yasemincim cok gecmiş olsn canım yaa uzerinden dualarını eksik etme
yasemincim geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın...
buketcim ben yarın iştah şurubu istiycem doktordan bu böyle olmıycak..istersen sana adını veririm özelden,doktoruna sorar kullanırsın olmazsa...
napalım başka çare düşünemiyorum..inşallah işe yarar barifisfisfis
zellda cım cin gibi bunlar cin...kandırmak mümkün değil valla çok fenalar...
yaaa öyle bende bikac cesit yapip döküyorum. ama en sevdigi seyleri yapinca hic olmazsa biraz yiyor... farkli yerlerde yedirmeyi deneyin disarida suyun icinde oynarken mesela....
ya size bi sorum olucak bebislerininze verdiginiz demir suruplarinin adi ne burada doktorlar demir filan vermiyorlar cocuklara ezzanedende bulamiyorum türkiyeden getirtecegim ama hangisi oldugunu bilmiyorum. Benimkinin rengi soluk geliyor bana bi süredir. e cocuk demirin nereden alsin istahida yok zaten
maşallah saygına..h. geldin gizoşummmm
bizim saygın sanırım oturamadan emekleyemeden yurumesini ogrenecek :))
simdi koltuga tutunarak yururken 3 4 saniye ellerini bıraKıp oyle ayakta durdu
merhaba benim kızda hiç yemeği sevmıyo ne görse yemek istiyo agzına atıyo ama iş ona özel yemek olunca agzını kitliyo zorla yedirmıyım tiksinir belki diyorum ama zor olmadna olmuyo bide ben önune koyarsam yiyo kendı basına .Şimdide huy edıneye basladı ne versem cıkarıyo agzından elıyle bakıp sonra kendı atıyo tabi agzına her verdiğiöm kuru olmadıgı için düşünün halini.Sinirlerimi çok zıplatıyo.Yaramazlık istediği kadar yapsın gözümde değil alıstım peşine koşmaya ama yemeyince ve özelliklede uyku gözünden akaarken minnacık kalmısken uyumamak için diretmıyomu geliyolar bide uyuma tamam otur oyna yok anca mızmızlancak
offbilmiyorumkismileaclik rekoru kiracak. sabahtan beri hic bisey yemedi hic. ama ben kafayi yicem. dun de yememisti. ya bi bebek 1 lokma dahi olsa agzina koymaz mi?
off kızıma kemik suyu kaynatmıştım ilikli şişelere doldurup buzluga atmıştım çorbalarına koyarım die sabah geceden çıkardıgım şişe baktım erimiş su olmuş açıyımda çorba yapıyım dedim kapagı çevirmemle yüzük parmagımın eti ikiye ayrıldı kanı zor durdurduk eşimle heryer kan oldu onamı yanıyım kemik suyu boşa gitti onamı canım çok acıyo onamı yanıyım damagıma bile cam sıçramış kesilmiş kanıyo oda elimi saglık ocagına gösterdim pansuman yaptı 2dikişlik yer var deid gitmedim kızı bırakcak yer yok die uyudu şimdi kızım elim sızlıyo çokkk
offf kızlar offf bizdede yememe konusu hep bağırıom çocuğa hep sinirliyim eşimde bana kızıyo...öğlen sebze çorbası akşamda tarhanayı kavga dövüş yiyo dr artık ev yemeği ver dedi öğürü hiçç yemio onu bende hepsini çorba yapıom...bide benimki akşam 1dn aşağı uyumuyo sabahtan 11 de kalkıo meyve öğünü kaçıo sizce sabah erken uyandırıyımmı
off kızıma kemik suyu kaynatmıştım ilikli şişelere doldurup buzluga atmıştım çorbalarına koyarım die sabah geceden çıkardıgım şişe baktım erimiş su olmuş açıyımda çorba yapıyım dedim kapagı çevirmemle yüzük parmagımın eti ikiye ayrıldı kanı zor durdurduk eşimle heryer kan oldu onamı yanıyım kemik suyu boşa gitti onamı canım çok acıyo onamı yanıyım damagıma bile cam sıçramış kesilmiş kanıyo oda elimi saglık ocagına gösterdim pansuman yaptı 2dikişlik yer var deid gitmedim kızı bırakcak yer yok die uyudu şimdi kızım elim sızlıyo çokkk
alıyım cnm niye aklıma gelmediyse gittim şişelerine doldurdum dolu şişe var die saol cnmbnmyasemn geçmiş olsun çok... bende kemik suyu yapıp buzluğa atıyorum sonrada çorbalarına katıyorum. buzluk poşetleri var ben onlara koydum pratik oluyor. sende bi dene istersen. poşeti yırtıp 3 adet atıyorum geri kalanı yine buzluğa.. tavsiye ederim...
cnm geçmiş olsun bnm kız kabız malesef günde birkere yapsa şükredicemka<yısıda veriyom bagırsakları tembelmiş hatunun ekgıdalara geçti die böyleymiş malesefkızlar merhaba
benim kızım çok sık kaka yapıyor günde 5-6 kez, 3 ten aşağı inmiyor ve dolu dolu
dolayısıylada poposunun pişiğide hiç geçmiyor. yarın doktora götüreceğim.sizlerde de böle bişey varmı?
Slm kızlar bizde bugun doktora gititk oturmasında bir sorun olmadıgını arada dengesini kaybedebilecegini soyledi ayakta durmasına baktı hersey normalmiş ben cokmu abartıyorm anlamadım paranoya yapıp sacmalamak istemedim cocuk gayet saglıklı gucude yerinde dedi elleriyle destekliyorsa oyuncalarına uzanıyorsa normalmiş ki bunları saygın yapıyor neyse iki gundur tamamen kendi basına oturmasınıda ogrendi
kilomuzu {9890 gr} boyumuzuda { 77cm } ogrendik geldik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?