bizim minik cadıda yıyor kilo almıyor biz premature oldugumuz icin norolojik muayenemiz olmutu dr gorur gormez kilo bekleme annesi bundan dedi eli dursa ayagı durmuyor surekli hareket halinde bizimde menumuz bayagı zengin ama kilo tok 8 kiloyu yeni gorduk neyseki saglgı yerinde takmıyorum diger minnoslarda oyle kormayın kızlar
Geçmişi okucamdie son sayfaya bakmamışımmm,gülnur çok sevindim canım temiz çıkmış sonuçlarınız..
Bütün kuzulara sağlık diliyorum.
valla kuşum halklısın tam 7tane poşet degiştirdik bir kızın poposu bukadarmı oynak olur asena gibi popoyu sallıyo poşet var die şükür baktım baş edemicek benle ayaklarını tuttum yarım saat kadar yaptı ve sonuç tabiki süper bizler için darısı sizlere canlarım benim inşallahhh
yaseminn; ilk sen mi yaptın doğum...ilk doğum günü zeynebdenmi olcak..ay unuttum inanın ya ilk kimdi son kimdi:)
allah yardımcınız olsun kültür için bebeklerden örnek alırken cnm hepsi,de temiz çıkar inşallahhh
cnm ben 9eylülde yaptım benden öncede vardı sanırsam acaba ilk kimdi listeye bakmak lazım kuşum
hımm..nalan olabilir aslında.yada gözde..gerçi kimse pek gelmiyo eskisi gibi ama yaklaştıkça beni heycan basıyo:)
bukett çok üzüldüm denize we de sana tabi..Allah kolaylık wersin ne diyim..onlar yemeyince insan sabırlı olamıyo haliyle..sinirleri laçkalaşıyo...
yasemin sewindim zeynebin sonuçlarına..darısı nile inşallah..alabilmek bile o idrarı marifet zaten bekle beklee bi bakıyosun dışına sızmış..doğru düzgün durmuyoki kuduruklar:) bebişlere bol iştah annelere sabır iişallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?