yok bahairim ya öyle çok salça soğan değil ama sanırım benim kızım soğan yemiycek gibi:)) İşin ilginci zeynebe hamileyken mesai arkadaşım soğan yemezdi ve çok dalga geçerdik biz onunla sanırım gülme komuşuna oldum iyimi? Doktor artık kendi yaptığın yemeklerden ver dedi. Bende kendi damak tadımızı işlemeye çalışıyorum ama biraz sıkıntı olacak gibi:))
kızlar ben çok kötüyüm ciddi depresyondayım eşimle düzelemiyoz dahada çıkmaza girdik aynı evde iki yabancı olduk koınuşmakta istemiyo amacı ne anlıyamıyorum 2haftayı geçti ayrı yatıyoz ayrı odalarda oturuyoz sohbet konuşmak allahın selamı bile yok neolcak böyle kafayı sıyırtcam artık duvarlarla konuşmaktan bunalıma girdim
kızlar ben çok kötüyüm ciddi depresyondayım eşimle düzelemiyoz dahada çıkmaza girdik aynı evde iki yabancı olduk koınuşmakta istemiyo amacı ne anlıyamıyorum 2haftayı geçti ayrı yatıyoz ayrı odalarda oturuyoz sohbet konuşmak allahın selamı bile yok neolcak böyle kafayı sıyırtcam artık duvarlarla konuşmaktan bunalıma girdim
gittim cnm yine toparlanamadık düzeliriz die geldim geri abim hastaneden çıktıgı günn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?