2009 Ekim Anneleri

selam kızlar..gçmek bilmeyen bulantım we de dün akşam yemeğin salçalı suyundan tiksinip öğürerek lawaboya koşmam sonucunda acil bi gebelik testi yaptım..ama bana sorun ne hale geldim çıkana kadar..çok şükürki negatif..berbat bi korkuydu ama..ayy Allah korusun..sadece fena üşütmüşüm midemi anlaşılan..

inşallah inşallahsırnaşık şeyohh ne güzel kilo vermeye de başlamışın...sorun bende heralde ben niye veremiyom ki:uhm:yememden kısamam tamam da insan azcık hareket eder,iyice hantallaştım :mymeka:sonra topiğin en şişkosu ben olurum tabi

yasemincim..geçmiş olsun..bebişlerede bu tür çatlaklar sık rastlanıyo,canı yandığından kaka yapamıyolar..inşallah ilaçlarla hemen düzelir kuzucuk:Saruboceq:

gülnurcum
ayyy sıcaklarda ne zordur bilirim..karpuz suyu içince benimki baya yapıyo,çok bekletmiyo...yakında bizimde idrar almamız lazım şimdiden stresi bastı:1ninca:

kızlar dün yazdım ama anlaşılmamaış sanırım ben idrarı aldım.. çok azdı ama gene koşa koşa gittim hastaneye yeterli dediler... bakalım inşallah temiz çıkar.. sadce son poşeti takışımda steril suyla silmedim sadece sabunla yıkayıp durulayıp kurulayıp taktım poşeti...onalrda steril suyla sildiniz mi dedi.. ben de evet dedim... umaım ondan dolayı bişey çıkmaz. gerçi ben fethiyedekinde ilaçlı suyla silmeden almıştım temiz çıkmıştı...
zuzum varya yazını okurken hamileyim falan diyeceksin diye çok korktum:)))) bana neyse....

geçmiş olsun cnm aynı korkuyu bende geçen ay yaşadım benimkide negatif çıktıkaydirigubbakcemile5

bahair inş. sonucun temiz çıkar canım
yasemin canım inş çok çabuk düzelir kuzu kıyamam bn ona
zuzumm birde kan testi yaptır sonuçta idrar testi yüzde yüz güvenilir değil sempatiksalakcinni

kızlar biliyorum sorun değil de benimde canım sıkkın bu aralar kayınvalidem sürekli insanlara ceyda zayıfladı diyip duruyor buda benim sinirimi bozuyor üstelik zayıfladığı falan yok zayıflamıyor diyorum yinede elalemin yanında zayıfladı diyor gelde kızma valla nasıl sinirleniyorum ....

gulnurcum bariz yalan sölemişsin hastaneye:)) inş temiz çıkar cannım

canancım boşver sen kızıının zayıflamadıgını biliosun önemli olan bu gerisini takma

ya kızlar benimde canım sıkkın neden ; annem arasa hep aynı şeyler yediriyor ben akşamları akşam yemegi yedirirdim o ugraşmıyor akşamlarıda öglen için yaptıgım çorbadan yediriyor meyve yedirmiyor meyveli yogurt yediriyor sadece bugun dedim anne biraz karpuz yedir degişik bişiler yedir çok sölemeyede kızıyor off napcam ben ya (

haklısın handan ama insanlar neden hastamı doğru düzgün yedirmiyormusun diye sorunca insanın sinirleri zıplıyor

haklısın canancım o zamnm sende insanların yanında öyle dediginde onu boz hayır anne kızımın kilosu gayet iyi de yani susma

annemler bakıyor canım ama çok özlüyorum onunda beni özlediğini düşünüyorum çıkıp çıkmamakta kararsızım
handancığım çalışmıyorum canım emekli oldum sositososito
ayy ne güzel ya keşke bende emekli olsam eşim şimdide araba alalım kredi çekelim diyor ben 2. doğurmadan emekli olamıcam sanırsam offfff
canım geçmiş olsun ne oluyor bu kuzulara hep hasta oluyorlar ALLAH şifa versin
aman canım dikkat et en çok korktum şey budur ayy düşünemiyorum tekrardan hamile kaldığımı

canancım boş ver be bizimkie geçen zayıfladı dedi onlar bakıyor bende iyi bakamadınız demek dedim pek bi bozuldu ama ben pek bi keyiflendim :)))))))sempatiksalakcinni

Bende 2. çocuktan sonra çalışacakmışım kocik öyle diyor sempatiksalakcinni
seninki cuk oturmuş ama benim kayınvalidem söyleyincede dokunuyor hele birde insan içinde söyleyince

nilimin annesi valla bende sen bu sabun steril su deyince dedimki benim kızın idrarında sin mikrop çıkar lakin biz sadece kuruladık taktık ama bize öyle söylediler. Şimdi çok kafama takıldı vala. Yarın doktor görsünde bakalım ne diyecek. Sizede geçmiş olsun.

Pembeinci benimde kuzum içinde özellikle eltim hep bu süzülmüş diyor. Halbuki kızım kilo alıyor yememesine rağmen.Allahtan eşim savunuyor hemen. Ne acı değil mi bir de savunma yapmak zorundayız kime neyse. Boşver bebeğin sağlıklıysa takma çok fazla. Benim eltim bana kasıtlı yaptığı için ben üzülüyorum bizim durumumuz ffarklı yani:)

Zeldaaaammm döndüm kuşum izmire, aman ne sıcak buralarrr yanıyor memleket vala. Bişey soracam sen nincama türk yemekleri yapıyormusun yiyormu? Hayır bazen benim kuzumun yememesini acaba yemekler ağırmı geliyor diyor sorguluyorum hem sıcak hem etli soğanlı salçalı yemek ne biliyim işteee çaresizim çaresizzz...:) öp benim için çekirgeyi kocaman

canım valla hepsi farklı bişey söylüyo. fethiyedeki dr bize: sabunlu suyla silin kağıt havluyla durulayın ve sonra kurulayıp poşeti takın demişti... ama bu hastane de bi ilaçlı su bide normal bi su veriyo ve bu işlemide gazlı bezle yaptırıyo....ben fethiyedekini dr un dediği gibi yapmıştım (antibiyotikten sonra) ve temiz çıkmıştı... zaten o tür şeylerden bulaşabilecek mikrop belli oluyo sayısı düşük oluyo... ama herhalde riske atmamak için bu hastane böyle yapıyo... valla sonuncu da ilaçlı su yapmadım çünkü bölgesi kıpkırmızı olmuştu kızımın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…