sagol bitanem Allah razı olsunmusyas :a.s. kalemiti :a.s. geçmiş olsun kızlar
off bilmiyorum zuzum napcam ikinciyi dusunmuyordum tekde olmazki acilen ameliyat derse napcam bennalancım ikinciyi düşünüyomusun normalde..tabi bikaç sene sonra..ya cerrah acil ol derse.of ne zor..Allah yardım etsin
ben geldim kızlar hem elime hemde bel,ime film çektirdim acilde elimde ciddi doku zedelenmesi olmuş yukarda askıda tutcakmışım kas gevşetici krem verdi agrı kesiciyle belimdede fıtık velirtileri varmış beyin cerrahına sevketti bugün yoktu ama doktor malesef
canim gunduz uyumamasi ilginc geldi...bence siz onu uyutmak icin yöntem bulmalisiniz mesela benim oglum uykusu gelince mizmizlanmaya baslar aglamasi farkli oluyor iste ozaman kafasini bi saga döndürür bir sola eli ayagi hic durmaz ozaman anlarim uyucak... biz esimle ilk zamanlardan itibaren dusunduk acaba nasil uyutabilirizki diye ve sallamaktan yana degildik o yuzden kundakladik guzelce sonra baktikti hala saga sola döndürüyor kafayi ozamanda sapka taktik gözlerini kapatir sekilde ondan sonra uyudu...o gun bugundur ayni yöntemle uyutuyoruz kundak gevsemesine sebeb oluyor yoksa eli ayagi durmuyor ozamanda uyuyamiyor sapkada gozlerini kapatiyor boylece cok rahat uyuyor fakat uyaninca o sapkayi hemen cekmek gerek cok kiziyor sonra...sana diyecegim suki bir sürü yöntem dene ve unutmaki bebekler sicagi cok seviyor mumkunse uyutmaya calisirken iyi sar sarmala veya uzerinde sicak tutan kiyafetler olsun...insallah yardimci olabilmisimdir iyi uykular opuyorumnanaktan
kızlar bnm oğlumun sacı cok dökuluyor kel kalcak dıye korkuyorum alttan gelıyor sanırım . aranızda böyle olan var mı?
kızlar sonunda gittim doktora rahimim toparlanmıs ama gebelikten dolayı gobek fıtıgı oluşmuşş moralim bozuldu yaa ameliyat gerekiyormuş tekrar bebek dusunursem tekrar olusurmuşşş mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cok gecmis olsun nurefsan allah tez zamanda sifasinida verir insallah rabbimiz sevdigi kullara dert verirmis. selametle:)selam kizlar ..dogumdan sonra vucudum dokuldu resmen ..safra kesemde tas ,pankreasimda iltihap,dalagimdada buyume varmis
hastanede yatmistim gecen bayram ...pankreasimdaki iltihap cok sukur gecmis ama safra kesesinden ameliyat olacagim alacaklar safrakesesini tek cozumu buymus.. bir kac hafta sonra ameliyat olacagim..
bugun ultrasonda dalagima bakildi normalde 10 cm olmasi gerekirken benimki 13 cm mis..2hafta sonra baska bi doktorlada bunun tedavisi icin gorusecegim ..insaallah kizimi emzirmeme engel olacak bi durum olmazhaplar vs....
bugun biraz moralim bozuldu isyanda etmek istemiyorum ama geldimi ust uste geliyor hastaliklar ...gozlerimde bozukmus uzagi goremiyorum gozluk takmaya alisamadim
birde dogumdan bu yana basurum var kremde pek fayda etmiyor hergun bi posta onun acisi
insaallah en kisa zamanda toparlanirim....
sevgili kiz cocuk anneleri insallah bana darilmazsiniz ama sizden bir ricam var kizlarinizi severken veya burda onun hakkinda biseler yazarken zilli zillim zillos gibi sözler kullanmayin onlar daha melek güzel sözler varken yani niye bu tarz sözler kullaniliyo . ya ne biliym umarim anlamissinizdir beni. mesela erkek bebek anneleri hic öyle bise kullanmiyolar anliyomusunuz.
sadece fikrimi paylasmak istedim
selam kizlar ..dogumdan sonra vucudum dokuldu resmen ..safra kesemde tas ,pankreasimda iltihap,dalagimdada buyume varmis
hastanede yatmistim gecen bayram ...pankreasimdaki iltihap cok sukur gecmis ama safra kesesinden ameliyat olacagim alacaklar safrakesesini tek cozumu buymus.. bir kac hafta sonra ameliyat olacagim..
bugun ultrasonda dalagima bakildi normalde 10 cm olmasi gerekirken benimki 13 cm mis..2hafta sonra baska bi doktorlada bunun tedavisi icin gorusecegim ..insaallah kizimi emzirmeme engel olacak bi durum olmazhaplar vs....
bugun biraz moralim bozuldu isyanda etmek istemiyorum ama geldimi ust uste geliyor hastaliklar ...gozlerimde bozukmus uzagi goremiyorum gozluk takmaya alisamadim
birde dogumdan bu yana basurum var kremde pek fayda etmiyor hergun bi posta onun acisi
selam kizlar ..dogumdan sonra vucudum dokuldu resmen ..safra kesemde tas ,pankreasimda iltihap,dalagimdada buyume varmis
kizlar ya hani süt sagiyoruz ya siz bahsederken genelde trdekiler mesela 50cc cikti falan diyosunuz o ölçüm milimetreye cevirsek ne kadar oluyor yani ben anlayamiyorum bana anlatabilecek biri varmi ikisinin es degerini lutfen
sevgili kiz cocuk anneleri insallah bana darilmazsiniz ama sizden bir ricam var kizlarinizi severken veya burda onun hakkinda biseler yazarken zilli zillim zillos gibi sözler kullanmayin onlar daha melek güzel sözler varken yani niye bu tarz sözler kullaniliyo . ya ne biliym umarim anlamissinizdir beni. mesela erkek bebek anneleri hic öyle bise kullanmiyolar anliyomusunuz.
sadece fikrimi paylasmak istedim
kizlar ya hani süt sagiyoruz ya siz bahsederken genelde trdekiler mesela 50cc cikti falan diyosunuz o ölçüm milimetreye cevirsek ne kadar oluyor yani ben anlayamiyorum bana anlatabilecek biri varmi ikisinin es degerini lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?