2009 Ekim Anneleri

oyy maşallah zilline baya erken ögrenmişsin ne güsel yaa bende 14.haftamda oglum olacagını ögrendim canım 17.haftada kesinleşti :)) sen istanbuldamıydın bahar öle hatırlıom hangi hastaneye gidion diciektim

yok canım mersindeyim ..ne güzel Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..17 haftalık oldumu maşallah...ben şimdi kaç haftalık dicem şaşırıyorum bugün tam 15 hafta oldu yarın 16. haftadamı olcaz hep karıştırıyorum..

bide canım 3 lü tarama yaptırdınmı ..4 boyutlu ultrasonla bakıcakmış benim dr 3 lü taramada ..seninki nasıl yaptı.. neye bakıyolar ultrasonda .ayyy çokmu soru sordum canım yaa..

canım bende hissettiğimi söledim doktoruma ama daha erken dedi bana...çok küçük,hareket eder ama sen hissedemezsin dedi..üstelik benim 2. gebeliğim bu..
2 hafta sonra falan inşallah hissederizkaydirigubbakcemile5..

yok canım daha 3lü taramam yapılmadı yapılında anlatırım sana nasıl oldguunu:)) renkli ultrasonla bakıldı ama çok güsel çok net herşeyini görebiliosun , 3 boyutlu ultrason 20. haftada yapılacak bayagı bi incelicekler bebişlerimizin heryerini en ince ayrıntısına kadar:)) canım senin ticker görünmüo kaç haftalıksın göremiom mesela ben 16+2 17 haftalık oluyorum ama ultrasona göre 18.haftamdayım ama sata göre takip ediom:)

kızlar ya sizde de bu aşerme oluyor mu ya bende bazen aşermeyi bırak resmen canımın çektiğinin kokusunu alıyorum yaa çok enteresan acaba sizdede böyle şeyler oluyor mu..??:CüvCüv:

bir Prenses daha geliyor hihoyyyt

bende çok az oluo bazen candycimm hiç ölüp bitmedim şu olsada yesem die genelde kolay şeyler istio canım ama normal acıkınca yani öle durduk yere degil herkesin farklı işte

handancım ben mesela 14+1 iken 15 haftada mı oluyorum yani anlamadım beni aydınlatır mısın..??

canım son adete göre bugün tam 15 haftalık ..yarın dan itibaren 16 mı dicem yani.bide canım benim dr 16 hafta dolunca gel dedi 3 lü taramaya ..yani haftaya salı 16 doluyo dimi..erken çağırmış benim dr heralde seninkine göre..ama dr dediki 3 lü taramaya gelince dört boyutlu ultrasonla bakıcaz bebeğe dedi..yani 20 değil 16. haftada

işte her doktor farklı baharcım ya benimki 20.haftada ayrıntılı ultrason dedi 3lü test için bugun tel çaım sorcam yapcakmısınız die belki yapmaz 2li temiz çıktı die bakalım , efet aynen öle oluosun canım haftaya salı 16yı tam doldurmuş oluosun bitiriosun yani

anladım canım çok sağol benim ikili iyiydi ama daha iyi olabilirdi dedi dr o yüzden 3 lü testi yapcak heralde ikili test riski 380 de 1 çıkm ış diğer yaş riski falan 1000 de 1 in üstündeydi ama benim dr fazla pimpirikli..gerçi böylesi içime daha çok siniyo hem bakma dra diyorum ben daha beterim 2 dr a gidiyorum ..

ama genelde ikili tesi çok iyi olanlarda 3 lü yü istemiyolar..20. haftada kalbine bakacaklar kızımın benim ablam doğuştan kalp hastasıydı vefat etti nolur nolmaz diye istedi dr ama özel bi merkezde yapılıyomuş ..

kızlar merhaba hastaneden yeni geldim 2 li testimin sonucunu aldım doktora 4 te göstericem inş. iyi çıkmıştır

başınsaolsun baharcım meleginde bişey yoktur kötü düşünme ama baksınlar tabi için rahat eder, bende 2 doktra gidiodum birini bıraktım şimdi kafam karışıo çünkü ikisi farklı ilaç verio felan birine devame diyorum artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…