Canım metre olarak bilemem ama biberonların yanlarında o ölçüyü kullanıyolar ya sende sağıyosan biberona bak
kuşum biberonun üzerinde 1-2-3-4 diye numaralar var. 1 ölçek 30 ml. ye denk geliyor. o şekilde hesap edeceksin. 2 ölçek 60 ml. gibi. çünkü 1 ölçek mama koyduğun zaman 30 ml. su eklemen gerekiyor. bütün biberonlar buna göre düzenlenip ölçülendirilmiş.
ben yurtdisindayim benim biberonlarin hic birince cc yazmiyorki CADIARZU
kizzz papatyalimmm al sana bir link bunu kullan cevirmelerde benim cok isime yariyor
Conversions, Equivalent Measures, Metric Conversion Table
ayrica cc cantimetrekupun kisaltilmis hali ingilizce
çok şükür serincim, sen nasılsın?
bahair saol cnm bnm inşallah olmaz acile gitmem şart kızlar dün parmagımın üstüne düştüm elimin parmagımdan çıt ses geldi bu sabah agrıyla uyandım parmagım mosmor ve şişmiş hareket etitremiyom film çektireyim dimi
kızlar sonunda gittim doktora rahimim toparlanmıs ama gebelikten dolayı gobek fıtıgı oluşmuşş moralim bozuldu yaa ameliyat gerekiyormuş tekrar bebek dusunursem tekrar olusurmuşşş mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
http://img691.imageshack.us/img691/2097/1002901t.jpg insallah olur deneme 1
slm hanımlar gecmiş olsun musyascım üzüldüm canım eline senin için çok zor olacak ama inş hemn geçer canım bend senin gibi çok gururluyum kimseden hiç bişey isteyemiyorum.....
benimde minik meleğim hasta teyzeleri üşütmüş kızım bogazları kıarmış sürekli öksürüyor ve hapsuruyor bugun yine doktora gittik birsürü şurup verdiler inş hemen gecer hastlığının yüzünden emmiyorda gögüslerim şişti ne yapmalıyım süt boşa akıyor bana yardım edermisiniz...bide ayrıca bn 27 kasımda adet oldum vee ondan sonra bi daha olmadım bugunde test yaptırmaya gittim gebelik için yarın sonuçlar çıkacak bakalım ne olacak inş bişey yoktıur.......
kızlar bnm oğlumun sacı cok dökuluyor kel kalcak dıye korkuyorum alttan gelıyor sanırım . aranızda böyle olan var mı?
selam kizlar ..dogumdan sonra vucudum dokuldu resmen ..safra kesemde tas ,pankreasimda iltihap,dalagimdada buyume varmis
hastanede yatmistim gecen bayram ...pankreasimdaki iltihap cok sukur gecmis ama safra kesesinden ameliyat olacagim alacaklar safrakesesini tek cozumu buymus.. bir kac hafta sonra ameliyat olacagim..
bugun ultrasonda dalagima bakildi normalde 10 cm olmasi gerekirken benimki 13 cm mis..2hafta sonra baska bi doktorlada bunun tedavisi icin gorusecegim ..insaallah kizimi emzirmeme engel olacak bi durum olmazhaplar vs....
bugun biraz moralim bozuldu isyanda etmek istemiyorum ama geldimi ust uste geliyor hastaliklar ...gozlerimde bozukmus uzagi goremiyorum gozluk takmaya alisamadim
birde dogumdan bu yana basurum var kremde pek fayda etmiyor hergun bi posta onun acisi
insaallah en kisa zamanda toparlanirim....
iyi geceler bu arada hanımlar..
Kuzular uyudumuuuu?
benim kızımda gündüz cok huzursuzdu yarım saat gecmeden emiyordu. sonradan gaz sancısı oldugunu farkettim 3 damla zinco verdim uyudu Elhamdülillah. annesütü yatıstırıcı ve agrı kesici özelliğe sahipmiş ya ondan emmek istiyordur sütün şifa olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?