2009 Ekim Anneleri

kızlar 3gndür zeyneb uyumuyo sabahı sabah ettiriyo bi bakıyom başımın üstünde yatıyor düşüyo die 3gündür yerde yatıyoz bide bi bakıyom meklemiş salonun ortasında uyuyo
bi bakıyom ayak ucumuza geçmiş bir sıkıntısı var anlıyamıyom gülüyo gecenin biyarısı sıcaktan uyuyamıyo dedik yok kabızlıgı aşamıyoz kuru kayısı verdi onlada aşamadık bide idrarı kokuyo kesin idrar yolu enfeksiyonu morelim çok bozuk bebegimi bu ,illetten kurtaramıyom resmen ya 2ayda bir kültür veriyoz igneden heryeri morarıyo yavrumun bugün 15tane idrar poşeti aldım evde almaya çalışcam kültür örnegi vercm hastaneye sorunun en büyügü ise güzel bir doktor işinin ehlini bulmamak kızım idrr yolu enfeksiyonuyken doktorumuzun pişkin tavırları gülerek igne yazması kızımın boyunu kafasının çapını bile ölçmeye gerek duymuyo nasıl bir doktor anlıyamadım burda tek diyemi ne diger hastanedeki doktorda 4dkda gişydirip çocugu soyuyo dşiger hastayı alıyo soru bile soramıyoz oderece özel hastaneler offffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff

yasminim aynı durumdayız bu gece 4 .geceydi ve durum bizde de aynı bende yatağımı yere koydum yerde bişi olmaz en azından diye ilk gece yanımdan düştü be gözünün altı morardı
kıpır kıpır ve huzursuz kendini ordan oraya atıyor bursadayız bu park yatağını da sevmedi inş eve gidince beşiğinde bu porblemleri tekrarlamaz

çok geçmiş olsun kuşum bizde salıncaktan düştük gece yamnagı kafası moırardı tahtaya denk geldi yüz kemiği şükür geçti işiz kalmadı dişkkat etmek lazım
kuşum park yatagı dagıtıyo aglıyo fermuarınıda açtım yokyok benimkinin durum belli gibi idrar yolu enfeksiyonu poşet taktım bekliyom bakalım yaparsa götürcem hastaneye labratuara nezor ya buyazı hiç sevmedi bebeklerimiz kış daha iyiydi:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
uykusuz her gece..yorgun ölesiye durumları bizde de mewcut..noluyo bu kuzulara yahu..geçmş olsun alyaya da zeynebe de..sabırrr....

Bizde aynı durumdayız kızlar,dün gece biraz daha iyi uyuduk,önceki gece sabaha kadar kıpır kıpır yanımıza aldım bi ara uyuyup kalmşız,uyanınca bi bakdım çocuk yokkkkk,aklım çıkdııı.meğe uyudu diye babası almış götürmüş yatağına.Sbah 5de zar zor uyuduk 8e kdar..Sıcakdan mı 5.dişin sancısımı anlamadım gitti..Bütün kuzulara bol bol uyku diliyorum..Herkese de hayırlı kandiller..

yasemin ve aybike gecmis olsun
ya siz ne yediriyosunuz? bizim kiz ac ac accccccccccc
hemde oyle 3-5 sattir deil.carsambadan beri. gunde 1 ogun azicik yiyo :gitme:
kahvaltiyi yapmadi az once zorla agzina dolma ici koydum ogurdu mide bos olunca bisey de cikaramadi. kati seyleri yutamiyo bile

ah ahh aynı durumlar bizdede mevcut geceleri her yarım saatte bir uyanıyoruz bizimkinin sorunu doğdundan beri kabızlık şurubunu içirebilsem işe yarıyo ama şurubu ağzına verir vermez öğürüyo sula kakalıom o zamanda pek etkisi kalmıyo tabi ee dişler malum üst dişlerimiz yeni patlamaya başladı sıcak bi yandan
kuzucuklarada bizede yazık bu kandil gününde yavrularımıza sağlık bizlere sabır sakinlik diliyorum
hepinizin kandili mübarek olsun

ay ewet hayırlı kandiller bi de herkese..aklım uçtu gitti..
buket biz hala emişiyoruz..emişiyoduk daha doğrusu..son günlerde gündüz emmiyo..bişey de yemiyo.tel şehriye çorbasını sewiyodu..dün yaptım 2-3 kaşık yedi gerisini tükürdü..üstü başı salçalı şehriye..domatesi bayıla bayıla yerdi şimdi werince hemen diliyle çıkarıyo..bugün öğlene kadar resmen aç gezdi..açlıktan da uyuyamadı.mıızmızz ağladı durdu..ewin içinde dolaştık saatlerce belim tutmuyo..en sonunda emdi biraz emerken sızdı..uyanmak üzeredir gerim gerim geriliyorum ne yicek napcak diye..

hayirli kandiller evet akil mi kaldi bende :sinifsinif:
canim ben de emziriyorum. gece beslememe yalan oldu bizde. bu gece kiyametleri kopardi ben de mecburen meme verdim.
kati seyleri yiyebiliyo mu? parca halindekileri?
bizimki carsambadan beri sadece aksamlari azicik kasik mamasi yiyo yani gunde 1 ogun :gitme:

alya kışın o illeti yaşamıştı nasıl bişey miş o enfekyon hayatımızı darmaduman etmişti
ama ozaman hiçbişey yemiyrodu yediğini saatlerce kusuyordu şimdi iştahı yerinde elh ne versek yiyor yakında bizi de yer diye korkuyoruz hatta ama sürekli ishal buyüzden gram kilo almıyor

sabah kahvaltı püersiyle başlıyorum bazen biskuviye bazen kahvaltılık kaşık mamalarıyla
içine pekmez peynir yumurta tereyağ irmik gibi şeyler ekliyorum
1.5 saat sonra bi muz yada herhangi bi meyve veriyorum uyyuyor
bazen uyumakta zorlanırsa arı mamayı sulandıp biberonla veriyordum alya devam sütü hiç kabul etemdi gecen haftaya kadar şimdi arının yerine devam sütü aldı
uyanınca çorba veriyorum 1.5 saat sonra emziriyorum ve 1 meyve daha
öğlen biz yemek yerken sebze yemeği veya balık veriyorum
akşam yemeği de gene bizimle yiyor arası 3 saat arada bişi isterse eline veriyorum veya devam sütü dayıyorum
en son gece 21 den sonra arı mamayı muhallebi şekliyle kaışkle veriyorum
gece 1.30 ,3.30 ve 5.30 da emziriyorum

arada bişeyden korkarsa yada sıkılırsa kendi memeye yapışıp emmek istiyor bu tür istisnalar da var

yutmada problem yok maşallah da ağzına aldığı gibi diliyle dışarı atıyo..durmuyo ağzında bişiy.

aybikim maşallah alyaya..sizin bi günlük menü bizim anca bi haftalık menümüz olabilir:)

sabah kalkınca emiyo azıcık..yrm saat 1 saat sora ben kahwaltı yaparken ağzına domates salatalık kaşar filan weriyorum..weriyodum bikaç gündür yemiyo...sonra 1-2 saat sonra şeftali..öğlen benim yediğim şey yiyebilceği bişiyse ondan, yoksa çorba ama minik bi kasenin yarısını anca yiyo kahwaltı kaselerinden yani küçük..sonra yine meywe.akşam da yediğimiz şeyler ağzına lokma lokma tıkıştırıyoruz..ama az az yedikleri hep..aralarda da emiyodu..ama bikaç gündür nerdeyse hiçbirini istem iyo..emmiyoda ağzına werdikleirmizide tükürüyo..

masallah bebeklere. yemeyen bebek cok zor :2:
Allahim istahsiz bebeklere istah versin. ben cok cekiyorum cunku :sinifsinif:

masallah bebeklere. yemeyen bebek cok zor :2:
Allahim istahsiz bebeklere istah versin. ben cok cekiyorum cunku :sinifsinif:

aminn..emek emek uğraşıyosun..yesin diye..suratına baka baka püskürtüyo..aç kaldığına mı yanarsın heryerin battığına mı emeğinemi..

offf offf benim kızım sizlerden kötü.hiçbişey yemiyor süreklı benı emmek ıstıyor.o da ne kadar doyurur bılmem.gunde kaç çeşit çorba yapıyorum mınık cadı hıçbırını begenmıyo.zorlarsamda çıkarıyor.kaç kaşık gırıyorsa boğazına o işte.dişimizde çıkmadı onun sıkıntısı da olabılır herhalde.umarım iştahları açılır bebişlerın

gecmis olsun canim ya,bu idrar yolu enfeksiyonunun tedavisi bu kadar mi zor yani.Sana tavsiyem eger orda bulabilirsen Zeynebe bir meyve var burda idrar yollari enfeksiyonlarinda doktorlarin tavsiyesi ve gercektende cok faydali,internetten baktim Turkiyede Yabanmersini diye geciyor,onu pure olarak da yedirebilirsin,suyunu da icirebilirsin.Burda ismi Blueberry,uzum tanesi gibi koyu mor bir meyve,arastir lutfen idrar yollarini temizleme de bire bir.

herkesin kandili kutlu olsun bebeişlere duacıyız inş hepsi şifa bulur ve iştaha gelirler hmm bir de gece hor hor uyusunlar
ben haftada bir yabanmersinli çay veriyorum çok faydalı bi meyve burlarda bulmak epey zor..
alyanın ishali iyce pişik yapmış çok üzgünüm
ayrıca 1 hafatdır su fobisi geliştirdi daha öncesinde kendini balık sanıyordu birden bire işler tersine döndü zor yıkadım az önce

evet herkesin kandili mubarek olsun,Allah bebislerimize saglikli ve uzun omurler nasip etsin.

Eger bulabilirsen suyunu icir daha cok faydasi olur canimcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…