2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

benim kuzucuğum 12 kiloydu ama 2 haftadır ishal geçiremedik günlerce,hertürlü tahlili yapıldı ama bişey çıkmadı dişten olabilir dedi dr.bi de sürekli ishalden dolayı bağırsakları tahriş olmuş 2 haftada eridi yavrum 10 buçuk kiloya düştü...şimdi şükür daha iyi.boyu 83cm

kıyamam ben ona:26:geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun canım kuzun bir an önce toparlar inş.

biz normal gidiorz valla 11 kilo 80 cm.ilk 6 aydaki kilo alımına bakılırsa çok az alıyoruz artk.sağlıklı olsunlar önemli olan o tabi.

geçmiş olsun kuzucuğa Allahım korusun meleklerimizzi her türlü hastalıktan
Beyzacikta 3 hafta 150 grm buyumus 8650 gram olmus bu gudusle biz 9 kg yi 3 ay sonra gorecegiz
amannn biz gördük 9 u da bişey mi oluyoo kuzum boşverrr bu saatten sonraa zaten çok kilo almasalar da olur kıpır kıpırlar zati...
biz normal gidiorz valla 11 kilo 80 cm.ilk 6 aydaki kilo alımına bakılırsa çok az alıyoruz artk.sağlıklı olsunlar önemli olan o tabi.

BENIM KUZUDU DA12200gr 81cm şimdılık maşallah butun kuzulara.
prensesime yawww boy aldı gidioo meleğimdee
benim kuzum kasım ayında 9400 gr. 74.5 cm.

all işte bi düdük boylu kuzu daha yawww millet bulmuş 80 leri Defneyle Hayat hala 75 lerde dolanıyooo hehehhehehe

bizim de bu ay kilo 12200 boy 86 cm
maşallah kuzularımızın hepsine

maşalllahhh yakışıklıııı kuzucuğumaaa selvi boylu kuzucum benim...
Bizde suçiçeği aşımızdan geldikkk kilomuz çıplak 11.500 boyumuz 77,5 olmuş maşallahhh prensesimee hiç ağlamadııı

geçmiş olsun defnoşuma maşallah kocaman
sorma teyzesi o selvi olacak biz maki ağacı kalacağız yanında

benim defnemi bugün kontrole götürdük su çiçeği aşımızıda olduk çok ağladı cnmm yaa dr görür görmez başlıyor bağırmaya zaten , kilo 10,300gr boyu zor bela 75cm olmuş , zor bela diyorum çünkü drla tam 3 defa ölçtük ben yok daha uzundur diyorum dr yok ilk 73cm sonra 74 cm en son 75cm yaptık kızmı bücürüm benimm yaaa bücür bücür dolaşıyor etrafta sağlıklı olsunda geri boş annasına çekmicek sanırım :90:

maşallahhhh adaşımızaaa yaaa yerim ben o bücürü
bizde ilk defa bu ay 3 defa ölçülüp hep aynı çıktıkk bizde öyle bi öyle bi böyle çıkıyoduk...

arkadaşlar benım kuzumda 13200 olmuştu ama ben onu bır hafta babasına bırakmak zorunda kaldım buara .ok ıyı yemek yemesını rağmen 1 kılo vermiş üzüntuden şuan12350 ve 83,5 cm boyu maşallah butun kuzulara

maşallah güzel kuzuma olsun annesi yine alır...biz aynı gidiyoruz neredeyse :)) aynı durum bizde de oldu 13100 olmuştu 2 hafta önce ama dün dr götürdük aşı ve muayene için 12500 olmuş...ne yapalım sağlıkları yerinde olsun yeterki...bu arada boyumuz 88 olmuş maşallah oğluşuma :)) dr 1.90 geçer diyor ya bakalım :)))

benim bebişim 28 haftalık doğdu 1030 gr 30 cm boyu 26 mayısta doğdu 2.5 ay küvezde kaldı şuan 7 kilo 60 cm boyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…