zezem saol kuşum..bakim deneyebilirsem yapim..hep bu berra sıpasının yüzünden..kas gewşetici içicem bide mide ilacı midem hassas olduu için..dr içebilirsin dedi..
bide mide bulantısına ne ii gelir..ay hamile gibiyim tööbe:)) soda ii gelirmi azdırırmı..
kızlar esma memo diye bir arkadaşımız vardı bebeginin nesi var çok üzüldüm ama ney oldugunu anlayamadım bilen varsa yazsın lütfen
saol canım sen çalışmıyorsun dimi ? (pek hayırlı olcek bişi degil ama neyse:))selam kızlar bayağıdır foruma uğramadım inş. herkesler iyidir
handanım gelmiş hoşgeldin canım işbaşı yapmışsın hayırlı olsun
handancım bahsettiğin arkadaşın yavrusunda doğuştan damak yarığı vardı..bir dizi ameliyet geçirdi yavrucuk..iiydi en son artık ama noldu ki sen kötü bi haber mi okudun anlamadım?
ben likitlerden takıyorum yattıgı odaya bi zararı yoktur sanırım takmazsam hemen yiyorlar yavrumuKızlar birşey soracaktım oğlumu hergün sinek ısırıyo mutlaka ve kıpkırmızı kocaman sinek kovucularda zararlıymış camlar açık yatıyoruz odasına sineklike taktırdım ama her gün var cibinliğini taktım beşiğine gece bir uyandım düşmüş üstüne Allah korusun bi bölümü naylon gibi tam kafasına gelse uyku sersemi nefes bile alamaz korktum bende takmıyorum hoş babası gece yine takmış ama .. her neyse bende amma uzattım sivriler için ne yapıyorsunuz dr soran var mı aranızda? acaba elektriğe takılan likitler den alsam bi zararı var mı? oğlumun alerji belirtileri olduğu için herşeyi kullanmıyorumda bu elktrikli likitlerin bim sakıncası var mıdır?
canım esmanın kızı naz yarenin dudağında yarıklık vardı.. ve ameliyat olmuştu ama şimdi iyi dye biliyorum sen neden üzüldün başka bişeymi oldu merak ettim..
laliimmm mersi kuşummopuyorumnanaktan 2 kilosu gitmiş.dewamı gelir iişallah..
çok fenayım kızlar..eklem ağrısı çekiyorum bisüredir..ama artık dayanılmaz boyutlara geldi..sbh uyandığımda bi süre yürüyemiyorum..dizlerimi bükemiyorum bileklerimi kıwıramıyorum..robot gibi yürüyorum..we de belim..fıtığım coştu..sırt ağrısı da..bugün üstüne üstlük bide üşütmüşüm midemi..gece boyu mide bulantısından ödüm..sabah ta..anca anca hafifliyo..oyy..bugün de biter akşam ıolurmu...:gitme:
kardeşim geliyo amasyadan bikaçgünlüğüne bana yardıma..çok sewindiriğimmm....yalnızlık çok zor..ailesi yanında olanlar yatıp kalkp şükredin..
biz de antepten geldik. rezil olduk orada. deniz sahti sahbaz oldu :gitme:
istah ayni. dilini uzatiyo once tadini sevmezse mimkun deil acmio. severse de 2 kasik:sinifsinif::sinifsinif:
ayyy bana da fenalik geldi artik. gece uykusu zaten igrenc
zuzum cok gecmis olsun sana da.gecmise cok bakamadim. hasta bebisler varsa hepsi duzelir insallah..
bahair canim sen de alirsin umarim idrari. cok zordur bilirim.insan stres yapio
ben de sizi merak ediyodum..nasıl oldu kuzu..tahlil sonuçlarınız belli olmuştur demi?
buketcim 2 akşamdır benimki de ağzını açmıyo..emziriyorum o da yetmiyo tabi acıktığı halde gece ble emmiyo,devam sütü hazırlıyorum onu da istemiyo..sabaha dek mız mız..ama gündüz dilimi ısırayım yiyo maşallah..yani değişmezse inşallah düzeldi gibi..en azından gündüüz
2 seçenek var: üst diş nihayet patladı ya rahatladı da iştah biraz arttı;ya da çinko şurubu işe yaradı..bilmiyorum artık..sen başladın mı çinkoya??
off o idrar alma olayı felaket..inşallah alırsın gülnur rahatça..buket hoşgeldiniz..hasta filan olmadı dimi ooralarda deniz..
hıı zezee dün atlamışım hamile diilim kuşum..adetim..diilimdir yani:) iişallah yani:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?