saolun kızlar berroşum bugün daha iyi..
doramada çok geçmiş olsun..artık bundan sonra düşmeler çoğalacak...
bende bu ara 1 2 kilo verdim 55 -56 arası didip geliyorum şöyle bi 3 kilo daha verebilsem süper olacak ama gitmiyo kilocuklar bi türlü....
günaydın kızlar inşallah keyifleriniz iyidir bebeklerinizde saglıklıdır bn bu ara mutsuzum çok depresyona girdim sanırsam
selam kızlar berrama ve dorişime çok geçmiş olsun dikkat kızlar adaşım hayırdır neyin var düzelmedimi işler daha sıcaklardandır bende arada bunalıyorum işi bırakıp bırakmama konusunda gidip geliyorum yardım kızlar bi akıl verin napaımm
musyascım geçmiş olsunhem prensesine hemde abine......
zuzum verirsin cnm kilolarını aslında kiloluda değilsin ama...maşallah zuzum çok hoş bir annnişşş
laliimmm mersi kuşummopuyorumnanaktan 2 kilosu gitmiş.dewamı gelir iişallah..
çok fenayım kızlar..eklem ağrısı çekiyorum bisüredir..ama artık dayanılmaz boyutlara geldi..sbh uyandığımda bi süre yürüyemiyorum..dizlerimi bükemiyorum bileklerimi kıwıramıyorum..robot gibi yürüyorum..we de belim..fıtığım coştu..sırt ağrısı da..bugün üstüne üstlük bide üşütmüşüm midemi..gece boyu mide bulantısından ödüm..sabah ta..anca anca hafifliyo..oyy..bugün de biter akşam ıolurmu...:gitme:
kızlar esma memo diye bir arkadaşımız vardı bebeginin nesi var çok üzüldüm ama ney oldugunu anlayamadım bilen varsa yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?