kızlar nilin kültür sonucunu bugün aldım. gene enfeksiyon var 1 hafta antibiyotik kullanacaz sonrasında enfeksiyon temizlenince sondayla mesaneden idrar alınacak takrar kültür yapılacak.. artık orda bi sorun çıkarsa nolacak bilmiyorum.... Allah tüm kzuları her türlü kötülükjten korusun inşallah...
sağol canım inşallah tüm kuzucuklar tez zamanda iyileşirç....Selam hanımlar,Nilin sonucu çıkmış.bi an önce düzelir umarım kuzumuz.
Bizde bugün kontrole gittik,hala balgamı var yiğitin,ilaçlarını yeniledi dr.
birde kızlar geçen hafta kan sayımı istemişti.sonuçlara göre kan ilacını vermene gerek yok dedi.
birde bugün polivit verdi,devit yerine bundan ver dedi..devit dışında bişey kullanan varmıı vitamin ?
gecmis olsun,bu kiz cocuklarinin en buyuk derdi de enfeksiyon,acaba neden oluyor,sular mi pis mikrop kapiyorlar,insallah iantibiyotik etkisini gosterir de bir an once kurtulur bu dertten.
Selam hanımlar,Nilin sonucu çıkmış.bi an önce düzelir umarım kuzumuz.
Bizde bugün kontrole gittik,hala balgamı var yiğitin,ilaçlarını yeniledi dr.
birde kızlar geçen hafta kan sayımı istemişti.sonuçlara göre kan ilacını vermene gerek yok dedi.
birde bugün polivit verdi,devit yerine bundan ver dedi..devit dışında bişey kullanan varmıı vitamin ?
canim bi donem bizede vermisti istahi acilsin polivit. deviti kes demisti cunku polivitte de d vitamini varmis. kizin istahi acilmadigi icin birakmistik
hımm,bakalım canım belki işe yarar..bizimde aman aman olmasada fena deil iştahı..ŞŞöyle ağızları açık yemek beklicekleri günleri görebilicekmyizzz..Bol bol iştah,sağlık versin allah bütün kuzularımıza..Kilolu deil sağlıklı olsunlar yeter opuyorumnanaktan
canımcım çok geçmiş olsunnn....
geçmiş olsun kızlar bütün bebişlere bol saglık diliyom rabbimden
bütün bebişler tez zamanda iyileşir inş... tüm yavrularımızın iştahı açılır...:Saruboceq:
kızlar inşallah düzelir bebişler ....
gülnurcum umarım ilaç iyi gelir canım,çok gemiş olsun....
ya kızlar gerek burda osun gerek face de ki grupta olsun iyice koptuk... eskiden bu sayfalar akar giderdi biri 19 dk girmesin -3-4 sayfa okuması gerekirdi... ama şimdi kimsecikler yok... ben özlüyorum o günleri.. çocuklardan fırsat bulunmuyo desem herkes face de gayet aktif....
ya kızlar gerek burda osun gerek face de ki grupta olsun iyice koptuk... eskiden bu sayfalar akar giderdi biri 19 dk girmesin -3-4 sayfa okuması gerekirdi... ama şimdi kimsecikler yok... ben özlüyorum o günleri.. çocuklardan fırsat bulunmuyo desem herkes face de gayet aktif....
yine kendimiz söyler kendimiz dinleriz..
deryam nassım kuzum..elam napio..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?