2009 Ekim Anneleri

evet senin dedigini anliyorum 1-2-3-4 ve ml tamamdir ama cc ne oluo onu çözemedim

gecmis olsun nurefsan Allah sifa versin insallah sutunu etkilemez sen sagabildigin kadar sag ve derindondurucuya at ameliyat olana kadar

herkese iyi geceler.
nurefşancım Allah şifa versin. ınşallah hiç yaşamamış gibi olursun bu sorunları tez zamanda.

Çok geçmiş olsun canım ilaçları düzenli kullan da bebekle çok zor valla

Ah yaa çok geçmiş olsun canım arkadaşların dediği gibi bir doktora daha görün bence durum acilse eşinle acil bi karar vermeniz lazım heralde ama öncelikle kendini düşün sen iyi olacaksınki bebeğine de iyi bakabilesin opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun meleğine canım hadi bakalım yarın yeniden güzel bir haber gelmesin sositososito

kızlar bnm oğlumun sacı cok dökuluyor kel kalcak dıye korkuyorum alttan gelıyor sanırım . aranızda böyle olan var mı?

Benimki de felaket yaa sabah bi bakıyorum çarşafı saç içinde anasının da aynı hatta

Canım çok çok geçmiş olsun bende hayatımda olmadığım kadar sağlıksızım hatta benim kanamam da çok sürmüştü doktora g,ittim dedimki hamile kalmadan önce ve sigara içiyorken çok daha sağlıklıydım hihoyyyt adam gülmekten öldü ama gerçekten de bu melekler malum herşeylerini bizden sağladılar ve sağlıksızlaşmamız gayet normal. Ben sana birşey daha söylemek istiyorum o bahsettiğin basur olayından bende de oldu ölüyordum valla ciddi çok ağrım oluyordu hatta özür dileyerek söylüyorum tuvalete çıktıktan sonra. Dayanamadım doktora gittim dediki bu hemaroid değil yara ve lohusa olmasan acil ameliyat derdim ama lohusalarda iyileşme görebiliyıruz dedi ve ilaçlar verdi hiç bir işe yaramadı, sonra ben forumlarda araştırıken biri yazmıştı kantron yağı diye bişey var çok iyi geliyor diye bende de vardı tesadüf ve kullanmaya başladım inanılmaz iyi geldi çok şükür şimdi iyiyim tavsiye ederim canım...Tekrar geçmiş olsun allah yardımcın olsun :1hug:

benim kızımda gündüz cok huzursuzdu yarım saat gecmeden emiyordu. sonradan gaz sancısı oldugunu farkettim 3 damla zinco verdim uyudu Elhamdülillah. annesütü yatıstırıcı ve agrı kesici özelliğe sahipmiş ya ondan emmek istiyordur sütün şifa olsun inşallah

iyi geceler bu arada hanımlar..
Kuzular uyudumuuuu?

iyi geceler canım valla benimkinin gece koliği tuttuğu için gece uyumuyo 3 gibi uyanıyo öğlene kadar ağlıyo o yüzddende öğleden sonra bi uyuyo aynı şuan olduğu gibi uyandırmaya çalışsamda uyanmıyo valla uyuyo yani şuanda. seninki nasıl uyuyomu

valla ne güzel zincoyla rahatlıyo benimkine hiç fayda etmedi zinco yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…