2009 Ekim Anneleri

yok bahairim ya öyle çok salça soğan değil ama sanırım benim kızım soğan yemiycek gibi:)) İşin ilginci zeynebe hamileyken mesai arkadaşım soğan yemezdi ve çok dalga geçerdik biz onunla sanırım gülme komuşuna oldum iyimi? Doktor artık kendi yaptığın yemeklerden ver dedi. Bende kendi damak tadımızı işlemeye çalışıyorum ama biraz sıkıntı olacak gibi:))

nilde de tam tersi... bizimkiler daha çok ilgisini çekiyo... ama bizimkilerde baharat falanda oluyo az da olsa tuz oluyo... veriyorum ama tedirgin oluyorum yani...

Zeldaaaammm döndüm kuşum izmire, aman ne sıcak buralarrr yanıyor memleket vala. Bişey soracam sen nincama türk yemekleri yapıyormusun yiyormu? Hayır bazen benim kuzumun yememesini acaba yemekler ağırmı geliyor diyor sorguluyorum hem sıcak hem etli soğanlı salçalı yemek ne biliyim işteee çaresizim çaresizzz...:) öp benim için çekirgeyi kocaman[/QUOTE]

evet canim cok sicak,bizde aksamlari gunes batinca cikiyoruz.Ben yaptigim yemeklerden de veriyorum acili oluyor hafif salcadan dolayi ama yiyor , tel sehriye corbasini cok seviyor,icine domates rendeliyorum doktor domates pistigi icin sorun olmaz cigden alerji olabilir dedi,yogurdun icine arpa sehriye haslayip koyuyorum onu cok seviyor,bugun lahmacun yapmistim onu yedi bizle birlikte ayranda icti :)),ekmegi zaten cok seviyor,ama yemeklerinin icine ekmek dograyip verdigimde midesi cok bulaniyor,eline pide ekmek veriyorum yiyor.Bizde zeynep hanimi opuyoruz canim.

günaydın kızlar zeynebe verilen ilacın biri kabızlık önleyici olan zeynebi bugün felaket ishale çevirdi aman allahım paçalarından aktı tort die bir sesle halılar battı zeyneb battı yıkadım halılarıda iyice sildim ama midem kalktı kalktı oturdu yerine

evet canim cok sicak,bizde aksamlari gunes batinca cikiyoruz.Ben yaptigim yemeklerden de veriyorum acili oluyor hafif salcadan dolayi ama yiyor , tel sehriye corbasini cok seviyor,icine domates rendeliyorum doktor domates pistigi icin sorun olmaz cigden alerji olabilir dedi,yogurdun icine arpa sehriye haslayip koyuyorum onu cok seviyor,bugun lahmacun yapmistim onu yedi bizle birlikte ayranda icti :)),ekmegi zaten cok seviyor,ama yemeklerinin icine ekmek dograyip verdigimde midesi cok bulaniyor,eline pide ekmek veriyorum yiyor.Bizde zeynep hanimi opuyoruz canim.[/QUOTE]

aferin nincama bak sen görüyormusun çekirgemi. Sen getir onu buraya bak ben ona ne güzel çorbalar yaparım, çok severim öle yiyen çocuğu. Bizimkide pide hastası saldırıyor pideye resmen elinden alamıyorum. Ne güzel dışardasın ama pide falan bulabiliyorsun. Bugün kısmetse bizde lahmacunu deniycez. Zeynep gözleme, börek ve özellikle az şekerli keke bayılıyordu. Ayranda yanında bişey varsa yencek börek tarzı anca o şekilde. Ama tabi bu bahsettiklerim ben tatildeykendi. sempatiksalakcinni

ah nilimin annesi maşşallah kuzuma nazar değmesin. Maşallah ninca ceylinime maşallah nil kızıma. Yaşasın yemek yemek.

kızlar ben çok kötüyüm ciddi depresyondayım eşimle düzelemiyoz dahada çıkmaza girdik aynı evde iki yabancı olduk koınuşmakta istemiyo amacı ne anlıyamıyorum 2haftayı geçti ayrı yatıyoz ayrı odalarda oturuyoz sohbet konuşmak allahın selamı bile yok neolcak böyle kafayı sıyırtcam artık duvarlarla konuşmaktan bunalıma girdim

birden bire mi aranız soğudu yoksa hamilelik -doğumdan sonra felan mı?

of canım ya... bi türlü toparlanamadı aranız...bi süre ayrı kalsanız.. yani annenlere falan gitsen... ayrılık olarak değil de tatil olarak...

cnm iki hafta öncesi oldu kızlara anlattım burda bebe karabasını ayagıma bindirdi iki kere yolda sadece canım yandı öff dedim die büyüttü olayı ne manyaklıgım kaldı ne başka şeyligim

senin gibi hatunlara yapılınca böle şeyler hiç anlamıyorum
benim gibilerin kıymeti bilinir gerçekten anlamıyorum
bahair dadlusu teşekkür ederim kazanamazsam ekşirim başına bilesin

herşeyini anlatır normalde düne kadar arkadaş gibi msj yazıyodu onada rqazı oldum kanka gibiydik kendimi erkek gibi hissettirdi bana bikaç gündürszli bizli msj atıyodu bugğn onuda yapmadı direk kapıları çekti işe gitti 12saat çalışıyo akrabasına bile gitmez bayram seyran nereye yolayabilirki 6gün full çalışıo cnm

ve ben dün alttan alıp düzelelimdie yine adım attım seni çok seviyorum yazdım keşke yazmasaydım cvp aldımmı hayırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…