senin adina cok sevindim. insallah aksam yemesi de duzelir. biz de basladik cinkoya ama duzenli veremiyoruz bi turlu. arada da verdigimizi kusuyo maalesef. sol bobrekte dolgunluk vari ya dr 2-3 ayda bir ultrason cektireceksiniz dedi. eger dolgunlukta azalma olmazsa tedavi sekli degisecekmis. reflu olabilirmis. ama istah ayni bizde duzelme yok. 1 kg a yakin verdi 1 ay icinde:gitme: cinko herkeste yaramayabiliyomus. hos biz duzenli veremedik ama
canim hasta olmadi ama huyu suyu iyice kotu oldu. tam bi mizmizz
karnin indi mi? regli bekliodun ya?
slm kızlar zeyneb düngece çok hutsuzdu kabızdı yine geçmeyen kabızımız var ve doktora gittik gece 38.5 ateşlendi sabahladık çok agladı sabaha kadar neyaptıysam agrısını geçiremedim
ateşini düşürdüm tam yine çıktı gece tam 3kere ılık duş yaptırdım fitil attım calpol verdim bileklerine ıslak mendil koydum yokyok sabah doktora götürdüm anal fisür dedi cerraha yönlendirdi 1de tekrar gidicez inş bişi çıkmaz kuzumda kanıyo yaparken dedim çok zorlanıyo hemen baktıralım dedi
zezecim antibiyotik geçen hafta bitti. idrarını hala alamadım... artık streil suyla silip poşet takmaktan kıpkırmızı oldu kızımın o bölgesi Allah yardımcım olsun... hepimizin..
slm kızlar zeyneb düngece çok hutsuzdu kabızdı yine geçmeyen kabızımız var ve doktora gittik gece 38.5 ateşlendi sabahladık çok agladı sabaha kadar neyaptıysam agrısını geçiremedim
ateşini düşürdüm tam yine çıktı gece tam 3kere ılık duş yaptırdım fitil attım calpol verdim bileklerine ıslak mendil koydum yokyok sabah doktora götürdüm anal fisür dedi cerraha yönlendirdi 1de tekrar gidicez inş bişi çıkmaz kuzumda kanıyo yaparken dedim çok zorlanıyo hemen baktıralım dedi
zencefinem dedikelrinin hepsini yaptım ama yok.. bide bu poşetleri eczanaden aldım o kadar dandikki yapışmıyo.. fethiyedeyken de eczaneden aldıklarım böyleydi.. neden eczane de böyle dandik satıyolar anlamadım.. hiç satmasınlar ozaman.. gidip eczacıya fırlatasım geldi..
zencefinem dedikelrinin hepsini yaptım ama yok.. bide bu poşetleri eczanaden aldım o kadar dandikki yapışmıyo.. fethiyedeyken de eczaneden aldıklarım böyleydi.. neden eczane de böyle dandik satıyolar anlamadım.. hiç satmasınlar ozaman.. gidip eczacıya fırlatasım geldi..
zeldddaaammm fıstığım nasılsın bakalım ninca ceyljin neler yapıyor". Zeynepim şu anda benim yazmamı engellemeye çalışıyor, iyicene fırlama oldu, az önce gitmiş yürütecin alt kısmına girmiş doğası gereği sıkışmış bana bağırıyor kurtar diye bütün çekmecelerin kulbu çıkarıldı,ama hala açıyor nasıl açıyor anlamadım. Bir de yemek problemimiz var onu hiç açmıyorum zatennn
ay zeldacım pamukla olacağını sanmıyorum... çünkü popoısunu sabunla yıkıyayım durulayıp alınması gerekiyo bunun.. pamuğa pislik bulaşma ihtimali çok yüksek...poşetle aldığıma bile bulaşmıştı bi seferinde... bu hastane yıkamayı da kabul etmiyo ilaçlı suları var ve kaynatılıp soğutulmuş su olduğunu düşündüğüm suları onlarla temizledikten sonra poşeti taktırıyorlar. ve pamuğa toplanacak idrar ne kadar olur ki. sonuçta hareket ediyolar..neyseki biraz aldım.. ama zencefinenin dediği gibi uzunca süre ayakta tuttum oturmasına izin vermedim... biraz yakaladım... ama bu poşetide ilaçsız takmıştım yani sadece yıkıyıp durulıyıp.. umarım temiz çıkar...gulnurcum sizin iste cok zor,bu poset isi ne oluyor nasil oluyor anlamadim,madem zor daha kolay bir yolu yokmu bunun,benim hatirladigim kadariyla ceylin yogun bakimdayken idrarini kontrol etmek icin bezinin icine steril pamuk koyuyorlardi hani bizim kullandigimiz yuzumuzu sildigimiz yuvarlak pamuklar varya onun gibi,daha sonra o cisini yaptiktan sonra yani pamugu bir kabin icine sikiyorlardi :))) cunku ceylinde hep igneler vardi elinde kolunda kimildamasini istemiyorlardi,sen de denesene belki ise yarar temiz 1-2 parca pamuk koy sonra onu eldiven giy bir kabin icine sik canim.
canım benim hastanede vermedilermi sana, ben hastaneden aldım hemde tomarla kadın benim beceremiyceğimi anladı muhtemelen bol bol verdi:))))
bebişin çişi geri dökülmediği ve çok terlemediği sürece çıkmıyordu verdikleri, hastaneden istesene canım sende. Kurula muhakkak takmadan önce. Allahım sana sabır versin nilimede bol bol anladın sen onu.
zelda cnm bnm araştırmam lazım varmı o yulaftan burdada saol cnm fikir verdiğin için yarın bakıyım marketlere bi
ay zeldacım pamukla olacağını sanmıyorum... çünkü popoısunu sabunla yıkıyayım durulayıp alınması gerekiyo bunun.. pamuğa pislik bulaşma ihtimali çok yüksek...poşetle aldığıma bile bulaşmıştı bi seferinde... bu hastane yıkamayı da kabul etmiyo ilaçlı suları var ve kaynatılıp soğutulmuş su olduğunu düşündüğüm suları onlarla temizledikten sonra poşeti taktırıyorlar. ve pamuğa toplanacak idrar ne kadar olur ki. sonuçta hareket ediyolar..neyseki biraz aldım.. ama zencefinenin dediği gibi uzunca süre ayakta tuttum oturmasına izin vermedim... biraz yakaladım... ama bu poşetide ilaçsız takmıştım yani sadece yıkıyıp durulıyıp.. umarım temiz çıkar...
insallah canim temiz cikar da kurtulursunuz artik.gecmis olsun tekrar.
ay zeldacım pamukla olacağını sanmıyorum... çünkü popoısunu sabunla yıkıyayım durulayıp alınması gerekiyo bunun.. pamuğa pislik bulaşma ihtimali çok yüksek...poşetle aldığıma bile bulaşmıştı bi seferinde... bu hastane yıkamayı da kabul etmiyo ilaçlı suları var ve kaynatılıp soğutulmuş su olduğunu düşündüğüm suları onlarla temizledikten sonra poşeti taktırıyorlar. ve pamuğa toplanacak idrar ne kadar olur ki. sonuçta hareket ediyolar..neyseki biraz aldım.. ama zencefinenin dediği gibi uzunca süre ayakta tuttum oturmasına izin vermedim... biraz yakaladım... ama bu poşetide ilaçsız takmıştım yani sadece yıkıyıp durulıyıp.. umarım temiz çıkar...
insallah canim temiz cikar da kurtulursunuz artik.gecmis olsun tekrar.
inşallah canım... ama temiz çıksada sondayla idrar gene alacaklar dr un söylediklerinden anladığım kadarıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?