2009 Ekim Anneleri

ELALI sanırsam arkadaşım ismin DERYA kızın da ELA çok komik aynı biz gibi ben de derya kızımda ela şaşırdım yaa

evet ya şimdi okunca bituhaf oldum öyle acaba neden kızının adını ela koymuş merak ettim:))

ELALI sanırsam arkadaşım ismin DERYA kızın da ELA çok komik aynı biz gibi ben de derya kızımda ela şaşırdım yaa

ayyyy cnm bende şaşırdım güzel bi tesadüf çok memnun oldumkaydirigubbakcemile3

ayyyy o ne güzel bi tesadüfff yawwwwkaydirigubbakcemile3

bencede sencekaydirigubbakcemile3

evet ya şimdi okunca bituhaf oldum öyle acaba neden kızının adını ela koymuş merak ettim:))

cnm gözlerim ela, eşim ela gözlüm elalım diye severdi:asigim: beni gençlik zamanlarında ortak ürünümüz kızımıza ela adını vermeyi uygun bulduk o yüzden :))
sende gözlerim ela demekaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar doriş ishal oldu çocuğumçok mutsuzum yaa hiç işi yemiyodu zaten şimdi bide ishal oldu bi deri bi kemik kalacak çocuğum allahım yarebbim sağlıklı olsunda gerisi boş vallamafoldumben

cnm ya geçmiş olsun Dorama dişden dolayıdır belki cnm dr demiştii ishal olabilir die bize
bildiğim cnm kahvaltılarda peynir veriyosan bikaç gün verme pirinç çorbası yapabilirsin yada çorbalarına pirinç kat aynı şekilde patates mutlaka kat yada patattes püresi verebilirsin daha ii gelir mutlaka elma püresi yedirmeye çalış...Özellikle bi süre kabak yedirme...şimdilik aklıma bunlar geliyo cnm özellikle patates çok işe yarıyo diyebilirim umarım dişdendir cnm hemencecik geçer....:Saruboceq:

ay şimdi dalga geçiyo gibi olcam ama aynen güzelim benimde gözlerim ela...benim diğer adımda leyla...hadi benimde de kopalım burda:))...ama bunu kimse kullanmıyo herkez eşim hariç derya diyo,biz leylaya yakın diye birde gözlerim ela diye aynı zamanda babamızda ela renkli diye koyduk adını.ve ben 9 ay boyunca ela gözlü benli dilber diye sevdim,kızımın göz rengi mavi gri arada yeşil tonlarında değişiyo dr.umuz ilerde göz rengi ela olucak diyo ve kızımın yanağında kocaman bir ben var evet sanırım ela gözlü benli dilber şarkısını tanrım dua olarak kabul etmişkaydirigubbakcemile3

doraya da geçmiş olsun annesi çok üzüldüm kendisinin sıkı takipçisiyimdir diğer topiclerden:)) umarım çabucak geçer bol sıvı almasına özen göster canım,geçmiş olsun tekrardan

elalımmm yaban çiçeğim..elalım aşkım gerçeğimmm..elalım tek sewdiceğim elalıımm aahh yanarıımm.. aklinialirimsmilediye yanık yanık şarkı sölüomuş kocası elalıma..o da ela koymuş yafrunun adınılaelaelaelaelae

iyi geceler kızlar doriş ishal oldu çocuğumçok mutsuzum yaa hiç işi yemiyodu zaten şimdi bide ishal oldu bi deri bi kemik kalacak çocuğum allahım yarebbim sağlıklı olsunda gerisi boş vallamafoldumben

geçmiş olsun cnm berra da hasta..öksürük tıksırık ne ararsan war..perişan oldu yawrum

:1rolleyes:

geçmiş olsun gizemcim, Acil şifalar diliyorum doraya...

ayy iyi bari öbür adım leyla değil, hatta öbür adım yok:roflol:
amaa şunu sölemeden geçemiciim kızımın gözleride gri, arada koyu mavi aradada yeşil oluyo herkes adı gibi ela gözlü olacak diyor, alsana bi ortak nokta dahakaydirigubbakcemile3

vayyy zuzumm çok damar gördüm seniisempatiksalakcinni

vallaha çok hoş oldu biz eloşla çok memnunduk elanın annesi...:))

gizem cnm bnm geçmiş olsun paşaya katı şeyler yedirde toparlasın kendini patatesli yap çorbalarını inşallah hemen geçer bolda su tüketsinde atsın üstründen

gizemcim çok geçmiş olsun tez zamanda geçiversin kuzumun ishali diş çıkarıcaktır ishal ondan da olabilir ccanım acil şifalar kuzuma

gizemcim canım diş çıkarırken bebeişler ishal olurmuş acep diş çıkarıyor olabilir mi..??CADIARZU

evet canım diştenmiş dra götürdüm azılar yapar dedi ama işte üzülüyorum yaa

ahhh zümrütcüm bi yemek yese neler yapıcam onada ama yemiyor hiiç bişi

doraya da geçmiş olsun annesi çok üzüldüm kendisinin sıkı takipçisiyimdir diğer topiclerden:)) umarım çabucak geçer bol sıvı almasına özen göster canım,geçmiş olsun tekrardan

sağol leylacım

gecmis olsun doraya , benim erkekim iyilesir yine sis kebaplari goturur annesi sen hic merak etme.

iyi geceler herkese uyku yok bu gecede.azönce acilden geldık mınıkmkuzucum ıkı gundur ıshal 10 u gectı kaka sayısı.kustu hemen doktora gıttık yıne temız çıktı tahlılı.reflor verdı.umarım yarın gecer.kaka sayısı azalmazsa yarın hastaneye yatırcak doktorumuz.canım çok sıkkın.kızım zaten zayıftı.ıyıce kotu oldu.off Allahım önce sağlık versinmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…