KIZLAR YA DORA DUDAĞINI PATLATTI nasıl şiştii kuzum yaa kıyamam ...
süpersin..maşallah darısı başıma..=)) darısı başına zuzummm
ben epeydir yediklerime dikkat ediyorum arada kaçırıyorum ama =)) çok su içiyorum...
sabah ve akşam evde bisiklet var ona biniyorum yarım saat,ardından mekik çekip diğer aerobik hareketleri yapıyorum...sonuç 1 ayda 6 kilo hihoyyyt 69'a inmiştim bir ara sonra 72'yi görünce tırs tırs oldum...şimdi 66'yım... 63'le hamile kalmıştım ona kaldı 3 kilom...ama kendi kilom 51-52 arasıydı...daha çooook yolum var...inşallah azmeder ellili kilolara inerim
süpersin..maşallah darısı başıma..
ah yawrum kıyamam..geçmiş olsunn
sağolun kızlar bi büyüseler dertleri azalackmı dersiniz acaba :uhm:
sağolun kızlar bi büyüseler dertleri azalackmı dersiniz acaba :uhm:
kızlar benim kızm 10 aylık kulaklarını deldirmek istiyorum ama hiç bir eczane delmiyor kız anneleri siz nezaman deldirdiniz bebişin kulaklarını
gizem cok gecmis olsun
arzucumm neler okuyorum ne güzel kilo vermisin arkadasım masallah sana. ah bi bende yok birsey. hala aynıyım yaa. ne olcak bu halim bilmiyorum
yasemncim gözün aydın canım
burcucum ayyy anacım nasıl takmayayım kilo milo derken bir de baktım ordalar kafamçokkarıştı
bence de şu dişler çıksınlar artık yaa biri çıkıyor diğeri başlıyor...tam yemesini uykusunu düzene sokuyorum hooopppp bir tane daha...haydaaa yine baştan akannehir üç gecedir zombi gibiyim sabaha kadar mıkır mıkır illa kucakta uyuyacak yatırınca oturuyor yada kalkıyor yatakta... ee gündüz uyursa iş güç halledeyim diyorum o zamanda uyuyamıyorum...ne olacak bu halim mirmirmirmir
senin paşa nasıl canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?