hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. denizin durumu ayni bugun icinde midesine tek lokma girmedi.denizin bu hali doktorun dediklerinden sonra olmadi. deniz bu durumdayken dr ye gittik. bilmiyorum moral olarak cok kotuyum. hacettepeden bi hoca arastiriyorum. bu dr benim bugune kadar 5000 bebek hastam oldu ve bu sistem %95 inde olumlu sonuc verdi dedi. sadece inadinin kirilmasini bekliyorum dedi. carsamba yine cagirdi. antibiyotigi de veremiyoruz ki mafoldumben bobrek usg si cekilecek antibiyotik bittiginde. Allahim denize ve butun hasta bebeklere saglik versin. kimsenin bebeginin istahi kapanmasin insallah:Saruboceq:
Buket inş.en kısa zamanda deniz kuzusu iştahına ve sağlığına kavuşur.
Zezecim sizede çok geçmiş olsun..Rabbim kuzulara tez zamanda şifa versin inş.
dualarım sizinle..
Benim kuzumda ishal oldu kızlar..ne verebilirim bunun için ?
Önerisi olan varsa çok sevinicem.
buketcim öyle şeymi olurmuş yaa Allah korusun çocuk hasta olur ne demek yedirmeyin.... bence acilen başka dr'a götürün mutlaka bir yolu vardır... çocuk günlerdir aç yemiyorsa bir sıkıntısı var ya da denenen yollar yanlış demekki... yazık canım denize,ihmal etmeyin lütfen...biliyorum çok iyi bir dr diyorsunuz ama bir yerde yanlış var demek ki...
buketcim benim kızımda öyleydi.ağzını kesinlikle açmıyodu.hatta 4 aydır aynı kilodaydı.ankara hacettepe hastanesi bütün vitaminleri attırdı.yerine çinko şurubu verdi.şimdi bin kere maşallah elime saldırıyo verde yiyeyim diye.
bahair canım idrar alırken poşeti yapıştırıp bezi kapatıyomusun.eğer öyle yaparsan çok bekliyosun bide kaka falan bulaşıyo.ben poşeti yapıştırıp çiş tutar gibi tutuyorum bacaklarınada bir kaç damla su serpiyorum irkilip hemen yapıyo.o yüzden idrar tahlili verirken hiç zorlanmıyorum tavsiye ederim
buketcim biz de yarın batın ultrasonu çektircez ve DMSA denilen bi tetkiki yapılcak,kan alınarak yapılıyo sanırım...
böbrek ultasonu geçen hafta çekilmiş,idrar yollarında kaçak olduğu anlaşılmıştı..böbreklerin durumunu daha ii görmek için batın ultasonu istedi bizim dr..
benim tahminim sizin böbreklere de kaçak var..bizim iştahsız olmamız bundanmış dr. sölediğine göre..
inşallah düzelirler bi an önce..
bu arada biz suprax ı cuma bitirdik..dün sadece gece verilen backtrim diye bi şuruba başladık..dirençli bakterilere karşı etkiliymiş...
sonuçlarınızı yazarsın canım..merak ediyorum sizi..
canim insallah sizin sonuclar iyi cikar. deniz dun ateslendi burada mesa die bi hast. var oraya goturduk acile. kan ve idrar aldilar. kanindaki akyuvarlar cok fazla artmis. bu da vucutta bi enfeksiyonun ya da bakteri fazlaliginin belirtisiymis. idrar kultur sonucu bugun cikacak. ama hast.deki uzman suprax i kesti. 5 gun vermistik. yerine guclu bi igne verdi. dun ilkini vurdular. bugun de vurulacak. yarin yine hast.gidicez. yine kan ve idrar verilecek. sonra da bobrek usg si cekilecek. acildeki uzman, yeni gecmeye calistigimiz sistem icin simdilik askiya al, istedigi zaman meme ver dedi. hos ben zaten uygulayamadim. aldigi tek sey meme o da arada emiyo oyle sık sık degil. gece kalktiginda da veriyorum meme ve su. iyice kilo verdi, artik kemikleri batiyo elime. ama ben inaniyorum ki bebeklerimiz iyilesecekler.
kızlar biliyorsunuzdur alyacık 1 haftadır ishal ishal kesiciler bile işe yaramadı
günlerdir haşlanmış patates,muz,şeftali pirinç lapası diyetiyle besliyorduk ama hiçbişi düzeltmiyordu dün komşumuz kızılcık kaynatmış getirmiş şekeriz bu hemen keser dedi bugün elh bişisi kalmamışşşşşşş:lepi:
selam arkadaslar özledım sızlerı..
basımıza umulmadık dertler geldı 25 gundur zor gunler gecırdık .ama çok sukur busaya annemlerın yanına donduk bugun ..
sanırım hasta bebekler var Allah yardımcınız olsun.anne kız bızde hastayız.2 aydır Turkıyedeyız kızım bır gram almadısu ara dişte çıkarıyor onun sıkıntısıda var .ıstahı hıc yok ..zormus yaaa görsenız elleyınce kızımın kemıklerı elıme gelıyor ıçım gıdıyor yarın erkenden hastaneye gıdecegım ..ıns. atlatırız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?