2009 Ekim Anneleri

valla benımkı senınkı kadar uslu deil alkisalkisalkis

benim oglumda uslu gurubuna giriyor teyzeleri masallah diyim uykusu geldiginde kundak yapiyoruz sapkasinida gozlerine geciriyoruz birde emzigi verdikmi uyuyor iste...ama bugunlerde yeni adet edindik artik uyanikken oturttugumuz sandalyesinde durmuyor kendini atiyor resmen ve sandalyenin taa ucuna geliyor yakinda düserde ordan :)) dün aksam annemler vardi aynisi yapti cok sasirdi bizimkiler hayretler icerisinde baktik hep beraber...artik gercekten buyuyorlar ya :asigim:

maşallah eymen ali sana dikkat edın valla benımkıde atıyo kendını yataktada donuyo yanı yatarken kalkmak ıcın kendını zorluyo yardımsızda yarım mekık seklınde kalkıyo cabuk buyuyolar

hoşgeld,n aybikee nasıl orda havalar napıyor kızımızz

selam kızlar bebeklerinize yediklerinizden tattırmaya başladınızmı. ben arada elma, havuç, haşlanış patates falan tattırıyorum çok hoşuna gidiyorda.

valla ben elmayla havucun suyunu sıkıp ıcırıyorum olede bı ıcıyorkı yogurt mayalayıp cok az verıyorum ama yogurtu her zaman vermıyorum. agırda gelmıyo gayet guzel yıyo tuvaletede cıkıyo

kızzlarr meme emen çocuğa neden tattırıyorsunuz yahuuu daha çok erken değil mi daha yaaa

Son düzenleme:
ben doğru bulmuyorum farklı tatları tartırmayı su bile yok daha
6.ayını doldurana kadar anne sütü inş.
bizim doktorumuz kesinlikle karşı

emziğin ucuna sürüyorm sadece bişiler.başka türlü vermiyorum..
Daha erken..:1closedeyes:

yaaa ben arada verıyorum yıyıyo oda her hangı bı sorunda yasamıyo ama ben sutumu herzamankı duzenınde verıyorum zaten sutum yetmıyo mama verıcegım zamanlarda verıyorum meyve suyu

ilk 6 ayyy anne sütü almalı bebişler annenin sütü yetmiyorsaa anne sütüne en yakın mama tercih edilmeli demişti drumuzz su bile yok yani bebişlere ama genede ne bileyimm herkesin evladıı nasıl yetiştireceğinee kendi karar verir ama zaten ömürleri yettiğincee herşey yiyip içeceklerrr ama anne sütünü bir daha bulamayacaklarr diye düşünüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…