ilk 6 ayyy anne sütü almalı bebişler annenin sütü yetmiyorsaa anne sütüne en yakın mama tercih edilmeli demişti drumuzz su bile yok yani bebişlere ama genede ne bileyimm herkesin evladıı nasıl yetiştireceğinee kendi karar verir ama zaten ömürleri yettiğincee herşey yiyip içeceklerrr ama anne sütünü bir daha bulamayacaklarr diye düşünüyorum ...
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım.20 ekim dogumlu prematüre bir kızım var.bende bir kaç defa 25 ml elma suyu verdim.problem olmadı.süt konusundada çok müzdaribim çok az sütüm var ek vermemek için direnmeye çalışıyorum.ama akalım nereye kadar:ecrin_bebek:
birşey daha sormak istiyorum ekim annelerinin arasında bebeginde şaşılık oldugunu düşünene varmı.bana sanki şaşı bakıyo gbi geliyo bazen?kafamçokkarıştı
slm bende 2009 ekim annesiyim ve bu siteye daha bugun kayıt yaptım sizlerle ilk günüm kızlar
slm bende 2009 ekim annesiyim ve bu siteye daha bugun kayıt yaptım sizlerle ilk günüm kızlar
slm bende 2009 ekim annesiyim ve bu siteye daha bugun kayıt yaptım sizlerle ilk günüm kızlar[/Q
merhaba nalcy hoşgeldin paşan mı var yoksa prensesin mi
ilk 6 ayyy anne sütü almalı bebişler annenin sütü yetmiyorsaa anne sütüne en yakın mama tercih edilmeli demişti drumuzz su bile yok yani bebişlere ama genede ne bileyimm herkesin evladıı nasıl yetiştireceğinee kendi karar verir ama zaten ömürleri yettiğincee herşey yiyip içeceklerrr ama anne sütünü bir daha bulamayacaklarr diye düşünüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?