2009 Ekim Anneleri

gizem geçmiş olsun ilk arabam bu aylarda çok tehlikeli
bebeto 7 aylıkken deldirdim ben ve hiç sorun yaşamadım
of kızlar ceyda çok kötü isilik oldu ne yapsam bir türlü geçmiyor

pamuk arasda çok fena isilik olmuştu , günde 2-3 kez duş aldırdım, terlemesine fırsat vermeden pudraladım bütün vucudunu terledikçe artıyor çünkü , ve yedirdiklerine dikkat et yaglı şeylerden kaçın geçiyor bebişi serin tut elinden geldince

saolun kızlar berroşum bugün daha iyi..
doramada çok geçmiş olsun..artık bundan sonra düşmeler çoğalacak...
bende bu ara 1 2 kilo verdim 55 -56 arası didip geliyorum şöyle bi 3 kilo daha verebilsem süper olacak ama gitmiyo kilocuklar bi türlü....

berracigima gecmis olsun insallah , insallah daha iyi olsun.

yaw kzılar ben de artık kilo vermek istemiyorum ama tartıda 43 küsurları görmeye başladım.. ben sadece spor yapıp vücudumu sıkılaştırmak istiyorum... ama fırsat bulmak ne mümkün.((((((

sağol zeynepcim berramada çok geçmiş olsun tatlım

gülnırcum sağol tatlım aman allah kimseye yaşatmasın diyeceğim ama ayaklandılarmı daha fazla olacak bilirim genede allah beterinden korusun ...

gizemcim doraya, zeynepcim berroşa çok geçmiş olsun ......
arzucum maşallahhh ...en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşallahh..
baharcım al bendede o kadar 45 kilo ile hamile kalmıştım 44 43 leri görüyorum şuan ve geliolar bana....oysaki güzelde yiyorum ama bu işin yemeyle alakası yok..benim sıpa çok yaramaz ve peşinde koşmakdan maf oluyorummmmmafoldumben

musyascım geçmiş olsunhem prensesine hemde abine......
zuzum verirsin cnm kilolarını aslında kiloluda değilsin ama...maşallah zuzum çok hoş bir annnişşş

günaydın kızlar inşallah keyifleriniz iyidir bebeklerinizde saglıklıdır bn bu ara mutsuzum çok depresyona girdim sanırsam

günaydın kızlar inşallah keyifleriniz iyidir bebeklerinizde saglıklıdır bn bu ara mutsuzum çok depresyona girdim sanırsam

selam kızlar berrama ve dorişime çok geçmiş olsun dikkat kızlar adaşım hayırdır neyin var düzelmedimi işler daha sıcaklardandır bende arada bunalıyorum işi bırakıp bırakmama konusunda gidip geliyorum yardım kızlar bi akıl verin napaımm

Offf bu sıcaklarda sabaha kadar uyku yok, saat başı uyanıyo tekrar uyutmam 15-20 dk. yı buluyo.Biyandan ramazan iftar sahur hazırla derken gündüz de dinlenme yok. Bu tempoyla da insanın sinirleri geriliyo herşey problem gibi geliyo işte. :gitme:

Canım bilmiyorum ama ben geçen iznimi uzatmak için işyerine gittim ilk defa, 3-4 saatte dinlenmiş hissettim, akşam daha çok ilgilendim oğlumla, sürekli evde çk daha zor.
Senin annen mi bakıyodu, için rahatsa hiç bırakma bence. Ben şimdi bakıcı arıyorum o biraz düşündürüyo ama napalım

musyascım geçmiş olsunhem prensesine hemde abine......
zuzum verirsin cnm kilolarını aslında kiloluda değilsin ama...maşallah zuzum çok hoş bir annnişşş

laliimmm mersi kuşummopuyorumnanaktan 2 kilosu gitmiş.dewamı gelir iişallah..

çok fenayım kızlar..eklem ağrısı çekiyorum bisüredir..ama artık dayanılmaz boyutlara geldi..sbh uyandığımda bi süre yürüyemiyorum..dizlerimi bükemiyorum bileklerimi kıwıramıyorum..robot gibi yürüyorum..we de belim..fıtığım coştu..sırt ağrısı da..bugün üstüne üstlük bide üşütmüşüm midemi..gece boyu mide bulantısından ödüm..sabah ta..anca anca hafifliyo..oyy..bugün de biter akşam ıolurmu...:gitme:

kızlar esma memo diye bir arkadaşımız vardı bebeginin nesi var çok üzüldüm ama ney oldugunu anlayamadım bilen varsa yazsın lütfen

selam kızlar bayağıdır foruma uğramadım inş. herkesler iyidir
handanım gelmiş hoşgeldin canım işbaşı yapmışsın hayırlı olsun

geçmiş olsun zuzum...ilaç da kullanamazsın sanırsam..benim bi öğr. arkadaşım diz ve eklem ağrısı için, 1 su bardağı zeytinyağında dövülmüş çörekotu bekletmiş 1 gece..onu dizlerine sürmüş,çok ii gelmiş..adam yürüryemiyodu,şimdi top oynamaya başlamış..denemesi bedavaboshayallersmile

kızlar esma memo diye bir arkadaşımız vardı bebeginin nesi var çok üzüldüm ama ney oldugunu anlayamadım bilen varsa yazsın lütfen

handancım bahsettiğin arkadaşın yavrusunda doğuştan damak yarığı vardı..bir dizi ameliyet geçirdi yavrucuk..iiydi en son artık ama noldu ki sen kötü bi haber mi okudun anlamadım?

zezem saol kuşum..bakim deneyebilirsem yapim..hep bu berra sıpasının yüzünden..kas gewşetici içicem bide mide ilacı midem hassas olduu için..dr içebilirsin dedi..

bide mide bulantısına ne ii gelir..ay hamile gibiyim tööbe:)) soda ii gelirmi azdırırmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…