off o idrar alma olayı felaket..inşallah alırsın gülnur rahatça..buket hoşgeldiniz..hasta filan olmadı dimi ooralarda deniz..
hıı zezee dün atlamışım hamile diilim kuşum..adetim..diilimdir yani:) iişallah yani:)))
selam kızlar..gçmek bilmeyen bulantım we de dün akşam yemeğin salçalı suyundan tiksinip öğürerek lawaboya koşmam sonucunda acil bi gebelik testi yaptım..ama bana sorun ne hale geldim çıkana kadar..çok şükürki negatif..berbat bi korkuydu ama..ayy Allah korusun..sadece fena üşütmüşüm midemi anlaşılan..
annemler bakıyor canım ama çok özlüyorum onunda beni özlediğini düşünüyorum çıkıp çıkmamakta kararsızımCanım bilmiyorum ama ben geçen iznimi uzatmak için işyerine gittim ilk defa, 3-4 saatte dinlenmiş hissettim, akşam daha çok ilgilendim oğlumla, sürekli evde çk daha zor.
Senin annen mi bakıyodu, için rahatsa hiç bırakma bence. Ben şimdi bakıcı arıyorum o biraz düşündürüyo ama napalım
ayy ne güzel ya keşke bende emekli olsam eşim şimdide araba alalım kredi çekelim diyor ben 2. doğurmadan emekli olamıcam sanırsam offfffhandancığım çalışmıyorum canım emekli oldum sositososito
canım geçmiş olsun ne oluyor bu kuzulara hep hasta oluyorlar ALLAH şifa versinslm kızlar zeyneb düngece çok hutsuzdu kabızdı yine geçmeyen kabızımız var ve doktora gittik gece 38.5 ateşlendi sabahladık çok agladı sabaha kadar neyaptıysam agrısını geçiremedim
ateşini düşürdüm tam yine çıktı gece tam 3kere ılık duş yaptırdım fitil attım calpol verdim bileklerine ıslak mendil koydum yokyok sabah doktora götürdüm anal fisür dedi cerraha yönlendirdi 1de tekrar gidicez inş bişi çıkmaz kuzumda kanıyo yaparken dedim çok zorlanıyo hemen baktıralım dedi
aman canım dikkat et en çok korktum şey budur ayy düşünemiyorum tekrardan hamile kaldığımıselam kızlar..gçmek bilmeyen bulantım we de dün akşam yemeğin salçalı suyundan tiksinip öğürerek lawaboya koşmam sonucunda acil bi gebelik testi yaptım..ama bana sorun ne hale geldim çıkana kadar..çok şükürki negatif..berbat bi korkuydu ama..ayy Allah korusun..sadece fena üşütmüşüm midemi anlaşılan..
kızlar biliyorum sorun değil de benimde canım sıkkın bu aralar kayınvalidem sürekli insanlara ceyda zayıfladı diyip duruyor buda benim sinirimi bozuyor üstelik zayıfladığı falan yok zayıflamıyor diyorum yinede elalemin yanında zayıfladı diyor gelde kızma valla nasıl sinirleniyorum ....
ayy ne güzel ya keşke bende emekli olsam eşim şimdide araba alalım kredi çekelim diyor ben 2. doğurmadan emekli olamıcam sanırsam offfff
canancım boş ver be bizimkie geçen zayıfladı dedi onlar bakıyor bende iyi bakamadınız demek dedim pek bi bozuldu ama ben pek bi keyiflendim :)))))))sempatiksalakcinni
nilimin annesi valla bende sen bu sabun steril su deyince dedimki benim kızın idrarında sin mikrop çıkar lakin biz sadece kuruladık taktıkama bize öyle söylediler. Şimdi çok kafama takıldı vala. Yarın doktor görsünde bakalım ne diyecek. Sizede geçmiş olsun.
Pembeinci benimde kuzum içinde özellikle eltim hep bu süzülmüş diyor. Halbuki kızım kilo alıyor yememesine rağmen.Allahtan eşim savunuyor hemen. Ne acı değil mi bir de savunma yapmak zorundayız kime neyse. Boşver bebeğin sağlıklıysa takma çok fazla. Benim eltim bana kasıtlı yaptığı için ben üzülüyorum bizim durumumuz ffarklı yani:)
Zeldaaaammm döndüm kuşum izmire, aman ne sıcak buralarrr yanıyor memleket vala. Bişey soracam sen nincama türk yemekleri yapıyormusun yiyormu? Hayır bazen benim kuzumun yememesini acaba yemekler ağırmı geliyor diyor sorguluyorum hem sıcak hem etli soğanlı salçalı yemek ne biliyim işteee çaresizim çaresizzz...:) öp benim için çekirgeyi kocaman
hb cnm bnm sizleri dinliyodum bende köşemden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?