2009 Ekim Anneleri

evet yaaa nerde o eski günler...gün sayarken dolar tasardı burası ...

ben de kacıyorum kıslar hepinize ii geceler..yarına ağır misafirim var görümcem gelecek..zemuszemus

sagolun kizlar ya burda bebegin veya annenin olum sinirina gelmesi bekleniyor sezeryan icin ...
diretmeye baslayacaklardi ama bunlar kolay kolay ikna olmaz
oyy yaa bebek birde en az 4,5 kg ymis ve dogmasi gereken gunden 12gun gecti bebegin gelesi yok...

Allah yardımcısı olsun biran önce sağlıkla meleğine kavuşsun inşallah canım :Saruboceq:

günaydın kızlar açılışı ben yapayım.3.15 te uyandık biz ölüyorum uykusuzluktan...

selam kizlar ya oglum nezle oldu mafoldumben habire hapsuruyor ve arada burnu akiyorda ne yapabilirim doktor tuzlu su damlat burunlarina demisti onu yapiyorum ama baska bisey daha varmi hemen gecirebilecek bu durumu ??

geçmiş olsuunn..hiç bilmiyorum ki napılırr

Arkadaslar su an dogumda olan ve dogumu zor gecen bir tanidigim icin Allah rizasi icin dua edermisiniz?12 saattir dogumhanede ve hic acilmasi yok..kendisi bitkin bir halde ...Allah yardimcisi olsun insallah...

ayy Allah yardım etsin..doğmuştur heralde şimdiye.nasıl oldu acaba

günaydın kıslar... gecmiş olsun papatya..
ne zamanıdr yazamıyorum.dogumdna sonrada girerım rahataca dıyordum ama ..olmadı melegımınuyku saatleri düzene gırmedı ..

Çok kötü günler geçiriyorum... Kaynanamla birlikte oturmak bir hayatmış.. Eski günlerimi çok özlüyorum...........................

sanki ögle olmus. bende ögle anladim evlerinizi ayirdiniz simdi eski günleri geri istiyorsun.
valla iki ev bir arada cok zor bence. allah kolaylik versin sana.

herkese günaydın ve bol bol selamlarrrr olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
günaydın kıslarrrr
zeyno kısss neden oturuyon kaynanayla beraber klava: gelelimmi yardımaa

papatyalım geçmiş olsun tatlım

nurefsann nolduu bebiştatlım yaa merak ettiim dee hayırlısıyla doğmuştur inşallah annesi almıştır kucişine kokluyodur şimdi meleğini :kedi:

gunaydin kizlarr gizem arkasim daha doguramamis ya
7 cm acilmasi olmus ama ilerlemiyormus yazik kadina yaaa 26 saattir sanci cekiyor
Allah kurtarsin insaallah...

ayyyy yazıkk yaaa. allah yardımcısı olsun. ne kadar zor bir durum. suni sanci falanda mi vermiyorlar? hangi ülkede almanya mı?

bende aranıza katılmak istiyorum ekim annesiyim 5 ekimde doğdu oğlu adı mehmet efe 3,5 aylık oldu doğum iznindeydim yeni başladım işe çok zorlanıyorum ama yapacak bişiy yok.nasıl foto koyulduğunu ve ay cetvelini bana öğretirmisiniz.yabancıyım bu konulara

hosgeldin Mehmet Efe. ne güzel bir izmirdi daha. ay cetveli birisinkinin üstüne tıkla link acilir ordan yapip sonra orda sana link vericek onu kendi imza bölümüne yapistircaksin.

fotoda orda kullanici paneldendi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…