2009 Ekim Anneleri

ya kızlar dikişlerim çok kaşınıyo benim..tatlı tatlıı...bide bugün yürürken kramp giriyo..hayırdır iişalah:)

dikişlerin içi iyice artık iyileşmiştir zuzu ondan kaşınıyodur benimkide full elim orda eşim diyo parçalıyacan iç taraflarını diyom öyle tatlı kaşınıyoki düzeliyo demişti doktor 2senede içler anca toparlanıyo şu u yaglı görünümlerde

elacığıma yayla yap onun içinde balık çok güzel oluyo :))

benimde aklımda yayla vardı aslında ama içine ton balığı gidermi kestiremedim yapayımda bi kasesine katayım bari...

bende somon yapcam patatesli havuçlu halka soganlı az yaglı istersen sende öyle yap zaten balık kendinle bir vitamin deposu kardonhidratlada bütünleşir

somun yok cnm evde bide pratik bişiler olması lazım...

kafamçokkarıştı

handan konserwe wermedim hiç sormadımda..biz hala bişiler yeme konusunda sıkıntılıyız emişiyoruz..keyfi olursa hanımın bikaç kaşık lütfedip yiyo..sonrası püskürtme..

yasemin zordur altlı üstlü..Allah yardım etsin..

deryam ewin de ewimin kopyası çıktı iimi:)) Allahım ne kıskanç kadın yaananiknanik

ben de müsait diil malum filan diyorum,yok kızım salonda yatarız biz sen üzülme yabancımıyız diyolar..yatan insan görmekten çok rahatsız olurum ben öyle deli oluyorum..kapıda talılınca hiç kurtuluş yok kanımca:)) ama bööle çok güzel duruyodu yaa

ay ewet yasemin koparcam sanki kaşırken nası kaşınıyo meret..

ben tonbalığını sewmem de ondan ööle dedim deryam..tawuksuyuna mercimek war yollıyımmi elama accık ucundan..:)

ay emişin zuzu ne güzel benim sütüm 6 ay oldu sonra kesildi oda emmedi pompayla sagdım bi sürü rezillik yani maşallah sana:)) memişi bırakında düzene girer yemesi bence

ya bende verseemmi die ikilemdeyimde ondan soruom

valla benimde ev büyük ama yatılı misafir geldiginde bende zıvanadan çıkıyom heryerde yatak oluyo kızda emekliyo ya nereye bascam şaşırıyom hehe

kıslar konserve verionuzmu bebişlere doktora sordunuzmu ??

dr. balık bulamassan ton ver demişti...

ya kızlar dikişlerim çok kaşınıyo benim..tatlı tatlıı...bide bugün yürürken kramp giriyo..hayırdır iişalah:)

bende bi ara olmuştu ama havalar soğuktu ozaman üşütmüştüm sanırım şimdi bişii yok...

ben dün tavuklu şehriye yapmıştım ela annem yedirsin die fikir için şettim

tavuk haşla, did, çorbaya kat uzun iş normalde bende yapıyom ondan cnm...

eee bende bişii yok aksimi oluyo yaneakannehir

heheeeee çok kıskancımdırr huyum kurusunsırnaşık şey
ben taktırmam cnm kapı falan çirkin durur kapı boyutundan büyük çünkü girişler duvar falan örülmesi lazım uzun iş çekemem onu...

ay ewet yasemin koparcam sanki kaşırken nası kaşınıyo meret..

ben tonbalığını sewmem de ondan ööle dedim deryam..tawuksuyuna mercimek war yollıyımmi elama accık ucundan..:)

ayy yolla cücümm ne güzel olur işime gelir daha çok laklak ederimkaydirigubbakcemile3

olsun dandan enazından 6 aylık süreyi emzirmişsin ona da şükür..işin kötüsü gündüzde öle güzel emmiyo..2 cokurdatıp kalkıyo..

valla benimde ev büyük ama yatılı misafir geldiginde bende zıvanadan çıkıyom heryerde yatak oluyo kızda emekliyo ya nereye bascam şaşırıyom hehe

oldum olası sewmem şu yatılı misafiri..hele çocukluyken eziyet..

ay üşüttümmüki ayakımı neyim..bu hawada:))

ayhh çalıştığım günler geldi aklımaa :SSS
hadi afiyet olsun dandanım

var isyan et bebişim eğer topic eski haline dönecekse isyan edelim...:)
aslına bakarsan face'deki gruba da kızlar çok fazla takılmıyo.. ama tabi fotolar olsun bebişlerin rahatsızlıkları olsun profillerden takip edildiği için belki de buraya çok fazla ihtiyaç duyulmuyo... ama ben mesela nilimin fotolarını face den kaldırdım artık....ben de sürekli giriyorum ama ses soluk olmayınca bişey yazmadan çıkıyorum... yada yazsamda çok dikkate alıp cevap veren olmuyo... ben de ekim 2010 annelerine bulaşıyorum ama onlarda beni napsın.. ortak paylaşım arıyorlar:)))

herkese gunaydin.
butun bebisler iyilesir insallah
en aktiflerden ikisi aybike ve seymaydi. onlar hic yazmaz oldu. sanirim tatildeler bide yanlis anlamadiysam aralari bozuk
amin buketçin inşallah tez vakitte... kişilerin aralarında sorun olsa dahi burda bir sürü kişiyiz girmelerine yada yorum yapmalarına engel değilki.. aybik tatilde galiba ondan girmiyodur...

valla kızlar ben evde giremiıodum ama işteyim artık girebiliyorum rahat ama kimse girmeyince tek başıma napım
valla handan bu arada en çok özlediğim kullanıcılardan biriydin bebişin için işe başladığına üzüldüm ama aramıza döndüğün için sevindim:))))

biliyorum elalım seninle bikaç defa da konuşmuştuk... ama biz hareketlendirirsek katılımda artar belki...

canım evet maalesef enfeksiyon çıktı ve canım çok sıkıldı.. denize sokmuştuk ama dr a sorup soktuk.. havuza sokmayın demişti bi soruna yol açıcaksa olsa denize de sokmayın demezmiydi? ilaçla temizlensede gene sondayla mesaneye girilecek inşallah onun sonucu temiz çıkar....
şuan herkes tatilde genelde ama tatil bittigindede facede muhabbet ediliyo bende kızıyom burası böyle durdu kaldı keşke faceteki grup kurulmasaydı kimileri hiç gelmiyom kkya artık diyo üzücü budaa

canım face e de kimse gelmiyoki... tatil olayı yüksek ihtimal...

ay 10 saatte ancak cevap verdim... çünkü nil uykusundan deli gibi ağlıyarak uyandı.. sakinleştirmeye çalıştıkça bağıra bağıra ağladı...bi yerine bişey oldu zandım.. uyuttum ama hala içini çekiyo....

benim dikişlerime ara ara hep sancı giriyoki.. ayrıca benim dikiş izim hala pembemsi kızlar öyle beyaz olamdı yani...

face çıktı delikanlılık bozuldu diyosunuz yani... napalım face den silelimmi birbirimiz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…