2009 Ekim Anneleri

zilli:))

yok ay nerdee araba fobisi war benim kızımın..motorlu motorsuz farketmez durmuyo:) arabada uyur bebekler hikayesi yalan yani..şimdiden kara kara bayram yolculuğunu düşünyorum..ank içinde bile biyere gitmek işkence..çok fena çook...

herkese merhaba. elali canim kizinin yedikleri normal. zorlama tiksinmesin.
biz tam gaz ayni istahsizliga devam edioruz. dun antibiyotigi bile veremedim oldugu gibi kustu.2. defa verdik onu da kustu. kahvalti yine yok.sabirrrrr

ewet buket sabırr...iştahlı bebekler bile antibiyotiği sewmiyo senin kız hiç içmez..ne zor ya..

bülüüm..nabersin çiçeemm..yakışıklı oğlun nasıı...

bülüüm..nabersin çiçeemm..yakışıklı oğlun nasıı...

iyi ne olsun canım bizde dişlerle uğraşıyoruz...üstten dört tane birden çıkıyor...biri patladı sonunda ama diğerleri çok canını acıtıyor...gece ağlayarak uyanyor...
ablamlar geldi anlaradan...bora için iyi oldu kuzenleriyle oynuyor...benim içinde iyi oldu kollarım dinleniyor biraz hehe =)) sen nasılsın canımcım kızçen nasıl? Şeniz

yawrum kıyamam..hepsi bir ne zor..hemencik çıkar inşalah dişleri..bizim de üstten biri patladı diğerinin eli kulağında..kızçem aynı kudurk,kucakçı dewam yani..şükür tabi bi rahatsızlığı yok..senin için iyi olmuş ew şenlenmiş ama kalabalıkla da bebek zor iş yahu..Allah kolaylık wersin..

amin canım inşallah bütün bebişlerinki ağrısız çıkar...yerim senin o kızçeni =))
benimki de çok kucakçı doğduğundan beri hemde...oda da bırakınca ıyaetler kopuyor illa yanında olcam...
sağol canımcım...kalabalık çok iyi güzelde dediğin gibi düzeni şaştı...uyku saatleri uymuyor,uyuduğunda da çok az uyuyor...olsun varsın ne yapalım canım...zaten senede bir iki kere görüşebiliyoruz...

herkese merhaba. elali canim kizinin yedikleri normal. zorlama tiksinmesin.
biz tam gaz ayni istahsizliga devam edioruz. dun antibiyotigi bile veremedim oldugu gibi kustu.2. defa verdik onu da kustu. kahvalti yine yok.sabirrrrr

ahhh buketcim verdiklerimin hepsini yese bencede iyi ama tamamını bitirdiği çok nadir bide kahvaltısını 60ml suya hazırlıyorum düşün yani yemesi gereken min 100-120 olmalı...
inşallah bi an önce gelir denizin iştahı yerine ben zor dayanıyorum azda olsa tıkıyorum bişiler, Allah yardımcın olsun cnm inşallah geçici bi süreçtir...

arzucum bizim üst dişlerde hepsi aynı anda çıktı, bi an önce ağrısız sızısız çıksın inş...

yasemincim sanada hayırlı cumalar, tabii herkesede :))

gülnurcumopuyorumnanaktan

bugün balık yemegi yapcam zeynebe bi tarif buldum hiç balıgı sevmiyom ben ya kıza bile dograrken midem kalktı hamilelikte bi sogudum dahada sevemiyom

yasemincim elalım size de ve tüm kızlara da hayırlı cumalar Allah hepimizin bebişler,ne sağlık versin inşallah ve tüm dualarınızı yüce rabbim kabul etsin bu mübarek saatlerde...

hmmm ben balığı severim hamileyken evde yapamasamda dışarda yemiştim şimdi gene seviyorum :)

geçen cumartesi elayı kontrole götürdüğümde dr haftada 2 gün balık ver dedi bu mevsimde balığı nerden bulcaksak sanki, ton balığıda verebilirmişim dardanel ton aldım bende...
siz ton balığı veriyormusunuz?

yasemincim elalım size de ve tüm kızlara da hayırlı cumalar Allah hepimizin bebişler,ne sağlık versin inşallah ve tüm dualarınızı yüce rabbim kabul etsin bu mübarek saatlerde...

amin cnm inşallah:Saruboceq:

amin cnm bnmmmm ben norveç somoınu aldım bir dilim canım onu tavsiye etti doktor dil balıgı bide bulamazsan ton balıgı ver dedi

norveç somonudamı varmış ilk kez duydum norveç uskumrusunu duymuştum...
yasemin balığı nerden alıyosun marketten falan mı?

norveç somonudamı varmış ilk kez duydum norveç uskumrusunu duymuştum...
yasemin balığı nerden alıyosun marketten falan mı?

cnm burda av yasagı var 6ay balık buulnmuyo oyüzdne kipa açıldı yeni bi orda var balık ordan aldım ben bir dilim kadar patatesleri dilim dilim yaptım alta koydum üstüne balıgı üstünede havucu koydum az yagla salçalı suyla pişirdim bakalım yicekmi

o av yasağı burdada var cücüm :)) güvenemiyorum o yüzden balıklara...
büyük marketlerde genelde oluyo balık bakayım bende bari bi ara somona...
inşallah yer zeyneb löp löp et olsun kuzuma...

maşallah kuşum çatalla direk yiyo az kaldı bitirdi sayılır rondolamadım direk çignesin dedim ohhhhhhhh şükür çok sevdi böyleeeee:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…