geçmiş olsun pıtırcıklara..elamın anası nerlerdesin kuzum sen..kuşum hasta..üst solunum yolları enfeksiyonu..zaten mızmızdı katlandı:) zormuş hasta bebiş..
burdayım kuzum ela hiç fırsat vermiyo nete girmeye, girsemde bişey yazamadan çıkmam gerekiyo genelde...
berramm yavrum benim geçmiş olsun iyi bak annesi kuzuma...
mızmız falan deme hakkıdır kızımın :)) diş varmı diş onu söle :)
he hakkıdır anamı ağlatıyo ama zilli:) alttan 2 tane çıktı..üstler çıkcak sandıktı geçen hafta ama bişiy yok henüz..damağıdıştan kabarık ammaa bişe yok
kabarıksa çıkar yakında...
elanın alttan üçüncü çıktı, üstten 4 tane gözüküyo 2 ortadaki patladı diğerleri patlamak üzere maşallah yavrularımıza
sıkıntılarının çoğunun nedeni bu dişler aslında hayırlısıyla bi çıksaydı hepsi...
maşallah ayh elama incileri dizmiş:)) alttakiler bile yarım daha tam uzamadı..uzun sürcek bizim anlaşılan diş olayı..fena bişiy ya..bi rahat yüzü görmüyo yawrucaklar..
deryam elama güneş şeysi sürüyomusun dışarı çıkarken..sebamed 50 faktör dio herkes..sprey olaından..yüze sürmek gerekiyomu acaba
kaydirigubbakcemile3sağol teyzesiŞeniz
bizim alt dişlerin tam belli olması 1.5 ayı buldu nerdeyse, şimdi ağzını açınca çok sevimli görünüyoüstler çıktığından buyanada sıpam dişlerini birbirine vurup ses çıkartıyo korkuyom zarar vercek diye...
yok hayatım henüz sürmüyom bişey zaten hava kapalı burda(
en kısa zamanda bende alıcam sebamed, eşim sormuş hatta bi kozmatikçiye fiyat eczaneye göre epey uygun ama 45 faktörüymüş ondan alıcam, ama spreymi almak gerekki ban ona hiç dikkat etmedim sorduğu sanırım kremdir...
yüze sürülür bence ama genede bi sormak iyi olur sanırım...
kaydirigubbakcemile3
canım krem yoğun oluyo ya sürmek zordur sanırsam..spreyle fıs fıs sürüweirriz...
spreyi olduğunu bilmiyodum onu almak daha mantıklı tabi ondan alırım bende:hulya:
Allahımm nasıl da eğitip öğretiyorum ya..tebiki mantıklı naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?