elacığıma yayla yap onun içinde balık çok güzel oluyo :))
bende somon yapcam patatesli havuçlu halka soganlı az yaglı istersen sende öyle yap zaten balık kendinle bir vitamin deposu kardonhidratlada bütünleşir
hiçbirine:)))
kıslar konserve verionuzmu bebişlere doktora sordunuzmu ??
ya kızlar dikişlerim çok kaşınıyo benim..tatlı tatlıı...bide bugün yürürken kramp giriyo..hayırdır iişalah:)
ben dün tavuklu şehriye yapmıştım ela annem yedirsin die fikir için şettim
dikişlerin içi iyice artık iyileşmiştir zuzu ondan kaşınıyodur benimkide full elim orda eşim diyo parçalıyacan iç taraflarını diyom öyle tatlı kaşınıyoki düzeliyo demişti doktor 2senede içler anca toparlanıyo şu u yaglı görünümlerde
handan konserwe wermedim hiç sormadımda..biz hala bişiler yeme konusunda sıkıntılıyız emişiyoruz..keyfi olursa hanımın bikaç kaşık lütfedip yiyo..sonrası püskürtme..
yasemin zordur altlı üstlü..Allah yardım etsin..
deryam ewin de ewimin kopyası çıktı iimi:)) Allahım ne kıskanç kadın yaananiknanik
ben de müsait diil malum filan diyorum,yok kızım salonda yatarız biz sen üzülme yabancımıyız diyolar..yatan insan görmekten çok rahatsız olurum ben öyle deli oluyorum..kapıda talılınca hiç kurtuluş yok kanımca:)) ama bööle çok güzel duruyodu yaa
ay ewet yasemin koparcam sanki kaşırken nası kaşınıyo meret..
ben tonbalığını sewmem de ondan ööle dedim deryam..tawuksuyuna mercimek war yollıyımmi elama accık ucundan..:)
oo sende ela tarhana yap o zaman 2dk oluo
olsun dandan enazından 6 aylık süreyi emzirmişsin ona da şükür..işin kötüsü gündüzde öle güzel emmiyo..2 cokurdatıp kalkıyo..ay emişin zuzu ne güzel benim sütüm 6 ay oldu sonra kesildi oda emmedi pompayla sagdım bi sürü rezillik yani maşallah sana:)) memişi bırakında düzene girer yemesi bence
ya bende verseemmi die ikilemdeyimde ondan soruom
valla benimde ev büyük ama yatılı misafir geldiginde bende zıvanadan çıkıyom heryerde yatak oluyo kızda emekliyo ya nereye bascam şaşırıyom hehe
dr. balık bulamassan ton ver demişti...
bende bi ara olmuştu ama havalar soğuktu ozaman üşütmüştüm sanırım şimdi bişii yok...
tavuk haşla, did, çorbaya kat uzun iş normalde bende yapıyom ondan cnm...
eee bende bişii yok aksimi oluyo yaneakannehir
var isyan et bebişim eğer topic eski haline dönecekse isyan edelim...:)
zaman zaman dile getirdim ben de burda aynı özlemimi..hatta kızlar dalga geçtiler zuzu isyanlarda diye:) face olayı kötü oldu ordan konuşulunca buraya ihtiyacı kalmadıs anırım kimsenin..halbuki ne çok çene çalardık en aktif gruplardan biriydik..ağustos anneleri hala ööle..ço imreniyorum kopmadılar hiç..bu yine iyi günleri topicin..bi iki sayfa olsun ilerliyo..bi ara bi iki gün bi kişinin bile girmediği oluyodu..ben nöbetçi topicçiyim ordan biliyorum:)))
amin buketçin inşallah tez vakitte... kişilerin aralarında sorun olsa dahi burda bir sürü kişiyiz girmelerine yada yorum yapmalarına engel değilki.. aybik tatilde galiba ondan girmiyodur...herkese gunaydin.
butun bebisler iyilesir insallah
en aktiflerden ikisi aybike ve seymaydi. onlar hic yazmaz oldu. sanirim tatildeler bide yanlis anlamadiysam aralari bozuk
valla handan bu arada en çok özlediğim kullanıcılardan biriydin bebişin için işe başladığına üzüldüm ama aramıza döndüğün için sevindim:))))valla kızlar ben evde giremiıodum ama işteyim artık girebiliyorum rahat ama kimse girmeyince tek başıma napım
biliyorum elalım seninle bikaç defa da konuşmuştuk... ama biz hareketlendirirsek katılımda artar belki...bende eski günleri özlyenlerdenim...
ela ne kadar fırsat vermesede kucağımdada olsa bazen açıyorum pcyi, bakıyorum burda tık yok aynen geri kapatıyorum bende...
önceden ne kadar işim olursa olsun bakmadan edemezdim içimde bişeyler dürterdi beni bu durgunluk benide geri geri çekti malesef gülnürcum
oysa bebişlerimiz yürümek üzere nede çok paylaşacak şeyimiz var değil mi? birbirimizle onca şeyi paylaştık en azından vefa borcumuz yok mu?
bide gruplaşmalar yaktı burayı zuzumun dediği gibi keşke hiç face girmeseydi KK ya...
canım evet maalesef enfeksiyon çıktı ve canım çok sıkıldı.. denize sokmuştuk ama dr a sorup soktuk.. havuza sokmayın demişti bi soruna yol açıcaksa olsa denize de sokmayın demezmiydi? ilaçla temizlensede gene sondayla mesaneye girilecek inşallah onun sonucu temiz çıkar....gülnurcum enfeksiyon çıkmış sanırım nil kuzusunda geçmiş olsun tatlım...
inşallah ilaç iyi gelecek şu illet bırakacak kuzumu...
sen içini ferah tut allahın izniyle bu günlerde geçecek...
haa bide aklıma takıldı nili denize, havuza sokuyomusun cnm belki tetikleyebilir...
şuan herkes tatilde genelde ama tatil bittigindede facede muhabbet ediliyo bende kızıyom burası böyle durdu kaldı keşke faceteki grup kurulmasaydı kimileri hiç gelmiyom kkya artık diyo üzücü budaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?