yok canim.adam zaten 4 ayliklara tadlarina alissinlar die veriomus listeyi.bizimkide az alinca daha iyi olacak insallah bubukettcim dr bebegin kilo alımına gore mi karar veriyor ek besine?
aynı durum bizdede var canım. bizde herahlde 4 aydan sonra baslıcakısız. aslında ben 6 ay doldursun istiyordum bu ay ne kadar alicak ona baglı suan. büyük kızıma 6 aydan sonra vermıstım, bu sefer herhalde olmucak :sinifsinif:
Canım ya benimki de 5600 çıktı ama dr ii tam ortada dedi gerçi geçen aydan beri 700 civarı almış ama diğer kilolara bakınca bana zayıf gibi görünüyodu
Aynen canım 1 saat uyursa gündüz öpüp başıma koyuyorum
buket sizin kolik ağlamalrınız bittimi??
ben aylık kontrole gitmedim sorunu olmadıkca da gitmeyecegim inşallah o yuzden kilo takibi onemliyse die demiştim. bence iştahınd a bi sorun yoksa ayda 500 ile 1000 arası normal düzey endişelenmeyin tahlillerde de bişi cıkmamışsa içinzi ferah tutun. Bir de sütünüzün yetip yetmedigini kilo alısının yanısıra altını ıslatmasından da anlayabilirsiniz. 4 kre çiş yapıosa sütünüz yeterli demektir. ha bi de kilolu dogan bebek az kiloluya gore daha yavas kilo alırmıs o yuzden üzülmeyinnn.
ayy öğretmen yerine dr olsaymışım bütün hastaları ilaçsız iğnesiz yollarmışım heralde yaw ne optimist bi dr oluverdiim :))
bişicikler olmasın kuzulara inşallah Rabbim onları korusunn
canim bizim kontrolu dr istedi.gecen ay 430 gr almisti.15 gun sonra getirin bakalim dedi.simdi de 15 gunde 240 gr almis.yani ayda 480 eder yine 500 bile yok :sinifsinif: umidim ek gidalarda.kiz mama istemio.hatta cogu zaman memeyi bile istemio ortaligi ayaga kaldirio
canim bizim kontrolu dr istedi.gecen ay 430 gr almisti.15 gun sonra getirin bakalim dedi.simdi de 15 gunde 240 gr almis.yani ayda 480 eder yine 500 bile yok :sinifsinif: umidim ek gidalarda.kiz mama istemio.hatta cogu zaman memeyi bile istemio ortaligi ayaga kaldirio
Hoşgeldin canım maşallah oğlunabende oğlum olsaydı Rüzgar koyacaktım çok severim bu ismi kısmet bana prenses nasip etti Allahım
Arkadaslar su an dogumda olan ve dogumu zor gecen bir tanidigim icin Allah rizasi icin dua edermisiniz?12 saattir dogumhanede ve hic acilmasi yok..kendisi bitkin bir halde ...Allah yardimcisi olsun insallah...
Gizoşum Bora dedim kuzum ama doramızda dünya tatlısı :kedi:
Teşekkür etmişin bana kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?