. Bize düşen evlatlarımızı hep iyiye sevketmek. Sabahları Müge Anlıyı seyrediyorum, Allahım diyorum, burada gösterilenler gibi bir cani olacaksa evladım, hiç nasip etme, hayırlı evlat ver, diyorum. Hiç olmazsa evladım yok derim, mesela Cem'in annesi olmaktansa, hani şu kız arkadaşını testereyle parçaladıktan sonra gitar kutusuna koyup Etiler'de bir çöp konteynerine atan cani!

haklısın felisimmm
ısırırım ben bunnarı ayy yaa , oyuncak gibi oynamazsam ben kuzumla iyidir.

ay ewet bebeim ddoğduktan sonra şebeğe döncek elimizde kanımca..hele babası:CüvCüv:

arkadaşlar merhaba ben bu gün ikili test sonuçlarımı aldım doktorum çok güzel risk oranı çok düşük maaşallah herşey yolunda dedi. bizde bir ohhhh çektk tabii. çok yoruldum ama size haber vermeden edemedim.

hadi gözün aydın canımm çok sevindim maşallah bebişine de sana da. hep böyle güzl sağlıklı devam etsin inşallah.

felisim cok haklisin tatlim..anne babanin yetistirmesi cok onemli sadece ismi koymak yetmiyor Allah ins. hepimize hayirli evlatlar versin
biliyorum o caniyi dedesi hakim mis sozde cocugu yurt disina kacirdilar goz gore gore..hakim olan boyle yaparsa baskasi ne yapmasin..zaten iyi anne baba olsalardi alip polise teslim ederlerdi ne olacak yaptigi yanina mi kalacak resmen adam cani Allah korusun baska kimlerin canina kiyacak
hadi diyelim ki 60 yil 70 yil zevk sefa icinde yasadi ne olacak geberince sonsuz olan ahirette de cennenti boylayacagini mi saniyor munevver ve ailesi hesap sormayacak mi????
valla bu konuda cok doluyum adelete olan guvenim sarsildi bu ulkede zenginsen her halti yapiyorsun kimsede birsey yapmiyor!!!!
hatirlatirim bir ogretim gorevlisinin kizinada zengin bi ailenin oglu carpip kacmis ti kiz vefat etmisti o oglan simdi kibrista zevk sefa icinde!!!!!

biliyor musun eskiden bizimkiere çok kızardım, beni hiçbir arkadaşıma göndermiyorlar diye, şimdi bu olanları gördükçe duydukça bırak arkadaşına göndermeyi, evin önüne bile çıkarmam tek başına. Annelerimize mi benzedik ne kaydirigubbakcemile3 Yakında "Sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum!" ve "Yok yooook zaman kötüüü!" demeye de başlarım ben:1shok:

gözün aydın canımm..maşallah kuzunaa

kaydirigubbakcemile3hihoyyyt . babalarıın daha şebek olacağı kesin hahahahahaha.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm kıslar dicem ama kimse kalmamıs (((( ben de doktordan yeni geldim işte:)))) bi oğlusum olacakmıs insallah:)))) ellerinizden öper teyzeleri:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…