biz geçen p.tesi günü 1,5 saat bekledik canım...çiş yapmadı,uykusu geldi...mız mız mız...sinir etti beni..su içirip durdum..emmek de istemedi...1,5 saatin sonunda yaptı o da beze kaçmışkafamçokkarıştıhemşireye yalvaran gözlerle baktım yeter mi diye 2 milim kalmış...Allah tan yeter dedi...
hemşireye bağlatsana canım..ben hiç kendim bağlamadım..
amin canım..bütün yavrulara iştah versin Rabbim..ben merak ediyorum bu kız büyüyünce anne ben çok acıktım dicek mi acaba diye...Allah o günleri de gösterir inşallah...
9,5 aylık olmasını bekle bakalım canım...emekleme konusunu takma her bebek emeklemez...benimki de emeklemiyo hiç..ayağa kalkmaya da çalışmıyo..sadece ellerinden tutup yürütmemizi istiyo:sm_confused:
Zuzum o kadar sinirlendigim anlar oldu kızdım bazen tutamıyorm kendimi bagırıyorm korkarak gulerek bakıyor ya kac kere aglattı benikızlar Alah sabır we kolaylık wersin..anammm bi çatlak ben diilmişim sewindim..arada ii zıplıyo da sinirlerim..benden başka yoktur ne biçim anneyim diyodum..yaşasın ne biçim annesiniz:)) şaka bi yana elbette bizde istemiyoruz sinirli olmak ama tahammül sınırlarımızı zorluyo sıpalar..
nalancım emekleme olayını dert etme cnm..13 aylık ablamın kızı emeklemedi hiç..köşe minderi gibi oturuo direkt yürücek çünkü baya baya yürüyo elinden ttunca.seninkide ööle olur belkim..ama oturamama için doktorun ne dedi..
Aminn Rabbim olmayana versingunaydin herkese.
benim icin ben pek aydin baslamadim gune yine:gitme:
dunu ac bitiren kizim kahvaltisina agzini surmedi. acliktan bayilacak diye korkuyorum.
zorluyorum bu kez daha kotu oluyo. artik basima agrilar giriyo :sinifsinif:
dun en azindan 3 kasik yemisti kahvaltida. bugun onu da yemedi. bize dr yolu gozuktu yine
eskiden bi kardes sart diyodum ama artik Allah olmayana versin diyorum
nalan oturma isini sor sen mutlaka
selam kızlar şirineler zorluk çıkarmaya başlamış bende eşimle buara çok ters düşüyom ama düşülmicek gibi degilki mutfaga tabakları götürüyom adam pcde görüyo kız ayagının altında geziyo yavrum kız kablolara geliyo hep dio alıyom bidaha diyo alıyom ensonunda tabakları fırlatıyom lavoboya bende insanım ahtapot degilimki heryerde kolum olsun yeter be kızım diyip kolundan tutuyom kaldırıyom eşimle papazlık oluyoz sonrada hiç durmuyo zeyneb yerde gökte sofra kuruyom tepesine çıkıyo sandalyeye ayak atıyo napcam şaşırdım heryere parmaklarını sokuyo ögürüyo sonrada agzına bişiler atıyo kusmuk temizliyom habire zaten kilosu az yedigide gidiyop bazen sinir oluyo bana ag<zını bi kitliyo agzındakinide geri alamıyorum
kızlar Alah sabır we kolaylık wersin..anammm bi çatlak ben diilmişim sewindim..arada ii zıplıyo da sinirlerim..benden başka yoktur ne biçim anneyim diyodum..yaşasın ne biçim annesiniz:)) şaka bi yana elbette bizde istemiyoruz sinirli olmak ama tahammül sınırlarımızı zorluyo sıpalar..
nalancım emekleme olayını dert etme cnm..13 aylık ablamın kızı emeklemedi hiç..köşe minderi gibi oturuo direkt yürücek çünkü baya baya yürüyo elinden ttunca.seninkide ööle olur belkim..ama oturamama için doktorun ne dedi..
h. geldin gizoşummmm
bizim saygın sanırım oturamadan emekleyemeden yurumesini ogrenecek :))
simdi koltuga tutunarak yururken 3 4 saniye ellerini bıraKıp oyle ayakta durdu
aclik rekoru kiracak. sabahtan beri hic bisey yemedi hic. ama ben kafayi yicem. dun de yememisti. ya bi bebek 1 lokma dahi olsa agzina koymaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?