2009 Ekim Anneleri

kızlar ben işegirmek istiyom ama bebegim sadece anne sütü alıyo nasıl yapabilirim bilgisi ola nvarmı acabaa

hoşgeld,n aybikee nasıl orda havalar napıyor kızımızz

aybikim hoşgeldın nasıl alyam

merhaba aybike, kuş misali bir burdasın bir orda, bizim için de gez şekerim.

havalar istanbuldan cok daha iyi
alya kalabaligin sokunda akraba ziyaretleri yaptik dn :)
seyma annesi ellerinden oper bende ogulcuklarimi opuyorum cokca
hayirancim sorma benim kiz doustan gezenti hic durmuyoruz hehe

bence bebişini kimseye emanet etme cnm gercekten sımdı bı sınırle bole dıyosun

cnm sürekli yüzüme 12saat ben çalışıyom die vurulmasındna bıktım yoksa ne getirdigini yicem nede parasını alcam elime ben bunları haketmiyom bibattaniyeyi götürürmüsün die rica ettim die hep en ufak bişidee 12saat ben çalışıyom sen gibi oturmuyom die kafama kakılan ekmegi istemem ben:çok üzgünüm:

kızlar ben işegirmek istiyom ama bebegim sadece anne sütü alıyo nasıl yapabilirim bilgisi ola nvarmı acabaa

işyeerinde sağcaksın canım başka şansın yok bende çalışıyorum ve hergün süt sağıyorum 1 saat sürüyor bide 16;30 çıkıyorum işten böyle idare ediyorum işte

saat 3bak ben sinirden kahvaltı etmedim dünkü öglen yedigimle duruyom banada günah artık bıktım yaa bişi söyleyemez oldum evde

Bende yakında işe başlıycam ama nasıl olacak bilmiyorum bir yolunu bulursan banada söyle.Çünkü işyerim ısrarla beni çağırıyor

yasemincim mevzuyu yeni anladim
calismanla bisey degismey esin bu psikiolojideyse
keske boyle dusunmese biyim mesayimiy hic bitmiyor ki..
beni anlasin diye ben sik sik bursaya annemlere giderim tek kalinca anliyor ev isinin ne oldugunu

tek kaldıgındada anası geliy oyapıyo herşeyini bu raaht içinde her şekilde anlamazki kuşum canımdan bıktırıyo alttan aldıkça güler yüz gösterdikçe faturaya kadar bende odunu bile ben alıyom içeri erkekten farkım yok daha neyapmam lazım acaba yaranmak için

tek gögsüm var çıkarmı acaba ona yetcek kadar süt burda 18.00den aşagı salmazlar cnm yaa

cnm boşver yaa sen evı topluyorusun duzenlıyosun oda calısıyo sen yaptıgın ısın maasını almıyosun dıyemı konusuyo alla alla versın maasını sende ondan hıcbısey rıza etme yanı kendı yaptıgın ıslerı hesapla bak bakalım hangınızın ısı yogun

cnm bence senınkı sımarmıs sen calıssan bıle o sana konusur konusması gelmıs onun baska seylere kızmıstır o 1 aydır sen onları orenmeye calıs bakalım o ısın ıcınden baska ıs cıkar

bak iste bu yuden
her ise sen kosarsan boyle olur
ben 2 is yapsam agliyorum yetisemiyorum diye sen dur ben yaparim diye daliyor her ise
basatn beri boyle davrandim cunku
utuye ellemiyorum bile belim sakat oldugu icin hep o yapiyor
kocami ya da kendimi ovmek icin soylemedim
soyledim sunu vurgulamak icin
nekadar yuz verirsen karsindaki hep fazlasini ister cok fayla fedakar olanin kiymeti hic bilinmez

bencede aynen sen bı greve gır o kendıne gelır

ah be yasemincim çalışsan farklı mı olacak sanıyosun? sana karşı hoşgörülü mü olacak, yardım mı edecek. Hiç bekleme sen söylemeden yapmayacak yine. sen bi yandan hem işe gidiceksin hem de evde aynı işleri yapacaksın, yetişmek için kendini paralayacaksın ama o yine hep senden daha çok çalışmış ve daha yorgun olacak inan bana.

sabah 7de gidiyo akşam 9da evde 7gün çalışıo hani ara yatıroıyım babamınişi degil izin alıyım dio napıyım cezaya gircek yoksa

vallahi 3haftadır pazaraçıkamıom yok o die evde çıkmıcam dolap bomboş ekmek bile yok almıcam keyfi bilir ne bulursa onu yaparım yer kahvaltısına yemedi arkamda tv izlio gececi buhjafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…