iyi geceler kızlar hasta butun bebişlere geçmiş olsun onların keyfı olmadımı çok zorr
bu dişler nasıl çıkyo acaba
kızımın alt yan kısmında bi kabarıklık ucundada iğne ucu gibi beyazlık var
bugun bi sevindim dişi çıktı diye milletide hevese getirdim ama şimdide acaba dişmiki diyorum
yada ne zaman belirginleşir:)
iyi geceler herkese uyku yok bu gecede.azönce acilden geldık mınıkmkuzucum ıkı gundur ıshal 10 u gectı kaka sayısı.kustu hemen doktora gıttık yıne temız çıktı tahlılı.reflor verdı.umarım yarın gecer.kaka sayısı azalmazsa yarın hastaneye yatırcak doktorumuz.canım çok sıkkın.kızım zaten zayıftı.ıyıce kotu oldu.off Allahım önce sağlık versinmafoldumben
iyi geceler herkese uyku yok bu gecede.azönce acilden geldık mınıkmkuzucum ıkı gundur ıshal 10 u gectı kaka sayısı.kustu hemen doktora gıttık yıne temız çıktı tahlılı.reflor verdı.umarım yarın gecer.kaka sayısı azalmazsa yarın hastaneye yatırcak doktorumuz.canım çok sıkkın.kızım zaten zayıftı.ıyıce kotu oldu.off Allahım önce sağlık versinmafoldumben
kabloları mümkün olduğunca halıların altından geçirdik, prizleride sehpa ve yastıklarla kamufle ettik tabi bunlar geçici çözümler, benim de derdim çekmeceler, kilitler var almadım daha ama sanırım bir gün kızım ya kafasına indirecek yada parmaklarını sıkıştırıcak. Başedemiyorum bende, odadaki çekmeceyi açıp bir güzel dağıtmış içini, pc hastalığından bahsetmek bile istemiyorum. Salyalarından bazı tuşlar zor basıyor:))) O kadar heyecanlanıyorki pc karşısında. Cam kapaklı dolaplarda risk ben salondakinin önüne koltuk çektim. Oturma odasında ise yine yastık kamuflajı. Cam beni çok korkutuyor.Birde açıkta sabit hat fişi var onuda çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?