2009 Ekim Anneleri

merhaba kızlar ben geldim off ya bugünler kalbim çok hızlı çalışıyo hele yemeklerden sonra vede yürürken benim ilk hamilelğimde böyleydi 6 ay civarı taşikardi ilaçları kullanmıştım yine başlıycam sanırım...

bence çok alma baharcım her bez her bebeke ii gelmiyormuş degiştirebilirsin o yüzden ben bi paket alıcam denicem begenemzsem başka markaya geçerim o yzden çok depolaama alerji felan yapabilir elinde patlar sonra
benim görümcemle kuzenim yeni doğum yaptılar.dr bunu tavsiye etmiş..ama doğru..yinede..fazla abartmamak lazım bu arada cicilerde göbişlerde çok tatlı yaaa..

sorma dün baktık bi banyo küveti bile..50 tl..hepsini birden almaya kalksak fena sarsılırız yavas yavas her alışverişte bişeyler almak lazım..

kendini fazla yormamaya çalış..canım dr a git istersen bi..

merhaba annişler ay size inanmıyorum ya bebek bezi alıyosunuz haaa yaaaa daha önümüzde çççççççççççooooooooook var

zeynepcikk gizemcikk hoşgeldiniz kızlar...
zeynepcim ihmal etme sakın, konuyla ilgili pek bi bilgim yok, sen kendini daha iyi tanıyosun cnm...

ben yarın 14 hafta oluyom acaba cinsiyeti belli olur mu yarın 10.30 randevu aldım inşallah öğrenirim

kızlar günde 8 bardak su içilmesi gerekiyormuş meleğimizin içinde bulunduğu su hergün içtiğimiz suyla yenileniyormuş ben gün 8 bardak su içemiyorum ma çok fazla tuvalete çıkıyorum suyun bizim için önemi büyükmüş içinizde benim gibi suyu çokaz içen var mı merak ediyorum doğrusu.????

ben yarın 14 hafta oluyom acaba cinsiyeti belli olur mu yarın 10.30 randevu aldım inşallah öğrenirim

agrega kendini saklamazsa öğrenebilirsin tabii bunda bide doktorun da önemi büyük tecrübeli gözler lazım ben bebişimin cinsiyetini 13+3 de öğrendim kızmış inşallah sende öğrenirsin canımm:CüvCüv:

candy içmelisin zorla kendini bende 30dk bi wc gidiyorum napalım 8 bardak bile az en az o yani ben rahat 15 bardak içiyorum bi ayagım wcde amakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…