benim kuzucuğum 12 kiloydu ama 2 haftadır ishal geçiremedik günlerce,hertürlü tahlili yapıldı ama bişey çıkmadı dişten olabilir dedi dr.bi de sürekli ishalden dolayı bağırsakları tahriş olmuş 2 haftada eridi yavrum 10 buçuk kiloya düştü...şimdi şükür daha iyi.boyu 83cm
benim kuzucuğum 12 kiloydu ama 2 haftadır ishal geçiremedik günlerce,hertürlü tahlili yapıldı ama bişey çıkmadı dişten olabilir dedi dr.bi de sürekli ishalden dolayı bağırsakları tahriş olmuş 2 haftada eridi yavrum 10 buçuk kiloya düştü...şimdi şükür daha iyi.boyu 83cm
geçmiş olsun kuzucuğa Allahım korusun meleklerimizzi her türlü hastalıktanbenim kuzucuğum 12 kiloydu ama 2 haftadır ishal geçiremedik günlerce,hertürlü tahlili yapıldı ama bişey çıkmadı dişten olabilir dedi dr.bi de sürekli ishalden dolayı bağırsakları tahriş olmuş 2 haftada eridi yavrum 10 buçuk kiloya düştü...şimdi şükür daha iyi.boyu 83cm
amannn biz gördük 9 u da bişey mi oluyoo kuzum boşverrr bu saatten sonraa zaten çok kilo almasalar da olur kıpır kıpırlar zati...Beyzacikta 3 hafta 150 grm buyumus 8650 gram olmus bu gudusle biz 9 kg yi 3 ay sonra gorecegiz
biz normal gidiorz valla 11 kilo 80 cm.ilk 6 aydaki kilo alımına bakılırsa çok az alıyoruz artk.sağlıklı olsunlar önemli olan o tabi.
BENIM KUZUDU DA12200gr 81cm şimdılık maşallah butun kuzulara.
benim kuzum kasım ayında 9400 gr. 74.5 cm.
bizim de bu ay kilo 12200 boy 86 cm
maşallah kuzularımızın hepsine
maşallah kuzuma.boyunu posunu yerım ben
arkadaşlar benım kuzumda 13200 olmuştu ama ben onu bır hafta babasına bırakmak zorunda kaldım buara .ok ıyı yemek yemesını rağmen 1 kılo vermiş üzüntuden şuan12350 ve 83,5 cm boyu maşallah butun kuzulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?