2009 Ekim Anneleri

Kızlar birşey soracaktım oğlumu hergün sinek ısırıyo mutlaka ve kıpkırmızı kocaman sinek kovucularda zararlıymış camlar açık yatıyoruz odasına sineklike taktırdım ama her gün var cibinliğini taktım beşiğine gece bir uyandım düşmüş üstüne Allah korusun bi bölümü naylon gibi tam kafasına gelse uyku sersemi nefes bile alamaz korktum bende takmıyorum hoş babası gece yine takmış ama .. her neyse bende amma uzattım sivriler için ne yapıyorsunuz dr soran var mı aranızda? acaba elektriğe takılan likitler den alsam bi zararı var mı? oğlumun alerji belirtileri olduğu için herşeyi kullanmıyorumda bu elktrikli likitlerin bim sakıncası var mıdır?

hamile değilsin demi kızz:1shok:amanin dikkat et bi berra daha seni çıldırtır artıkkaydirigubbakcemile3soda ii gelebilir canım acık da limon sık içine...Allahkaydirigubbakcemile3 şifa versin:1hug:

kızlar esma memo diye bir arkadaşımız vardı bebeginin nesi var çok üzüldüm ama ney oldugunu anlayamadım bilen varsa yazsın lütfen

canım esmanın kızı naz yarenin dudağında yarıklık vardı.. ve ameliyat olmuştu ama şimdi iyi dye biliyorum sen neden üzüldün başka bişeymi oldu merak ettim..

selam kızlar bayağıdır foruma uğramadım inş. herkesler iyidir
handanım gelmiş hoşgeldin canım işbaşı yapmışsın hayırlı olsun
saol canım sen çalışmıyorsun dimi ? (pek hayırlı olcek bişi degil ama neyse:))
handancım bahsettiğin arkadaşın yavrusunda doğuştan damak yarığı vardı..bir dizi ameliyet geçirdi yavrucuk..iiydi en son artık ama noldu ki sen kötü bi haber mi okudun anlamadım?

ay canım ya rabbim saglık versin inş ya bi topicde okudum kızı 4 aylıkkne ameleyat olmuş anlatmış ama sorunu anlayamamıştım 1 yaşında tekrar olcakmış çok üzülüm inş iyidir şimdi

ben likitlerden takıyorum yattıgı odaya bi zararı yoktur sanırım takmazsam hemen yiyorlar yavrumu
canım esmanın kızı naz yarenin dudağında yarıklık vardı.. ve ameliyat olmuştu ama şimdi iyi dye biliyorum sen neden üzüldün başka bişeymi oldu merak ettim..

bi önceki msj da yazdım canım senin msj yeni gördüm öle bi topicde okudumda üzüldüm merak ettim rabbim şifa versin

gecmis olsun zuzucum,bir doktora gorunsen.

saolun canlarım..doktorumla yani babamla canlı bağlantılar sonucu bi ton ilaç içiyorum..buraya yazdıktan sonra fenalaştım coştu midem..eşim izin aldı geldi..ateşim çok yüksekli böle nöbet geçiriyo gibi kasıldım sarsıldım durdum..ne gözümü açabiliyorum ne bi lokma girdi..su bile midemi çok bulandırdı..şimdi birazcık daha iyiyim..ateşim de düştü biraz..duşa girdim..bukadar halsizliğin üstüne berra babasına uyutturmadı kendini..ağlıya ağlıya emzirdim durdum..ensonunda sızdı..bide rahat rahat emmez hiç kuzum kalkııp kalkıp oturur..ii olmam gerek bu gece..

Son düzenleme:
kardeşim geliyo amasyadan bikaçgünlüğüne bana yardıma..çok sewindiriğimmm....yalnızlık çok zor..ailesi yanında olanlar yatıp kalkp şükredin..

zuzucum geçmiş olsun canım... dikkat et kendine... özellikle içtiğin sulara çok dikkat et....kardeşinin gelcek olmasına sevidnim... yardımı olur.

offfff ben de nilin hala idrarını alamadım antibiyotik biteli 1 hafata olacak yarın hala alamadım. poşeti takıyom yapmıyo.. azcık yapıyo çıkarmak zorunda kalıyorum.. ya poşetten zısıyo ya yapmıyo ya poşet bitiyo ya hastaneye yetiştirmek için kimse olmuyo... sinir geldi içime............

iyileşmiştirinş. annesi ya sinir stres yapma kendine ne kadar zaman da alınması gerekiyor ki ..

biz de antepten geldik. rezil olduk orada. deniz sahti sahbaz oldu :gitme:
istah ayni. dilini uzatiyo once tadini sevmezse mimkun deil acmio. severse de 2 kasik:sinifsinif::sinifsinif:
ayyy bana da fenalik geldi artik. gece uykusu zaten igrenc

zuzum cok gecmis olsun sana da.gecmise cok bakamadim. hasta bebisler varsa hepsi duzelir insallah..
bahair canim sen de alirsin umarim idrari. cok zordur bilirim.insan stres yapio

kardeşim geliyo amasyadan bikaçgünlüğüne bana yardıma..çok sewindiriğimmm....yalnızlık çok zor..ailesi yanında olanlar yatıp kalkp şükredin..

sevindim zuzum senin adına...azcık rahatlarsın..tekrar geçmiş olsun..

ben de sizi merak ediyodum..nasıl oldu kuzu..tahlil sonuçlarınız belli olmuştur demi?

buketcim 2 akşamdır benimki de ağzını açmıyo..emziriyorum o da yetmiyo tabi acıktığı halde gece ble emmiyo,devam sütü hazırlıyorum onu da istemiyo..sabaha dek mız mız..ama gündüz dilimi ısırayım yiyo maşallah..yani değişmezse inşallah düzeldi gibi..en azından gündüüz

2 seçenek var: üst diş nihayet patladı ya rahatladı da iştah biraz arttı;ya da çinko şurubu işe yaradı..bilmiyorum artık..sen başladın mı çinkoya??

zezecim antibiyotik geçen hafta bitti. idrarını hala alamadım... artık streil suyla silip poşet takmaktan kıpkırmızı oldu kızımın o bölgesi Allah yardımcım olsun... hepimizin..

off o idrar alma olayı felaket..inşallah alırsın gülnur rahatça..buket hoşgeldiniz..hasta filan olmadı dimi ooralarda deniz..
hıı zezee dün atlamışım hamile diilim kuşum..adetim..diilimdir yani:) iişallah yani:)))

senin adina cok sevindim. insallah aksam yemesi de duzelir. biz de basladik cinkoya ama duzenli veremiyoruz bi turlu. arada da verdigimizi kusuyo maalesef. sol bobrekte dolgunluk vardi ya dr 2-3 ayda bir ultrason cektireceksiniz dedi. eger dolgunlukta azalma olmazsa tedavi sekli degisecekmis. reflu olabilirmis. ama istah ayni bizde duzelme yok. 1 kg a yakin verdi 1 ay icinde:gitme: cinko herkeste yaramayabiliyomus. hos biz duzenli veremedik ama

canim hasta olmadi ama huyu suyu iyice kotu oldu. tam bi mizmizz
karnin indi mi? regl olmayi bekliodun ya?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…