benim görümcemle kuzenim yeni doğum yaptılar.dr bunu tavsiye etmiş..ama doğru..yinede..fazla abartmamak lazım bu arada cicilerde göbişlerde çok tatlı yaaa..bence çok alma baharcım her bez her bebeke ii gelmiyormuş degiştirebilirsin o yüzden ben bi paket alıcam denicem begenemzsem başka markaya geçerim o yzden çok depolaama alerji felan yapabilir elinde patlar sonra
ewet şimdiden almaya başlasak anca geçen gün çıtçıtlı body bakarken şöyle bir kıfayetlerinde fiyatlarına bakayım dedim aman allahım bebeişlerimizin kıyafetleri bizimkilerden daha pahalı albimini ye baktım gözüm korktu en iyisi yavaş yavaş bütçeyi sarsmadan almak olucak sırnaşık şey
merhaba kızlar ben geldim off ya bugünler kalbim çok hızlı çalışıyo hele yemeklerden sonra vede yürürken benim ilk hamilelğimde böyleydi 6 ay civarı taşikardi ilaçları kullanmıştım yine başlıycam sanırım...
tünaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr men geldim napıyorsunuzz
saol baharcım yormakla pek alakası yok vücudum kendi yapıyor zaten sürekli kalp muayenesi oluyorum....
hoşgeldin gizemcim...
hoş geldin gizemcim .........
zeynepcikk gizemcikk hoşgeldiniz kızlar...
zeynepcim ihmal etme sakın, konuyla ilgili pek bi bilgim yok, sen kendini daha iyi tanıyosun cnm...
ben yarın 14 hafta oluyom acaba cinsiyeti belli olur mu yarın 10.30 randevu aldım inşallah öğrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?