2009 Ekim Anneleri

musyas :a.s. kalemiti :a.s. geçmiş olsun kızlar
sagol bitanem Allah razı olsun
nalancım ikinciyi düşünüyomusun normalde..tabi bikaç sene sonra..ya cerrah acil ol derse.of ne zor..Allah yardım etsin
off bilmiyorum zuzum napcam ikinciyi dusunmuyordum tekde olmazki acilen ameliyat derse napcam ben

cok cokk gecmiş olsun canım Rabbim sifa versin

Sağolasın canım denicem dediklerini gerçi beninm kız sıkıntılı yaww ellerini üşümesin die kundağa sarıyorum gece yatarken ne yapı ediyo çıkartıyo debelenip debelenip duruyo şapka konusuna gelince anca 1dk fotoğraf çekimlerinde taktırıyo bide banyodan sonra zorla biraz onun dışında malesef ama sağol tekrar denicem bakalım zemuszemus

kızlar bnm oğlumun sacı cok dökuluyor kel kalcak dıye korkuyorum alttan gelıyor sanırım . aranızda böyle olan var mı?

benim kızın da çok döküldü. zaten azdı hepten azaldı saçları. ama normalmiş. bebeklik saçları dökülürmüş, yenisi çıkarmış. endişeenme nazcım.

bizimde geçen ay çok döküldü ama alttan yeni saçlar çıkıyor

canim gecmis olsun sakin ihmal etme olurmu :teselli:

selam kizlar ..dogumdan sonra vucudum dokuldu resmen ..safra kesemde tas ,pankreasimda iltihap,dalagimdada buyume varmis
hastanede yatmistim gecen bayram ...pankreasimdaki iltihap cok sukur gecmis ama safra kesesinden ameliyat olacagim alacaklar safrakesesini tek cozumu buymus.. bir kac hafta sonra ameliyat olacagim..
bugun ultrasonda dalagima bakildi normalde 10 cm olmasi gerekirken benimki 13 cm mis..2hafta sonra baska bi doktorlada bunun tedavisi icin gorusecegim ..insaallah kizimi emzirmeme engel olacak bi durum olmaz haplar vs....
bugun biraz moralim bozuldu isyanda etmek istemiyorum ama geldimi ust uste geliyor hastaliklar ...gozlerimde bozukmus uzagi goremiyorum gozluk takmaya alisamadim
birde dogumdan bu yana basurum var kremde pek fayda etmiyor hergun bi posta onun acisi
insaallah en kisa zamanda toparlanirim....

sevgili kiz cocuk anneleri insallah bana darilmazsiniz ama sizden bir ricam var kizlarinizi severken veya burda onun hakkinda biseler yazarken zilli zillim zillos gibi sözler kullanmayin onlar daha melek güzel sözler varken yani niye bu tarz sözler kullaniliyo . ya ne biliym umarim anlamissinizdir beni. mesela erkek bebek anneleri hic öyle bise kullanmiyolar anliyomusunuz .

sadece fikrimi paylasmak istedim

cok gecmis olsun nurefsan allah tez zamanda sifasinida verir insallah rabbimiz sevdigi kullara dert verirmis. selametle:)

bende bi kız çocuk annesiyim ve söylediklerinde haklısın bende asla bebeğime daha öyle bi kelime kullanmadım hep meleğim ve prensesim diyorum......opuyorumnanaktan

nurefsancım naloşum çok geçmiş olsun kızlar... acil şifalar inşallah

Allah butun dertlerine sifasini versin insallah canim hepsi geçedek ve sagligina kavusacaksin fakat moralini yukses tut yeterki... dualarim senin icin :1hug:

kizlar ya hani süt sagiyoruz ya siz bahsederken genelde trdekiler mesela 50cc cikti falan diyosunuz o ölçüm milimetreye cevirsek ne kadar oluyor yani ben anlayamiyorum bana anlatabilecek biri varmi ikisinin es degerini lutfen

Geçmiş olsun canım çok zor şeyler atlatmışsıın vede hala atlatıyorsun umarım çabucak herşey yoluna girer hayatında dualarım seninle olsun moralini bozma sakın a.s.

kizlar ya hani süt sagiyoruz ya siz bahsederken genelde trdekiler mesela 50cc cikti falan diyosunuz o ölçüm milimetreye cevirsek ne kadar oluyor yani ben anlayamiyorum bana anlatabilecek biri varmi ikisinin es degerini lutfen

Canım metre olarak bilemem ama biberonların yanlarında o ölçüyü kullanıyolar ya sende sağıyosan biberona bak

çok haklısın, aynen katılıyorum, benim meleğimi de "böceeekkk" diye sevmeye (!) kalktılar valla parçalıycaktım, nasıl sinir oldum anlatamam.

kuşum biberonun üzerinde 1-2-3-4 diye numaralar var. 1 ölçek 30 ml. ye denk geliyor. o şekilde hesap edeceksin. 2 ölçek 60 ml. gibi. çünkü 1 ölçek mama koyduğun zaman 30 ml. su eklemen gerekiyor. bütün biberonlar buna göre düzenlenip ölçülendirilmiş.

ii akşamlar kıslarrrr maşallah topik kalabalıklaşmaya başladıı meleklerimizin uyku düzenleri ne durumda uyuyorlar mı anneler rahat nete girebiliyo :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…