aynen nurefşancım biz de epey borçluyuz ben ucretsiz izne ayrılacagım daha bi borca bulanacagız Rabbim tüm darda olanlara rahatlık versin en kısa zamanda aminnn
nie yokmus ay valla benim koca 9 numara allah canımı alsınki :))
Kızlar merhaba.bişi sorcam..ne zaman yogurt vermeye baslıcaz?corbalara 6,aydan sonra onu bılıyorum ama yogurt ne zamana verelim..kızım 3 ay 20 günlük şimdi..
selam kzılar biz 3gündür meyve püresi yiyoz bide milupanı kaşık maması günde bir kere veriyom bakalım fayda etcekmi minnoşa hep meme istiyo yoksa tek gögsüm yetmiyo artık büyüdü
bugun yine gittik dr ye.kilo alimi az yine.kiza meme verince aglamaya vaslio.dr saglikli az alsin sorun deil dedi.4.ayda ek gidalara baslicakmisiz
bugun yine gittik dr ye.kilo alimi az yine.kiza meme verince aglamaya vaslio.dr saglikli az alsin sorun deil dedi.4.ayda ek gidalara baslicakmisiz
kaç kilo olmuş ?? herhangi bişiyi warmymış test filan istedimi..
:teselli:sadece idrar kulturu yapti onda da bisi cikmadi.genel muayene etti biseysi yok dedi.4.ayda kan vericez sanirim.istahsizliktan dedi.5830 cikti :sinifsinif:
bayanlar slm
bebişlerinizin gün içerisindeki uyku düzeni nasıl?
benimki çok zor uykuya dalıyor ve 1 saatten fazla uyumuyor??? sizinki nasıl??????
Canım ya benimki de 5600 çıktı ama dr ii tam ortada dedi gerçi geçen aydan beri 700 civarı almış ama diğer kilolara bakınca bana zayıf gibi görünüyodusadece idrar kulturu yapti onda da bisi cikmadi.genel muayene etti biseysi yok dedi.4.ayda kan vericez sanirim.istahsizliktan dedi.5830 cikti :sinifsinif:
bayanlar slm
bebişlerinizin gün içerisindeki uyku düzeni nasıl?
benimki çok zor uykuya dalıyor ve 1 saatten fazla uyumuyor??? sizinki nasıl??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?