zilli:))ahanda bu ela sıpası varya hiç pc yüzü göstertmiyo bana, pc canavarı oldu uyanıkken nezaman kucama alsam pcyi hemen geliyo çekiştiriyo biyerlerini, o uyuyuncada iş güç gene giremiyorum(
bende özledim inanki kudurmayı :)))
sen napıyon kaçtın mı biyerlere berra zillisiyle ?
herkese merhaba. elali canim kizinin yedikleri normal. zorlama tiksinmesin.
biz tam gaz ayni istahsizliga devam edioruz. dun antibiyotigi bile veremedim oldugu gibi kustu.2. defa verdik onu da kustu. kahvalti yine yok.sabirrrrr
bülüüm..nabersin çiçeemm..yakışıklı oğlun nasıı...
iyi ne olsun canım bizde dişlerle uğraşıyoruz...üstten dört tane birden çıkıyor...biri patladı sonunda ama diğerleri çok canını acıtıyor...gece ağlayarak uyanyor...
ablamlar geldi anlaradan...bora için iyi oldu kuzenleriyle oynuyor...benim içinde iyi oldu kollarım dinleniyor biraz hehe =)) sen nasılsın canımcım kızçen nasıl? Şeniz
opuyorumnanaktan arada geliyorum da cücüm kimseler olmuyo..kuduruk berraynan uğraşıyorum işte..
herkese merhaba. elali canim kizinin yedikleri normal. zorlama tiksinmesin.
biz tam gaz ayni istahsizliga devam edioruz. dun antibiyotigi bile veremedim oldugu gibi kustu.2. defa verdik onu da kustu. kahvalti yine yok.sabirrrrr
zilli:))
yok ay nerdee araba fobisi war benim kızımın..motorlu motorsuz farketmez durmuyo:) arabada uyur bebekler hikayesi yalan yani..şimdiden kara kara bayram yolculuğunu düşünyorum..ank içinde bile biyere gitmek işkence..çok fena çook...
[COLOR="DarkOrchid
ewet buket sabırr...iştahlı bebekler bile antibiyotiği sewmiyo senin kız hiç içmez..ne zor ya..[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
ayyy totomu kaşim bizim kız kendi arabasında mızmızlansada bizim arabada iyi şimdilik...
uzun yolda sıkılıyo ama bilmiyorumkismile
[quote="blueflower, post: 14420972"]iyi ne olsun canım bizde dişlerle uğraşıyoruz...üstten dört tane birden çıkıyor...biri patladı sonunda ama diğerleri çok canını acıtıyor...gece ağlayarak uyanyor...
ablamlar geldi anlaradan...bora için iyi oldu kuzenleriyle oynuyor...benim içinde iyi oldu kollarım dinleniyor biraz hehe =)) sen nasılsın canımcım kızçen nasıl? Şeniz
yasemincim elalım size de ve tüm kızlara da hayırlı cumalar Allah hepimizin bebişler,ne sağlık versin inşallah ve tüm dualarınızı yüce rabbim kabul etsin bu mübarek saatlerde...
norveç somonudamı varmış ilk kez duydum norveç uskumrusunu duymuştum...
yasemin balığı nerden alıyosun marketten falan mı?
cnm burda av yasagı var 6ay balık buulnmuyo oyüzdne kipa açıldı yeni bi orda var balık ordan aldım ben bir dilim kadar patatesleri dilim dilim yaptım alta koydum üstüne balıgı üstünede havucu koydum az yagla salçalı suyla pişirdim bakalım yicekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?