2009 Ekim Anneleri

gecmis olsun,bu kiz cocuklarinin en buyuk derdi de enfeksiyon,acaba neden oluyor,sular mi pis mikrop kapiyorlar,insallah iantibiyotik etkisini gosterir de bir an once kurtulur bu dertten.

sağol canım inşallah tüm kuzucuklar tez zamanda iyileşirç....
ben doğduğundan beri nile sadece acd3 vitamin kullanıyorum...

gecmis olsun,bu kiz cocuklarinin en buyuk derdi de enfeksiyon,acaba neden oluyor,sular mi pis mikrop kapiyorlar,insallah iantibiyotik etkisini gosterir de bir an once kurtulur bu dertten.

sağol zelldacım... ay valla hiç bilmiyorum nedendir bu enfeksiyon.. böbrekler tembel olabilir... idrarda geri kaçırmadan olabilir... güzel temizlememekten olabilir... altından ciddi bişey çıkmasında.... antibiyotik etkisini gösterse de kronikleşmesinden korkuyorum... öle bi durumda tedavi daha zor olabilir... benim şu anda düşüncem o sondayla mesaneye girecekler yawrumun çok canı acıyacak...

canim bi donem bizede vermisti istahi acilsin polivit. deviti kes demisti cunku polivitte de d vitamini varmis. kizin istahi acilmadigi icin birakmistik

canim bi donem bizede vermisti istahi acilsin polivit. deviti kes demisti cunku polivitte de d vitamini varmis. kizin istahi acilmadigi icin birakmistik

hımm,bakalım canım belki işe yarar..bizimde aman aman olmasada fena deil iştahı..ŞŞöyle ağızları açık yemek beklicekleri günleri görebilicekmyizzz..Bol bol iştah,sağlık versin allah bütün kuzularımıza..Kilolu deil sağlıklı olsunlar yeter opuyorumnanaktan

kızlar inşallah düzelir bebişler ....
gülnurcum umarım ilaç iyi gelir canım,çok gemiş olsun....

canımcım çok geçmiş olsunnn....

geçmiş olsun kızlar bütün bebişlere bol saglık diliyom rabbimden

bütün bebişler tez zamanda iyileşir inş... tüm yavrularımızın iştahı açılır...:Saruboceq:

kızlar inşallah düzelir bebişler ....
gülnurcum umarım ilaç iyi gelir canım,çok gemiş olsun....

sağolun kızlar teşekkür ediyorum... umarım hepsi en kısa sürede tekraramayacak şekilde sağlıklarına kavuşur

ya kızlar gerek burda osun gerek face de ki grupta olsun iyice koptuk... eskiden bu sayfalar akar giderdi biri 19 dk girmesin -3-4 sayfa okuması gerekirdi... ama şimdi kimsecikler yok... ben özlüyorum o günleri.. çocuklardan fırsat bulunmuyo desem herkes face de gayet aktif....

zaman zaman dile getirdim ben de burda aynı özlemimi..hatta kızlar dalga geçtiler zuzu isyanlarda diye:) face olayı kötü oldu ordan konuşulunca buraya ihtiyacı kalmadıs anırım kimsenin..halbuki ne çok çene çalardık en aktif gruplardan biriydik..ağustos anneleri hala ööle..ço imreniyorum kopmadılar hiç..bu yine iyi günleri topicin..bi iki sayfa olsun ilerliyo..bi ara bi iki gün bi kişinin bile girmediği oluyodu..ben nöbetçi topicçiyim ordan biliyorum:)))

herkese gunaydin.
butun bebisler iyilesir insallah
en aktiflerden ikisi aybike ve seymaydi. onlar hic yazmaz oldu. sanirim tatildeler bide yanlis anlamadiysam aralari bozuk

valla kızlar ben evde giremiıodum ama işteyim artık girebiliyorum rahat ama kimse girmeyince tek başıma napım

bende eski günleri özlyenlerdenim...
ela ne kadar fırsat vermesede kucağımdada olsa bazen açıyorum pcyi, bakıyorum burda tık yok aynen geri kapatıyorum bende...
önceden ne kadar işim olursa olsun bakmadan edemezdim içimde bişeyler dürterdi beni bu durgunluk benide geri geri çekti malesef gülnürcum
oysa bebişlerimiz yürümek üzere nede çok paylaşacak şeyimiz var değil mi? birbirimizle onca şeyi paylaştık en azından vefa borcumuz yok mu?
bide gruplaşmalar yaktı burayı zuzumun dediği gibi keşke hiç face girmeseydi KK ya...

gülnurcum enfeksiyon çıkmış sanırım nil kuzusunda geçmiş olsun tatlım...
inşallah ilaç iyi gelecek şu illet bırakacak kuzumu...
sen içini ferah tut allahın izniyle bu günlerde geçecek...
haa bide aklıma takıldı nili denize, havuza sokuyomusun cnm belki tetikleyebilir...

şuan herkes tatilde genelde ama tatil bittigindede facede muhabbet ediliyo bende kızıyom burası böyle durdu kaldı keşke faceteki grup kurulmasaydı kimileri hiç gelmiyom kkya artık diyo üzücü budaa

yine kendimiz söyler kendimiz dinleriz..

deryam nassım kuzum..elam napio..

yine kendimiz söyler kendimiz dinleriz..

deryam nassım kuzum..elam napio..

aynen cücüm...

nasıı olim yaa elaynan uraşıyom, bugün pek bi mızmız sürekli kucak istiyo dün bizimkiyle kapıştık ben bağırınca elada korktu baya ağladı gecede çığlık attı kötüyüm çocun psikolojisinimi buzdum diye:gitme:
sen nasısın berram napıyo?
haa bide sevgili kayınvalidecimler!!! bayramda buraya gelceklermiş onun heyecanı bastı :))

evet bencede gruplaşma bitsin artık ben kim kimle gruplaştıysa hiçbirinde degilim iyice tek kaldım yazılarım askıda kalır oldu üzülüyom zaten burdada tekim bir tane arkadaşım yok kızımda tek bübüyo die üzülüyom çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…