2009 Ekim Anneleri

bukettcim dr bebegin kilo alımına gore mi karar veriyor ek besine?
yok canim.adam zaten 4 ayliklara tadlarina alissinlar die veriomus listeyi.bizimkide az alinca daha iyi olacak insallah bu

cok zor bi durum.Allah yardimcimiz olsun bilmiyorumkismile

canim benimkinin dogum kilasu 3710 du :gitme:

buket sizin kolik ağlamalrınız bittimi??

ya kızlar benimki daha 5.500 cıktı yani dert etmeyen bizim kilo bile normal sınırdamis. zaten bugün bebekler kac kilo topikta bir link var onu deneyin. ben orda bütün kilo alimlarini yazdım tam normal sınırda cıktı. Herhalde bütün ekim bebisler biraz tomis gidiyor bizimki arada biraz az gibi kaldi ama sükür buda normalmis daha.

ben aylık kontrole gitmedim sorunu olmadıkca da gitmeyecegim inşallah o yuzden kilo takibi onemliyse die demiştim. bence iştahında bi sorun yoksa ayda 500 ile 1000 arası normal düzey endişelenmeyin tahlillerde de bişi cıkmamışsa içinzi ferah tutun. Bir de sütünüzün yetip yetmedigini kilo alısının yanısıra altını ıslatmasından da anlayabilirsiniz. 4 kre çiş yapıosa sütünüz yeterli demektir. ha bi de kilolu dogan bebek az kiloluya gore daha yavas kilo alırmıs o yuzden üzülmeyinnn.
ayy öğretmen yerine dr olsaymışım bütün hastaları ilaçsız iğnesiz yollarmışım heralde yaw ne optimist bi dr oluverdiim :))
bişicikler olmasın kuzulara inşallah Rabbim onları korusunn

canim bizim kontrolu dr istedi.gecen ay 430 gr almisti.15 gun sonra getirin bakalim dedi.simdi de 15 gunde 240 gr almis.yani ayda 480 eder yine 500 bile yok :sinifsinif: umidim ek gidalarda.kiz mama istemio.hatta cogu zaman memeyi bile istemio ortaligi ayaga kaldirio

Canım üzme kendini yaww benimkinin de doğum kilosu 3200 dü ama dediğim gibi burdaki bebişler gibi kilolu deil sen yine emzirmeye devam et ve zaten 3.5 ayllık olmuş 2 hafta daha dayan sonra ek besinler naapalım benimkide zorla emiyo mamayı da zorla alıyo buna rağmen kikirik bende bu ayı bitsin başlıcam eklere

neyse canm ya sıkma canını inşallah ek gıdalarla toparlanır. sen moralini hiiiç bozma emi a.s.

valahi kızlar direk daldım konuya bnm kızda aynı aslında 5500dü aralıkta şimdi 6400 ama kıyafetlerle 400fgr kıyafet olsa 6kilo düz ek gıda başladım tek meme yetmio iki gögüz olsa iidi ama tek işte meytve püresi ve milupanın piriçli muhallebi yiyo günde 1kere çok sevdi kabızda olmadı çok şüklür meyve püreside organik şişelkerde var minik yarısını yiyo bbigünde jkkarışıkk

selam kizlar ya oglum nezle oldu mafoldumben habire hapsuruyor ve arada burnu akiyorda ne yapabilirim doktor tuzlu su damlat burunlarina demisti onu yapiyorum ama baska bisey daha varmi hemen gecirebilecek bu durumu ??

Arkadaslar su an dogumda olan ve dogumu zor gecen bir tanidigim icin Allah rizasi icin dua edermisiniz?12 saattir dogumhanede ve hic acilmasi yok..kendisi bitkin bir halde ...Allah yardimcisi olsun insallah...

Allah yardımcısı olsun biran önce sağlıkla meleğine kavuşsun inşallah canım :Saruboceq:

Arkadaslar su an dogumda olan ve dogumu zor gecen bir tanidigim icin Allah rizasi icin dua edermisiniz?12 saattir dogumhanede ve hic acilmasi yok..kendisi bitkin bir halde ...Allah yardimcisi olsun insallah...

sağlıkla meleğini kucağına alır inşallah neden sezeryana almıyolar yaa offf bizim burda olsa direk sezeryann offf allahımm kimseyii yarım bırakmasınn sağlıkla alsın meleğini :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ıyi geceler kuzularrrrrrrrr,
oğluşum uyudu çok şükür erkendenn kendi kendine..
bende bi bakam dedim..
nurefsancım ederiz tabi etmezmiyiz..
Allahım sağlıkla kurtulmayı nasip etsin bi an önce..

iyi gecelerr kızlarr bugün yorucu ve güzel bi günde hazırr dorişko uyuyokenn bende yatayımm opuyorumnanaktan

Gizoşum Bora dedim kuzum ama doramızda dünya tatlısı :kedi:
Teşekkür etmişin bana kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…