buketçim denizin durumu için dr ne diyo peki.. yokmu bunun bi çözüm yolu?
ahhh buketcim verdiklerimin hepsini yese bencede iyi ama tamamını bitirdiği çok nadir bide kahvaltısını 60ml suya hazırlıyorum düşün yani yemesi gereken min 100-120 olmalı...
inşallah bi an önce gelir denizin iştahı yerine ben zor dayanıyorum azda olsa tıkıyorum bişiler, Allah yardımcın olsun cnm inşallah geçici bi süreçtir...
ayyy totomu kaşim bizim kız kendi arabasında mızmızlansada bizim arabada iyi şimdilik...
uzun yolda sıkılıyo ama bilmiyorumkismile
arzucum bizim üst dişlerde hepsi aynı anda çıktı, bi an önce ağrısız sızısız çıksın inş...
maşallah kuşum çatalla direk yiyo az kaldı bitirdi sayılır rondolamadım direk çignesin dedim ohhhhhhhh şükür çok sevdi böyleeeee:teytey:
canim gecen hafta ctesi goturduk. adam yemezse zorlama ustune de meme verme sakin dedi. biz de 1 gun uyguladik 19 saat agzina lokma koymadi.idrar yollari enfeksiyonu var diye de uygulamadik sonra. antibiyorik kullanio die. hos uygulasam da uygulamasam da ayni. dun oglen 2 de 40 ml sut icti onunla duruyo hala. anladigim kiz yemekten nefret ediyo artik. kaseyi gordugu an icinde ne oldugu onemli degil aglamaya basliyo. aksam esimle ilac vericez diye zorladik oldugu gibi kustu 2 kere.cba yine gidicez dr ye. yeniden idrar vermek lazim onu nasil yapicaz hic bilmiyorum bile.Allah kimseye vermesin istahsiz bebek cok zormus
amin canim insallah.yoksa benim pskolojim bozluyo artik. bide ben yalnizim kimse yok yanimda.ocak basinda da ise baslicam. bunun bu durumunda kimse bakmaz istemez. ama sen sakin zorlama . iyice tiksinir sonra...
yok kuşum çatalla yemeye alıştı kaşık gibi uçları sivri değil silikon çatal hemende uyudu uykusu çokmuş son lokmasını zor çignedi gözler kaydı iyice hehe saol cnmbnm
ne diyim maşallah zeynebe...
bizim kız kaşıkla bile zor yiyo, oda döke saça...
bunada şükür...
hayırlı cumalar.
benim oğlumda 9 aylık oldu.bu ayda neler yedirebilirim.yemeklerine salça tuz koyabilirmiyim.
yardımcı olursanız çok sevinicem.
son 2 3 haftadır bebeğim iştahsız.diş çıkardık üstten 2tane. birde tatildi şuydu buydu derken öğünlerinide atladık.
sıcaklarda bastırınca ne yapacağımı şaşırdım.
balık bizede doktorumuz önerdi ama hangisini yediricemi ve nasılbilmiyorum.
hahahah.. ben de geliyorum arada kimse olmuyo... sıkılıyorum çıkıyorum tek başına takıl takıl nereye kadar dimi yani?
sanada hayırlı cumalar canımselam hayırlı cumalar kızlar hasta minişlere acil şifa diliyom rabbimden nasılsınız keyifler nasıll
maşallah elama..kendi arabasında mızmızlanmıyo direkt ağlıyıp yıkıyo ortalığı sıpa.ayyy totomu kaşim bizim kız kendi arabasında mızmızlansada bizim arabada iyi şimdilik...
uzun yolda sıkılıyo ama bilmiyorumkismile
..
hmmm ben balığı severim hamileyken evde yapamasamda dışarda yemiştim şimdi gene seviyorum :)
geçen cumartesi elayı kontrole götürdüğümde dr haftada 2 gün balık ver dedi bu mevsimde balığı nerden bulcaksak sanki, ton balığıda verebilirmişim dardanel ton aldım bende...
siz ton balığı veriyormusunuz?
hayırlı cumalar.
benim oğlumda 9 aylık oldu.bu ayda neler yedirebilirim.yemeklerine salça tuz koyabilirmiyim.
yardımcı olursanız çok sevinicem.
son 2 3 haftadır bebeğim iştahsız.diş çıkardık üstten 2tane. birde tatildi şuydu buydu derken öğünlerinide atladık.
sıcaklarda bastırınca ne yapacağımı şaşırdım.
balık bizede doktorumuz önerdi ama hangisini yediricemi ve nasılbilmiyorum.
cnm kaka degmicek hiç yoksa yanlış tahlil çıkarbebgine yanlış ilaç verirlerrr
carsambayi beklemeyip bugun dr ye goturduk. deniz 1 haftada tam 520 gr vermis mafoldumben dr kesinlikle gece beslemeyi birakacaksin ve dediklerime uyacaksiniz dedi. hos dr nin dediklerine uymasakta zaten artik ne reklamla ne oyunla agzini dahi acmio. nasil olacak bu is anlayamiyorum..en son dun oglen 2 kasik yogurt yemisti o da zorla. ondan beri tek lokma yemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?