gecmis olsun canim ya,bu idrar yolu enfeksiyonunun tedavisi bu kadar mi zor yani.Sana tavsiyem eger orda bulabilirsen Zeynebe bir meyve var burda idrar yollari enfeksiyonlarinda doktorlarin tavsiyesi ve gercektende cok faydali,internetten baktim Turkiyede Yabanmersini diye geciyor,onu pure olarak da yedirebilirsin,suyunu da icirebilirsin.Burda ismi Blueberry,uzum tanesi gibi koyu mor bir meyve,arastir lutfen idrar yollarini temizleme de bire bir.
[COLOR="RoyalBlue"]saol bitanem araştırıyım bunu alla hrazı olsun cnm bnm valla tekrarloıyo hep bizde zeynebte bıktı doktordan geldik şuan hayırlı kandiller buarada kıslar kusura bakmayın unuttum koşturmadan idrar tahlilimizde 3-4 epitelle lökosit çıktı yine dogru tahmin etmişim 3gün sonra kültür tahlilimiz çıkcak antibiyotige başladık yine 12saatte bir
[/COLOR]
bu sondalı usgyi sordum doktorumuza verdigi bilgi şu o usgde böbrekte bir sorun çıkarsa ve lökosit sayısı 100.000 aşarsa uzman başhekim tartafından bire belge izni ile biz bebege sonda baglıyarak direk böbreklere gireriz çekim yaparız dedi yani bizle alakalı değilmiş bizde 3-4tane çıkıyoı 2ayda bir çok şükür
sizin soylediginiz degerler kulturdeki degerler mi? bizim kizin kultur degerinde de 100.000 gibi bi deger var da. suprax vermeye basladik dun
evet canım,bizim kültür sonucunda yazıyodu...biz de suprax a devam ediyoruz..inşallah sizin de iştah açılır..
bizim işimiz daha uzun en az 6 aylık bi tedavi süreci var..her ay kültür vercez,üreme olup olmadığını kontrol etmemiz lazım..Allah korusun böbrekelre zarar vermesin de..
kızlar hipp marka devam sütlerinde kipada kampanya vardı 4şişesi 10tl 4tanede bedava 1alana 1bedavaydı uygundu aldım zeyneb devam sütünü sevmiyo die organik hemde die yalnız bu çorbalardada kullanılıyomu içiremedigim devam sütünü mamada kullanmak istiyom ama şekerli bu tadı olurmu çorbanın içinde
on özellikle baktırdım cnm beyaz bişiler vardı ama doktor baktıgında yoktu herhangi bisorun yok dedi evde vardı bişiler aslında gittigimizde yoktuyasemin zeynep in genital bolgesine baktirdin mi? bizim kizinkide azicik kapanma olmus o da idrar yollarinda enfeksiyon yaparmis
on özellikle baktırdım cnm beyaz bişiler vardı ama doktor baktıgında yoktu herhangi bisorun yok dedi evde vardı bişiler aslında gittigimizde yoktu
cok gecmis olsun canim. bu ilaci bitirince bobrek ultrasonu istedi dr bizden. insallah bebisler sagliklarina kavusurlar. bizimki full istahsiz hala :gitme:
offf kızlar ya nedir bi enfeksiyon derdi.. ben de hala nilin idrarını alıp kültüre götürecem... ya poşeti takıyorum nil çiş yapmıyo yada yarım saat içinde hastaneye yetiştirecek biri olmuyo... inanılmaz stres yapıyorum şu idrar kültürünü.. tüm bebeklere geçmiş olsun.. Allah hepsini hastalıalrdan korusun.
ah ah canım...biz en az 6 ay her kontrol öncsi vercez kültür için..:gitme:
3-4 ay sonra tekrar sondalı film çekilcek..kuzum çok ağladı ya...film çekilirken..doktorun boğazına sarılcaktım sinirden,suratına bile bakmadan çıktım odadn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?