hatunlarrr yaa bir an once ekim gelsin dogurayim diyen varmi?yoksA tekmiyim?inanin oyle sabirsizim ki tam 6ay kaldi gozumde oyle uzak gozukuyor ki......biran once buyusun dogsun kucagima alayim...
amazon cnm geçmiş olsunn....yerimsenibennn...
dandancım dikkat et kendineee...sanada geçmiş olsun bidenemyerimseniben
benim de hayalim şu: uyutsunlar beni, eylülde uyandırsınlar, sıcakları atlatmış olayım, koca göbişimin keyfini süreyim biraz, ekimde de doğurayım. Ben şimdiden kara düşünüyorum valla, bugün hava 20 dereceydi, bayılacağımı sandım, bu işin daha temmuzu var, ağustosu var!!!
bende de karin agrisi oluyor kizlar ama kendimi yordugumda hemen dinleniyorum agri olursa.
onun disinda nasil soylenir bilmiyorumda seyim agriyor ya nasil desem kasiliyor boyle arada ne alaka anlamadim
kızlar medical park göztepeden cumartesi 3lü test için randevu aldım,,,
ssklı fiyatı 36tl imiş ama önce ordan bi doktorda muayene olmalıymışım oda 35tl...
3lü testte doktor ense ölçümü yapacak ve kanda hangi değerlere bakacak bilgisi olan varmı?
yinemi ense ölçücek ben sadece kan sanırodum bu sefer ki
çok uygunmuş elacım ya benim doktor yapcakmı bi tel çaım sorum yarın
Üçlü test; gebeliğin 16-20 haftaları arasında anne kanından alınan örnekte b-HCG, alfa feto protein (AFP), ve estriol (E3) denilen üç biyokimyasal maddenin ölçümü ile yapılır. Bu ölçümler gebelik haftasına göre annenin yaşı, vücut ağırlığı, ırkı, annede diyabet olup olmaması ile birlikte değerlendirilir. Gelişmekte olan bebekte olabilecek nöral tüp defekti ve bazı kromozomal anormalliklerle (Down sendromu ve trizomi 18) karşılaşılma riski hesaplanır
(alıntıdır)
yaw 2 li iyi çıktıysa 3 e ne gerek var anlamıyorum ben bu doktorları. benım doktor ıstemedı zaten gerek görmedi.para tuzağı resmen.
hatunlarr size bir sey sormak istiyorum yusuf ismi konulan cocuklarin guzel tatli cocuklar oldugunu duymustum ve kuzenimin cocugunun ismi yusuf masallah cok tatli birsey ...sizinde cevrenizde ismi yusuf olan cocuklar var mi?bu konuyu cok merak ediyorum ismi yusuf olup sirin guzel yakisikli OLMAYAN bir cocuk goren varmi cevaplarinizi bekliyorum ...
hatunlarr size bir sey sormak istiyorum yusuf ismi konulan cocuklarin guzel tatli cocuklar oldugunu duymustum ve kuzenimin cocugunun ismi yusuf masallah cok tatli birsey ...sizinde cevrenizde ismi yusuf olan cocuklar var mi?bu konuyu cok merak ediyorum ismi yusuf olup sirin guzel yakisikli OLMAYAN bir cocuk goren varmi cevaplarinizi bekliyorum ...
ya ben herşeyi unutuom doktora gidince zaten:mymeka: doktorumda tam doguma girecekti oda unuttu sanırım ayrıntılı ultrason 20 haftada demişti onu biiliom ama ben sabahtan bi tel açım sorum bakım ne dicek şimdi ultrasona göre 18 haftada oluom bu hafta en saglıklısı 18 hafta bitmeden yapılanmış die duymuştum o zaman bu hafta yapması lazım bakım ne diecek şaşkın doktorum:mymeka:
canım böyle şeylere hiç itibar etmem şahsen. tamamen hurafe.allahın sıfatlarından ismi olup da terörist olan dolu insan var.çocugun tatlılığı aldığı genetik ve eğitimle alakalı bişey bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?