başınsaolsun baharcım meleginde bişey yoktur kötü düşünme ama baksınlar tabi için rahat eder, bende 2 doktra gidiodum birini bıraktım şimdi kafam karışıo çünkü ikisi farklı ilaç verio felan birine devame diyorum artık:))
ben çok alışveriş yapmadım 5-6 adet çıtçıtlı body aldım 2 adet yelek ve bir sürü çorap aldım şimdilik bu kadar..
bizim ciciler topicimiz var baharcım ekim anneleri sayfasında orda benimde aldıklarımın resmi var:)) çitçitlı badiler pijamalar alıom şimdilik:) bide kanguru aldım önümde taşımak için,öle detaylı alışverişe başlamadık daha gördükçe hoşuma gidenleri alıyorum ama biberron emzik tarzı şeyleri kesinlikle chico alıcam ve cam alıcam digerlerinde kansorejen maade varmış bu tarz şeylerde en isi chico sanırım
bizim ciciler topicimiz var baharcım ekim anneleri sayfasında orda benimde aldıklarımın resmi var:)) çitçitlı badiler pijamalar alıom şimdilik:) bide kanguru aldım önümde taşımak için,öle detaylı alışverişe başlamadık daha gördükçe hoşuma gidenleri alıyorum ama biberron emzik tarzı şeyleri kesinlikle chico alıcam ve cam alıcam digerlerinde kansorejen maade varmış bu tarz şeylerde en isi chico sanırım
ilk bezimi bak bu hiç aklıma gelmemiş ti ne marka aldın benim bez almak hiç aklıma gelmedi yeni doğan felan diye yazıyor dimi..??
yemege gidiom kıslarcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?