o tadi hatirliyorum ama nezaman gectigini hatirlayamadim ....
bende hic mide yanmasi olmadi ama olan arkadaslarimiz gaviskon isimli surubu kullaniyorlardi faydasini gorenler vardi .
yagli kizartma turu seyler yememeye ozen gosterin onunda faydasi olur ..
yagli et,hamur isleri falan yememeye calisin.
slm kzlar ben daha yenı uye oldum ve henuz sıteyı daha cozemedm:roflol:benımde bir oglum var.bu ayın 27 snde 6 ay btıcek..anne olmak cok zor gerckten gece sabaha kadar ayakta aglama yok ama sadece guluyo.senın uykun var o uyumak istemyo hep kucak kafayı ycektm...bu ara allahtan ıyı..
slm kzlar ben daha yenı uye oldum ve henuz sıteyı daha cozemedm:roflol:benımde bir oglum var.bu ayın 27 snde 6 ay btıcek..anne olmak cok zor gerckten gece sabaha kadar ayakta aglama yok ama sadece guluyo.senın uykun var o uyumak istemyo hep kucak kafayı ycektm...bu ara allahtan ıyı..
slm kızlar ben elif yeni üyeyim 3aylık hamileyim belim felaket ağrıyo kontrole gidiyorum bişe yok ama devamlı ağrıyo anlamadım gitti fikri olan varmı
herşeyden önce sağlıklı ve yeterli beslenin.iki kişilik değil.
günde 3 litre su için.haftada 3 şişe maden suyu için.hergün 3 tane ceviz yada fındık yiyin.
haftada 2 kez balık tavuk ve et yiyin.bolbol taze sebze meyve tüketin.herşeyi mevsiminde yiyin.
ben çok sağlıklı beslendim.15 kilo aldım.meleğimde 4 kilo üstünde doğdu.doğumdan sonra 12 kilom gitti.
ayy biz bu kadar yazıyozda bi tane 2010 anası çıkıpta bişii demedi:1closedeyes:
canım ilk kıpırtıları neye benziyordu?
bende 2 gündür bişiler hissediom çözemedimbilmiyorumkismile
ben hurmayı çok severim ve hamile kaldığım günden beride tüketiyorum
bebeğimin uslu olması olayını hiç duymamıştım
benim hutmayı yeme amacım ağzımda demir gibi acı bi tat var
onun için sürekli tatlı bişeler yiyorum
şeker hurma meyve sakız gibi
inşallah bebeğimde uslu olur opuyorumnanaktan
bişe sorcam siz ağzınızdaki şu acılıktan demir gibi bi tat ne yesen de geömiyen bu tatdan ne zaman kurtuldunuz?
neler yaptınız
birde mide yanması için ne gibi tavsiyede bulunursunuz?
şimdiden tşkler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?