2009 Ekim Anneleri

aminn canim..borclu olmak epey kotuymus insanin belini bukuyor..bu zamanda yeni evli olupta borcsuz olmak cok zor ne yapalim Allah kurtarsin...

aynen nurefşancım biz de epey borçluyuz ben ucretsiz izne ayrılacagım daha bi borca bulanacagız Rabbim tüm darda olanlara rahatlık versin en kısa zamanda aminnn

benimkide 7 numaralı koca tipi ama bazen 9 da olabiliyor dişarıya çıkmak hariç iki çocukla o biraz zor bu aralar :roflol:

benim koja 8 ile 9 arası bişey maşallah diim....kojamdan yana sıkıntım yokda bu oğluş beni delirtecekkkkk...
ya acaip mız mız kucağıma alıyorum ağlıyor bırakıyorum ağlıyor sallıyorum ağlıyor... karnı tok altı temiz bi eli yağda bi eli balda daha ne istio anlamıyorum yaa....kafayı sıyırmam yakınn....off yaa....offfffffffffff..............(((((((((.

laliim aynıyız canım inan..napıcamı şaşırıyorum..ne gazmış be..geçen gün 2-3 gün bi rahatladı..ağlamıyodu az kusuyodu heh dedim gerçekten 3 ay mucizesi..bitti demekki artık..nerden dersin şom ağızlı:)) tam gazz döndü gaz belası :)) Allah kolaylık wersin bize ne diyim..çocuum gülmeyi özledi..oynaşmayı özledik..yawrum benim((

ben doğumdan beri silikon uçla emziriyorum malum..artık normal emişmek istiyrum bi deniyim dedim..emmesine emdi ama nası beceriyosa genzine kaçırıyo öhö öhöö bölünüyo kaç kez emişme..yine uçla emzirdim..neden böle çok kaçmıştır ki..normalde daha mı tazyikli gelio

Kızlar merhaba.bişi sorcam..ne zaman yogurt vermeye baslıcaz?corbalara 6,aydan sonra onu bılıyorum ama yogurt ne zamana verelim..kızım 3 ay 20 günlük şimdi..

Kızlar merhaba.bişi sorcam..ne zaman yogurt vermeye baslıcaz?corbalara 6,aydan sonra onu bılıyorum ama yogurt ne zamana verelim..kızım 3 ay 20 günlük şimdi..

esracım tam bilmiyorum ama 4 aydan sonra yoğurt da werilebilir belki biraz sulandırılıp..tadını alsın diye en azından.doktorun ne dicek bakalım...

selam kzılar biz 3gündür meyve püresi yiyoz bide milupanı kaşık maması günde bir kere veriyom bakalım fayda etcekmi minnoşa hep meme istiyo yoksa tek gögsüm yetmiyo artık büyüdü

selam kzılar biz 3gündür meyve püresi yiyoz bide milupanı kaşık maması günde bir kere veriyom bakalım fayda etcekmi minnoşa hep meme istiyo yoksa tek gögsüm yetmiyo artık büyüdü

e tabi siz bizden önce gidiyosunuzz:)) maşalah yawruya

bugun yine gittik dr ye.kilo alimi az yine.kiza meme verince aglamaya vaslio.dr saglikli az alsin sorun deil dedi.4.ayda ek gidalara baslicakmisiz

bugun yine gittik dr ye.kilo alimi az yine.kiza meme verince aglamaya vaslio.dr saglikli az alsin sorun deil dedi.4.ayda ek gidalara baslicakmisiz

kaç kilo olmuş ?? herhangi bişiyi warmymış test filan istedimi..

aynı durum bizdede var canım. bizde herahlde 4 aydan sonra baslıcakısız. aslında ben 6 ay doldursun istiyordum bu ay ne kadar alicak ona baglı suan. büyük kızıma 6 aydan sonra vermıstım, bu sefer herhalde olmucak :sinifsinif:

bayanlar slm

bebişlerinizin gün içerisindeki uyku düzeni nasıl?

benimki çok zor uykuya dalıyor ve 1 saatten fazla uyumuyor??? sizinki nasıl??????

sadece idrar kulturu yapti onda da bisi cikmadi.genel muayene etti biseysi yok dedi.4.ayda kan vericez sanirim.istahsizliktan dedi.5830 cikti :sinifsinif:
:teselli:
bayanlar slm

benimki çok zor uykuya dalıyor ve 1 saatten fazla uyumuyor??? sizinki nasıl??????

hoşgeldinn...aynen benimkiiside öyle..hatta genelde sadece 20-30 dk uyuyo..en fazla o da

sadece idrar kulturu yapti onda da bisi cikmadi.genel muayene etti biseysi yok dedi.4.ayda kan vericez sanirim.istahsizliktan dedi.5830 cikti :sinifsinif:
Canım ya benimki de 5600 çıktı ama dr ii tam ortada dedi gerçi geçen aydan beri 700 civarı almış ama diğer kilolara bakınca bana zayıf gibi görünüyodu
bayanlar slm

Aynen canım 1 saat uyursa gündüz öpüp başıma koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…