2009 Ekim Anneleri

benim ikiside birbirini benim akrabam sanıyo..kendilerinide güvendiğim için gittiğim dr ..söylüyorum öbür dr şunu ç dedi fln diye ikisininde onayı olanları yapıyorum ama zor oluyo gerçekten...bende 20. haftadan sonra özel dr u bırakıcam dpğum yapacağım hastanedekine devam etcem orasıda özel ama anlaşmalı kurum ...

inşallah bişey yoktur bebeğimde çaktırmasamda korkuyorum...tatlım alışverişe basladınızmı bebek için ..dün biberonlara baktım bi türlü karar veremedim..hangisi iyi bilmiyorumki..sen neler aldın..

baska bebeğin alışveriş yapan varmı..neler aldınız kızlar...

ben çok alışveriş yapmadım 5-6 adet çıtçıtlı body aldım 2 adet yelek ve bir sürü çorap aldım şimdilik bu kadar..

dandanım 3lü test için doktorunu aradığında sorarmısın lütfen...
3lü testte hem ultrasondan ense ölçümü yapılıp hemde kandamı bakılıyomuş

bizim ciciler topicimiz var baharcım ekim anneleri sayfasında orda benimde aldıklarımın resmi var:)) çitçitlı badiler pijamalar alıom şimdilik:) bide kanguru aldım önümde taşımak için,öle detaylı alışverişe başlamadık daha gördükçe hoşuma gidenleri alıyorum ama biberron emzik tarzı şeyleri kesinlikle chico alıcam ve cam alıcam digerlerinde kansorejen maade varmış bu tarz şeylerde en isi chico sanırım

ben çok alışveriş yapmadım 5-6 adet çıtçıtlı body aldım 2 adet yelek ve bir sürü çorap aldım şimdilik bu kadar..

ben dün ilk bezini aldım 4-5 tane el örgüsü yelek ve hırkası var bi battaniyesi 2 çıtçıtlı body si alt açma minderi o kadar ama dün baktım o kadar çok şey varki...gözüm korktu..

canım bende en iyisi dr's brown diye duydum..ama chicco daha güvenilir geliyo insana ..

canım b ide bu ciciler topiği nerde bulamadım ben..

tamam elacım sorarım ama hala ulaşamadım hastaneyi aradım odasının telini açmıyor ya hastası vardır yada dogumdadır dediler yine bide yemekten sonra arıcam

ilk bezimi bak bu hiç aklıma gelmemiş ti ne marka aldın benim bez almak hiç aklıma gelmedi yeni doğan felan diye yazıyor dimi..??

ilk bezimi bak bu hiç aklıma gelmemiş ti ne marka aldın benim bez almak hiç aklıma gelmedi yeni doğan felan diye yazıyor dimi..??

canım primanın pampers yenidoğan dan aldım 1 numara aldım bi tane 2-5 kilo içinmiş ..

çok lazım oluyomuş herkes şimdiden alıp depolayın diyo..

bence çok alma baharcım her bez her bebeke ii gelmiyormuş degiştirebilirsin o yüzden ben bi paket alıcam denicem begenemzsem başka markaya geçerim o yzden çok depolaama alerji felan yapabilir elinde patlar sonra

ewet şimdiden almaya başlasak anca geçen gün çıtçıtlı body bakarken şöyle bir kıfayetlerinde fiyatlarına bakayım dedim aman allahım bebeişlerimizin kıyafetleri bizimkilerden daha pahalı albimini ye baktım gözüm korktu en iyisi yavaş yavaş bütçeyi sarsmadan almak olucak sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…