oyy maşallah zilline baya erken ögrenmişsin ne güsel yaa bende 14.haftamda oglum olacagını ögrendim canım 17.haftada kesinleşti :)) sen istanbuldamıydın bahar öle hatırlıom hangi hastaneye gidion diciektim
bebişin için tebrikler....
bağsurun için de geçmiş olsun canım dikkat et kendine sakın kendini zorlama.. :teselli:
13+1 im.Bende en erken 16. haftada filan oynar diyodum ama okadar netti ki solucan dolanır gibi oldu pıt diye attı iki defa.Çok garip oldum inş. darısı başınıza.Ay bidaha nezaman oynucak insan hissedince hep oynasın istiyor.doktorum olur hisede bilirsin dedi. hihoyyyt
iyidir canımıniçi ama çok özledim meleğimi cinsiyetini 12. haftada öğrendim 2 li taramada dr 3 ay dolmadan alttan bakalım bi daha net görürüz dedi tam ultrason cihazını soktu edepsiz kızım açmış bacaklarını yatıyo dr erkek olsa az da olsa çıkıntı olurdu %70 kız dedi sen öğrendinmi tatlım
dün ilk bezini aldık kızımın ..şimdiden ufak ufak alıcaz sonra sıkışmayalım diye..
canım bağsur var bi tane ama ara sıra kanıyo bile toz magnezyum iyi geldi tuvaletede rahat çıkıyorum artık..
yok canım daha 3lü taramam yapılmadı yapılında anlatırım sana nasıl oldguunu:)) renkli ultrasonla bakıldı ama çok güsel çok net herşeyini görebiliosun , 3 boyutlu ultrason 20. haftada yapılacak bayagı bi incelicekler bebişlerimizin heryerini en ince ayrıntısına kadar:)) canım senin ticker görünmüo kaç haftalıksın göremiom mesela ben 16+2 17 haftalık oluyorum ama ultrasona göre 18.haftamdayım ama sata göre takip ediom:)
yok canım daha 3lü taramam yapılmadı yapılında anlatırım sana nasıl oldguunu:)) renkli ultrasonla bakıldı ama çok güsel çok net herşeyini görebiliosun , 3 boyutlu ultrason 20. haftada yapılacak bayagı bi incelicekler bebişlerimizin heryerini en ince ayrıntısına kadar:)) canım senin ticker görünmüo kaç haftalıksın göremiom mesela ben 16+2 17 haftalık oluyorum ama ultrasona göre 18.haftamdayım ama sata göre takip ediom:)
bir Prenses daha geliyor hihoyyyt
kızlar ya sizde de bu aşerme oluyor mu ya bende bazen aşermeyi bırak resmen canımın çektiğinin kokusunu alıyorum yaa çok enteresan acaba sizdede böyle şeyler oluyor mu..??:CüvCüv:
işte her doktor farklı baharcım ya benimki 20.haftada ayrıntılı ultrason dedi 3lü test için bugun tel çaım sorcam yapcakmısınız die belki yapmaz 2li temiz çıktı die bakalım , efet aynen öle oluosun canım haftaya salı 16yı tam doldurmuş oluosun bitiriosun yani
baharcan tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canımm..
kızlar merhaba hastaneden yeni geldim 2 li testimin sonucunu aldım doktora 4 te göstericem inş. iyi çıkmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?