2009 Ekim Anneleri

KIZLAR YA DORA DUDAĞINI PATLATTI nasıl şiştii kuzum yaa kıyamam ...

ilk arabamdan düştü canım kanamayı durdurdum ama buz koymak aklıma gelmedi şimdi baya şiş sağol tatlım ahh bu veletler büyğdükçe zıpır oluyolar ..

süpersin..maşallah darısı başıma..

KIZLAR YA DORA DUDAĞINI PATLATTI nasıl şiştii kuzum yaa kıyamam ...

ah yawrum kıyamam..geçmiş olsunn

geçmniş olsun doraya cnmbnm artık hiç durmuyolar berrayada geçmiş olsun rabbim şifa versin bizde evimize döndük bugün zeyneb dar mekanda hiç rahat edemedi şimdi evinde serril seril geziyor şükür abimde ameliyat oldu iyi maşallah

yasemincim eşinle barışmana sevindim abinde atlattı ameliyatı sanırım gözün aydın

kız arzu boşver çatlk matlak uğraşma :)

dorama geçmiş olsun ah bu yaramaz veletler analarınınaklını alıcak bi gün

dişlerr dişlerrr 32 niz birden çıksın hepimiz rahatlayalım bir an önce

sağolun kızlar bi büyüseler dertleri azalackmı dersiniz acaba :uhm:

yasemncim gözün aydın canım
burcucum ayyy anacım nasıl takmayayım kilo milo derken bir de baktım ordalar kafamçokkarıştı
bence de şu dişler çıksınlar artık yaa biri çıkıyor diğeri başlıyor...tam yemesini uykusunu düzene sokuyorum hooopppp bir tane daha...haydaaa yine baştan akannehir üç gecedir zombi gibiyim sabaha kadar mıkır mıkır illa kucakta uyuyacak yatırınca oturuyor yada kalkıyor yatakta... ee gündüz uyursa iş güç halledeyim diyorum o zamanda uyuyamıyorum...ne olacak bu halim mirmirmirmir
senin paşa nasıl canımcım

yok gizoşum yooookkkk bak kocaman olduk hatta anne olduk annelerimiz hala bizle uğraşıyorlar...demekki neymiş bitmeyecek =)) canları sağolsun yanımızda olsunlar yeterki...nasıl indimi doramın şişi...

gizem cok gecmis olsun

arzucumm neler okuyorum ne güzel kilo vermisin arkadasım masallah sana. ah bi bende yok birsey. hala aynıyım yaa. ne olcak bu halim bilmiyorum

gizemcım hayatım hiiiiiç umulanma şuan en dertsız dönemlerı ınan.ama allahım sağlık versın onları bıze bağışlasın çekerız bız.bide paşama çooook geçmiş olsun olur oyle kazalar allah beterınden saklasın.

kızlar benim kızm 10 aylık kulaklarını deldirmek istiyorum ama hiç bir eczane delmiyor kız anneleri siz nezaman deldirdiniz bebişin kulaklarını

canım ben bıray çnce deldım kulaklarını ve hiç ama hiç bı sorun olmadı hatta ertesı gunu ıyıleştı bencede erken deldırmek daha ıyı.

gizem cok gecmis olsun

arzucumm neler okuyorum ne güzel kilo vermisin arkadasım masallah sana. ah bi bende yok birsey. hala aynıyım yaa. ne olcak bu halim bilmiyorum

verdim bengücüm yaaa inşallah devamı gelir...verirsin arkadaşım takıl bana olumunekankayizsmile

günaydın canımcım anca gördüm yazını
sorma valla benimkide oruç tutyo mübarek bi tek sabah kahvaltısıyla 4 gündür
diş geliyo galiba yeni bi tane
uyku desen ayaklarımda sallamaktan yoruldum artık gecelerde aç olduğu için zırt pırt uyanıyor

evet gizemcim hiççç rahata ercezmi diye düşünme çünkü sürekli bi koşturmaca telaş merak sabır endişe içinde olucaz
anneme ne zaman uyucam ben diyorum benim yaşıma gelince diyo ((

kızlar kilo vermek için bol su ve plates yapın ben arası uyuttukça plates yapıyordum küçükken doguma 80 kiloyla gittim şimdi 51 kiloyum bide hareketli ve çok aglayan bebek lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…