2009 Ekim Anneleri

amazon cnm geçmiş olsunn....yerimsenibennn...
dandancım dikkat et kendineee...sanada geçmiş olsun bidenemyerimseniben

hatunlarrr yaa bir an once ekim gelsin dogurayim diyen varmi?yoksA tekmiyim?inanin oyle sabirsizim ki tam 6ay kaldi gozumde oyle uzak gozukuyor ki......biran once buyusun dogsun kucagima alayim...

AYNEN BENDEN BAHSEDİYORSUN BİRAN ÖNCE DOĞSUN İSTİYORUM biran önce yüzünü göreyim istiyorum :teytey:

felisiimm senin göbüşün şimdi de kocamaann..keyfini sürmen için eylülü beklemene gerenkk yok kuşummlaelaelaelaelae laelaelaelaelae

felisim valla ben burda gunese hasret kaldigim icin yaz gelse diye dort gozle bekler oldum ama haklisin buranin yazida hic cekilmiyormus yapis yapis yapiyormus adami birde hamile olacagiz heralde temmuz agustosta 7/8aylik olacagiz amaninnn ondan sonrada ramazan basliyorrr bayram vs.. :)

bende de karin agrisi oluyor kizlar ama kendimi yordugumda hemen dinleniyorum agri olursa.
onun disinda nasil soylenir bilmiyorumda seyim agriyor ya nasil desem kasiliyor boyle arada ne alaka anlamadim

canım bende ağrı şeklinde değilde kasılma şeklinde oluyo kendimi acayip hissediyorum hemen oturuyorsam pozifyon felan değiştiriyorum..

kızlar medical park göztepeden cumartesi 3lü test için randevu aldım,,,
ssklı fiyatı 36tl imiş ama önce ordan bi doktorda muayene olmalıymışım oda 35tl...

3lü testte doktor ense ölçümü yapacak ve kanda hangi değerlere bakacak bilgisi olan varmı?

yinemi ense ölçücek ben sadece kan sanırodum bu sefer ki

çok uygunmuş elacım ya benim doktor yapcakmı bi tel çaım sorum yarın

Üçlü test; gebeliğin 16-20 haftaları arasında anne kanından alınan örnekte b-HCG, alfa feto protein (AFP), ve estriol (E3) denilen üç biyokimyasal maddenin ölçümü ile yapılır. Bu ölçümler gebelik haftasına göre annenin yaşı, vücut ağırlığı, ırkı, annede diyabet olup olmaması ile birlikte değerlendirilir. Gelişmekte olan bebekte olabilecek nöral tüp defekti ve bazı kromozomal anormalliklerle (Down sendromu ve trizomi 18) karşılaşılma riski hesaplanır
(alıntıdır)
yaw 2 li iyi çıktıysa 3 e ne gerek var anlamıyorum ben bu doktorları. benım doktor ıstemedı zaten gerek görmedi.para tuzağı resmen.

hatunlarr size bir sey sormak istiyorum yusuf ismi konulan cocuklarin guzel tatli cocuklar oldugunu duymustum ve kuzenimin cocugunun ismi yusuf masallah cok tatli birsey ...sizinde cevrenizde ismi yusuf olan cocuklar var mi?bu konuyu cok merak ediyorum ismi yusuf olup sirin guzel yakisikli OLMAYAN bir cocuk goren varmi cevaplarinizi bekliyorum ...

yinemi ense ölçücek ben sadece kan sanırodum bu sefer ki

çok uygunmuş elacım ya benim doktor yapcakmı bi tel çaım sorum yarın

evet cnm telefonda böle sölediler heralde orda sürprizle karşılaşmayızzkaydirigubbakcemile3
aa sana şu zaman yaptır falan demedimi? bide bana 21-22 haftalarda ayrıntılı ultrason dedi, sana bişey dedimi o konuda?

çok sağol datlummŞeniz
doğru diyosun bazı doktorlar gerek görmüyo ama bana yapalım dendi yapıcam bende...
çünkü 2li testte benden kan almaya gerek görmemişlerdi :))

Son düzenleme:

çewremde yusuf isimli kimse yok canım

ya ben herşeyi unutuom doktora gidince zaten:mymeka: doktorumda tam doguma girecekti oda unuttu sanırım ayrıntılı ultrason 20 haftada demişti onu biiliom ama ben sabahtan bi tel açım sorum bakım ne dicek şimdi ultrasona göre 18 haftada oluom bu hafta en saglıklısı 18 hafta bitmeden yapılanmış die duymuştum o zaman bu hafta yapması lazım bakım ne diecek şaşkın doktorum:mymeka:

canım böyle şeylere hiç itibar etmem şahsen. tamamen hurafe.allahın sıfatlarından ismi olup da terörist olan dolu insan var.çocugun tatlılığı aldığı genetik ve eğitimle alakalı bişey bence...

bana da öyle dedi şekerim. 1 ay sonra ayrıntılı ultrason için gel dedi. senden de istemeyecek demek ki.

selam kızlar millet 3'lü teste geçti ben daha 2'li test yaptırıcam çok özeniyorum size kızlar ben daha 12 haftalığım daha çok var size yetişmeme daha çok beklemem lazım çokkkkkkk

merhaba canlarım misafirlerim vardı anca gelebildim benim oğlanın okuldan arkadaşları geldi ev savaş alanına döndü valla off offff....elacım bebiş iyiymiş gözün aydın ama hala cinsiyeti beceremedinmi öğrenmeyi...gerçi bende senden farklı deilim...inşallah haftaya pazaretsi öğrenirim artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…