2009 Ekim Anneleri'nden 2010 Ekim Anneleri'ne Tavsiyeler

çokk teşekkürler canım a.s.

slm kzlar ben daha yenı uye oldum ve henuz sıteyı daha cozemedm:roflol:benımde bir oglum var.bu ayın 27 snde 6 ay btıcek..anne olmak cok zor gerckten gece sabaha kadar ayakta aglama yok ama sadece guluyo.senın uykun var o uyumak istemyo hep kucak kafayı ycektm...bu ara allahtan ıyı..

canım sen 2009 ekim anneleri topiğine gel istersen oğlun ekim doğumlu galiba

iyki sigarayı bıraktım ama kendimi hep yordum hiç dinlenemedim ama şimdi çok pişmanım ve şimdi tekrar 3aylık hamileyim ve yaptığım yanlışları yapmamaya özen gösteriyorum kendimi hiç yormuyorum daha dikkat ediyorum hiç bişeyi kafama takmıyorum

slm bense yeni üye oldum inan bende senin durumandayım 19aylık bi kızım var hala uyumuyo sabaha kadar ayğımda sallıyorum üstelik şimdi bide3aylık hamileyim napıcam bilmiyorum gerçekten çok zor

slm kızlar ben elif yeni üyeyim 3aylık hamileyim belim felaket ağrıyo kontrole gidiyorum bişe yok ama devamlı ağrıyo anlamadım gitti fikri olan varmı

canimm ben dahil cogu kisinin beli agriyordu ...hamilelikten kaynaklaniyor ...bel kaslarini guclendirmek icin hamilelik egzersizi yaparsan belki faydasi olur...

slm kızlar ben elif yeni üyeyim 3aylık hamileyim belim felaket ağrıyo kontrole gidiyorum bişe yok ama devamlı ağrıyo anlamadım gitti fikri olan varmı

herşeyden önce sağlıklı ve yeterli beslenin.iki kişilik değil.
günde 3 litre su için.haftada 3 şişe maden suyu için.hergün 3 tane ceviz yada fındık yiyin.
haftada 2 kez balık tavuk ve et yiyin.bolbol taze sebze meyve tüketin.herşeyi mevsiminde yiyin.
ben çok sağlıklı beslendim.15 kilo aldım.meleğimde 4 kilo üstünde doğdu.doğumdan sonra 12 kilom gitti.

verdiğin bilgiler için çok sağol tatlım
sağlıkla büyütürsün bebeğini inşallah
maşallah süpersün 5 kilo alıp 12 sini doğumdan sonra götürmek :)
dilerim bende öyle oluurum
normal doğummu yaptın acaba ve bu kilolar şimdiye kadarmı gitti direkt doğum sonumu gitti

ayy biz bu kadar yazıyozda bi tane 2010 anası çıkıpta bişii demedi:1closedeyes:

okumaktan yazmaya fırsat bulamıyoruz sanırım o kadar güzel şeyler yazıyor ki bizler bir hevesle bebişlerimizi kucağımıza almak istiyoruz. gerçekten bir çok konu bize yardımcı oluyor teşekkürler....

kızlar ben 17 haftalık hamileyim ve 8 kg aldım. beda beni biraz geriyor. iştahım açık dizginliyemiyorum. yemicem dediğim anlarda yemek düşünüyorum:) 36 bedendim hamile kaldığımda. 51 kg dan 59 a çıktım. ne yapacağım ben.. engel olamıyorum kendime..

sevgili 2009 anneleri paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim bende şuan 18+5 deyim bebişimin biran önce doğmasını bekliyorum ilk kıpırtıları 3 mayısta hissetmeye başladım rabbim herkese nasip etsin tavsiyelerinizi keşke ve iyikilerinizi dikkate alıcam

canım ilk kıpırtıları neye benziyordu?
bende 2 gündür bişiler hissediom çözemedimbilmiyorumkismile

hayırlı olsun :)
benim ilk kıpırtılarım genelde günde 1 sefer oluyodu
göz seyirmesi gibi oluyodu ama herkes farklı hissediyo herhalde :)

canım ben sıteye uzun zamandır gırmıyordum.yenı gördum hemen cevap yazayım:mıde yanmasından ve özellikle reflüden cektıgım kadar hıc bıseyden cekmedım hamılelık boyunca.hele son zamanlar nerdeyse aglıcaktım o kadar kotuydum uyutmuyordu hatta uykumdan uyandırıyordu mıdem.gavıskon şurup en etkılı yöntem ama 1000 mg lık olanını al cunku 500 luk hıc bı ıse yaramadı bende.her odada gavıskon vardı benım evde.hatta arabada cantalarımda falanda.Allah yardımcınız olsun kızlar.bu arada yagsızda yesem bısey farketmıyodu benım.mıde yanmasını ve reflu varsa onu kabullenıyosun bellı zaman sonra ve gaviskona yuklenıyosun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…