2009 Ekim Anneleri

buketçim denizin durumu için dr ne diyo peki.. yokmu bunun bi çözüm yolu?

canim gecen hafta ctesi goturduk. adam yemezse zorlama ustune de meme verme sakin dedi. biz de 1 gun uyguladik 19 saat agzina lokma koymadi.idrar yollari enfeksiyonu var diye de uygulamadik sonra. antibiyorik kullanio die. hos uygulasam da uygulamasam da ayni. dun oglen 2 de 40 ml sut icti onunla duruyo hala. anladigim kiz yemekten nefret ediyo artik. kaseyi gordugu an icinde ne oldugu onemli degil aglamaya basliyo. aksam esimle ilac vericez diye zorladik oldugu gibi kustu 2 kere.cba yine gidicez dr ye. yeniden idrar vermek lazim onu nasil yapicaz hic bilmiyorum bile.Allah kimseye vermesin istahsiz bebek cok zormus

amin canim insallah.yoksa benim pskolojim bozluyo artik. bide ben yalnizim kimse yok yanimda.ocak basinda da ise baslicam. bunun bu durumunda kimse bakmaz istemez. ama sen sakin zorlama . iyice tiksinir sonra...

anladım canım allah yardımcın olsun.. yesin diye cdaha çok üstüne düşersen de daha çok yemekten soğuycak resmen kısır döngü... inşallah en kısa sürede düzelir denizcik...

maşallah kuşum çatalla direk yiyo az kaldı bitirdi sayılır rondolamadım direk çignesin dedim ohhhhhhhh şükür çok sevdi böyleeeee:teytey:

maşallah kuzunada çatalla değilde kaşıkla yedirsen,,,
Allah göstermesin ters bi harekette çatal batabilir...

zor ama sakin olmaya çalış...
şimdiden işe başlayacağın zamanı düşünüpte hepten strese sokma kendini gün doğmadan neler doğar... (bkz. ben :) )
bide denizin bu durumunun geçici bi süreç olucanı düşün, iyi düşün ki öle olsun cnm...

yok kuşum çatalla yemeye alıştı kaşık gibi uçları sivri değil silikon çatal hemende uyudu uykusu çokmuş son lokmasını zor çignedi gözler kaydı iyice hehe saol cnmbnm

yok kuşum çatalla yemeye alıştı kaşık gibi uçları sivri değil silikon çatal hemende uyudu uykusu çokmuş son lokmasını zor çignedi gözler kaydı iyice hehe saol cnmbnm

ne diyim maşallah zeynebe...
bizim kız kaşıkla bile zor yiyo, oda döke saça...
bunada şükür...

hayırlı cumalar.
benim oğlumda 9 aylık oldu.bu ayda neler yedirebilirim.yemeklerine salça tuz koyabilirmiyim.
yardımcı olursanız çok sevinicem.
son 2 3 haftadır bebeğim iştahsız.diş çıkardık üstten 2tane. birde tatildi şuydu buydu derken öğünlerinide atladık.
sıcaklarda bastırınca ne yapacağımı şaşırdım.
balık bizede doktorumuz önerdi ama hangisini yediricemi ve nasılbilmiyorum.

ne diyim maşallah zeynebe...
bizim kız kaşıkla bile zor yiyo, oda döke saça...
bunada şükür...

canım nil de kaşıkla yemeyi pek sevmiyo çatalla daha güzel yiyor. belki ela da daha çok sever çatalla yemeyi bi dene deryacım

merhaba... ben dr a artık kendi yemeklerimziden yavaş yavaş veriyorum dedim.. tamam dedi.. yemeğine biraz tuz eklesek dedim.. çok az ama dedi... salçayı da evde yapılmış bi salça olduktan sonra bi sorun olacağını sanmıyorum... marketten alınanlarda çok fazla katkı maddesi olduğu için çok önermiyolar... ben de olabildiğince yemekleri domatesli ve az tuzlu yapıyorum nil kuzum da yesin diye... balık konsuunda da bildiğim kadarıyla somon omega3 açısından zengin olduğu için onu öneriyolar... ama mevsimi olamdığından tazeliğine çok güvenemediğim için ben vermiyorum...

evet cnm bnm dene bi elaya da bakalım sevcekmi
cnm ben az az salça koyuyom artık tuzu çok hafif atıyom bazen ama oda hiç yenmicek gibi olan tadlarla çöorbanın hertürlüsünü yiyo tavuk köfteyi elde yiyo balıga geçik işte
bugün onuda sevdi
muhallebi yiyo yogurdunu verebilirsin pilav makarna yiyo benimki mercimekli köfte yiyo elinde kendi yediklerindende tadddır cnm az az

hahahah.. ben de geliyorum arada kimse olmuyo... sıkılıyorum çıkıyorum tek başına takıl takıl nereye kadar dimi yani?

iwiitt
a.s
selam hayırlı cumalar kızlar hasta minişlere acil şifa diliyom rabbimden nasılsınız keyifler nasıll
sanada hayırlı cumalar canım

ayyy totomu kaşim bizim kız kendi arabasında mızmızlansada bizim arabada iyi şimdilik...
uzun yolda sıkılıyo ama bilmiyorumkismile

..
maşallah elama..kendi arabasında mızmızlanmıyo direkt ağlıyıp yıkıyo ortalığı sıpa.

ton werilebildiğini bilmiyodum bak..ayh hiç te sewmem görüntüsünü de kokusunu da..e konserve zararlı diilmiymiş

ben epeydir kendi yemeklerimizden yediriyorum..salça tuz war yani..miktarını azalttım tabi..balığı fırında yap lokma lokma yedir anacım..

aman be şimdi hastaneden aradılar. idrara mikrop pislik karışmışmı ne bişey olmuş tekrar idrar istiyolar... ya ben o idrarı alana kadar imanım gevremişti... bütün neşem kaçtı... inşallah sonucu iyi çıkar da...

cnm kaka degmicek hiç yoksa yanlış tahlil çıkarbebgine yanlış ilaç verirlerrr

canım biliyorum da ben onlara verirken poşete bulaştı ama torbanın içine bulaşmamış dedim baktılar tamam dediler... deli oldum nil kızının çişiyle....offfffffff

carsambayi beklemeyip bugun dr ye goturduk. deniz 1 haftada tam 520 gr vermis mafoldumben dr kesinlikle gece beslemeyi birakacaksin ve dediklerime uyacaksiniz dedi. hos dr nin dediklerine uymasakta zaten artik ne reklamla ne oyunla agzini dahi acmio. nasil olacak bu is anlayamiyorum..en son dun oglen 2 kasik yogurt yemisti o da zorla. ondan beri tek lokma yemedi

buketcim öyle şeymi olurmuş yaa Allah korusun çocuk hasta olur ne demek yedirmeyin.... bence acilen başka dr'a götürün mutlaka bir yolu vardır... çocuk günlerdir aç yemiyorsa bir sıkıntısı var ya da denenen yollar yanlış demekki... yazık canım denize,ihmal etmeyin lütfen...biliyorum çok iyi bir dr diyorsunuz ama bir yerde yanlış var demek ki...

buketcim benim kızımda öyleydi.ağzını kesinlikle açmıyodu.hatta 4 aydır aynı kilodaydı.ankara hacettepe hastanesi bütün vitaminleri attırdı.yerine çinko şurubu verdi.şimdi bin kere maşallah elime saldırıyo verde yiyeyim diye.

bahair canım idrar alırken poşeti yapıştırıp bezi kapatıyomusun.eğer öyle yaparsan çok bekliyosun bide kaka falan bulaşıyo.ben poşeti yapıştırıp çiş tutar gibi tutuyorum bacaklarınada bir kaç damla su serpiyorum irkilip hemen yapıyo.o yüzden idrar tahlili verirken hiç zorlanmıyorum tavsiye ederim

canım ..kıyamam..bence de hemen başka bi uzmana götürün..çocuğun başka bi derdi var belli..inşallah burdan güzel haberlerini alıcaz merak etme...

cnm çocugu başka doktora götür nasıl doktor buya zaten melegim bişi yemiyo diyosun yazı k günah ya 520 gr ne demek heleki şu aylarında zaten gramı zor alıyolar cnm olmaz bu doktorla işin çok zor senin melegin hasta olur iyice halsiz düşer rabbimden dua ediyom bian öçnce toparlasın minigimiz bol iştahı açılsın bikere çocuk yemiyo niye i,ştah açıcı yada kilo toparlayıcı mama ilaç vermiyo ona şaştım ilkki ciddi kilo vermiş kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…