evet bencede gruplaşma bitsin artık ben kim kimle gruplaştıysa hiçbirinde degilim iyice tek kaldım yazılarım askıda kalır olduüzülüyom zaten burdada tekim bir tane arkadaşım yok kızımda tek bübüyo die üzülüyom çok
kızlar bayramın 1.günü zeynebin dogum günü ben bir hafta sonrası minik bir aile arası bişiler yapcam geç olcak ama bayramda gelen giden eks,ik olmuyo sizce iyi değilmi bir hafta sonrası
ay nerden başlasam bilemedimki:)))
tebiki kayınwalidenden:jeyyar: gözün aydın yawruumm Allah kawuştursunn...bundan soora bööle kırtuluş yok:)) bizde bayrama bizimkilerin yanına gidiyoruz..bayram dönüşü de hemen kayınwalidemlere..yoksa onlar da gelmeye niyetliler..okadar yol çekcem huysuz kızımla sırf gelmesinler diye..
kızım nası baardın adama öylede korktu yawrucak..gençliğinde çocuklar duymasını da mı izlemedin..mutfağaaa:)) (( tikatini çekerim gençliinde diyorum naniknanik )
mızmızlıkta berranın üstüne tanımam..bitmedi gitti şu kucakçılık..azalır derken arttı..extra bi anneci olduk..babada bile durmuyo..daralıyorum bazen çok..
kızlar bayramın 1.günü zeynebin dogum günü ben bir hafta sonrası minik bir aile arası bişiler yapcam geç olcak ama bayramda gelen giden eks,ik olmuyo sizce iyi değilmi bir hafta sonrası
hala kayınvalide dertleri ana oldunuz len artık bırakın bu ayakları:))
oglumu özlemişim zaten efkarlıyım
kıslar bebişleriniz yanınızda hiç şikayet etmeyin vala bende ediodum şimdi diom yanında olsamda beni yorsa haşatımı çıkartsa o günleri özledim susunda degerini bilin bebişlerin benim gibi ayrılınca anlarsınız deli karılarakannehir
yasemin bence gününde anı kalması için üçünüz bişeyler yapın sonra dahada kudurursunuz...
[
[/COLOR][/B]
hadi bee tuzun kuru konuşma:1closedeyes:
gözümmü aydın:mymeka: delü:1closedeyes:
öff napim gelcee varsa görücede vardır heralde :) zaten bikaçgün kalcaklarmış...
yaa sorma çok üzüldüm bende öle sinir ettiki beni babası olacak adam:mymeka:
mutfamda kapıda yok ne etsemki acep zamanında çıkarttırmasaydım keşkemkaydirigubbakcemile2
ela bu kadar mızmız değildi ne oluyo anlamıyorum bi kaç gündür ya yeni dişler geliyo yada sıcaklardan daralıyobizimkide babasındayken yine benim paçama yapıyo fitil oluyomakannehir
öfff çorba yapmam gerekk ne yapim kızlar yaaa ????
içine ton balığıda katayım diyorum hangi çorbaya yakışırki???
B]aslında haklısın cnm hem bayramı kutlarız hemde kızımın ailemize katılma bayramını kutlarız teşekkürler cnm fikir için zaten ananesi diyo bizde yapcaz ona dogum günü bakalım:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
ah yawrumm benimkilerde birrrkaç gün diyip 10 gün kalıyolar.Allah esirgesin:))) birkaçın anlamı birden fazla..sınır yok malesef:)))
benim de salonum we mutfağım kapısız..çok zorlanıyorum artık..kapı taktırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?